-15% AKCIÓ MINDEN WALK-IN ZUHANYFALRA ÉS A KIEMELT MŰMÁRVÁNY ZUHANYTÁLCÁKRA 🕑 ÉRDEKEL A KEDVEZMÉNY

Kiemelt zuhanykedvezmények!

Érdekel a kedvezmény

Megérkezett az új szálcsiszolt kollekció

Érdekel

Kedvenc képe a zuhanyüvegre nyomtatva? Miért ne.

Érdekel

Zuhanykabinokról közérthetően, szakértőktől

Megnézem

Egyedi zuhanykabin

Érdekel

Találja meg álmai zuhanykabinját!

Álmodozott már valaha a tökéletes reggeli frissességről? A Radaway zuhanykabinok egyedi dizájnja, kifinomult technológiája és a több ezer féle változata az Ön álmát hivatott szolgálni.

Minden megoldásunk (legyen az standard vagy egyedi) egy olyan vágyra jött létre, ami a kényelmet és az egyediséget szolgálja. Találja meg álmai zuhanykabinját, és váltsa valóra a fürdőszobai kényelem új dimenzióját.

Szolgáltatások

Tudta?

A FURO zuhanykabin a futurisztikus dizájnnal és csúcstechnológiával hozza el a jövőt a fürdőszobájába!

Részletek

Tippek, tanácsok

Termékcsaládok

Arta

Jött, látott, győzött. A királykategória, amely eseménnyé varázsol minden tusolást. Mindent tud, amit ma az emberiség a zuhanyzóról tud.

Modo New

Panoráma a fürdőszobára. Zuhanykabin minimalista stílussal. Szinte észre sem veszi, és tágasabbá teszi a fürdőszobát.

Euphoria

Ahol körülvesz a luxus. Légies, áttetsző megjelenés, keret nélküli kivitelű fali zsanérral. A kabin belső üvegfelületével teljesen sík króm zsanérok a könnyű takaríthatóság érdekében.

Espera

Tolóajtós kivitelek számtalan variációban alsó és felső keret nélküli kivitel. Variálja kedvére az elemeket, állítsa össze kedvenc Radaway zuhanykabinját!

Carena

Befelé nyíló ajtaja praktikus megoldás ott, ahol a kabinon kívül már nincs hely. Az elegáns króm fogantyút használhatja törölközőtartónak is, így zuhanyzás után máris kéznél van a törölközője!

Torrenta

Lenyűgöző részletek, kedvező árak és sok-sok variáció a Torrenta sorozatban. Igényes elvárások megfizethető áron számtalan variációban.

Twist

Már 70 cm-es szélességtől kínálunk megoldást a zuhanyzókba. A legszűkebb kialakítású fülkék bejáratára is van ajánlata a Twist-nek!

EVO

Önhöz alkalmazkodik. Álmodja meg, hogy hogyan szeretne zuhanyozni. Valósítsa meg az EVO számtalan variációjával.

Premium Plus

Számtalan variáció prémium minőségben, rengeteg plusszal. Variációk végeláthatatlan sorát kínálja ez a zuhanykabincsalád.

Idea

A legjobb ötletekhez. Az Idea letisztult vonalai és elegáns egyszerűsége ideális hely a nagy gondolatokhoz.

Eos

Szinte teljes szélességben kifelé és befelé nyitható elegáns zuhanycsalád. A profilzsanéros kivitelnek köszönhetően a lehető legnagyobb ajtónyílást biztosítja mindenki számára.

Modo X

Panoráma a fürdőszobára. Zuhanykabin minimalista stílussal, most már 10 mm-es üveggel is! Szinte észre sem veszi, és tágasabbá teszi a fürdőszobát.

Espera Pro

Továbbfejlesztettük a „tökéletest”. A „Connoisseur” díjas Espera még letisztultabb, még kecsesebb lett, továbbá alapfelszereltségévé vált a szinte magától záródó ajtó. A Soft Open-Close rendszer fékezi a zuhanykabin ajtaját kinyitáskor és becsukáskor.

Essenza Pro

Sokszínűsége és légies megjelenése lenyűgöz. Letisztult, szögletes, légies dizájn a stílusának megfelelő színekben. Az Essenza Pro a sokszínűségével és innovációjával hódítja meg a modern fürdőszobákat!

Essenza

Meglátni és megszeretni. Letisztult szögletes design. Az Essenza a mai modern fürdőszobák elengedhetetlen kiegészítője.

Nes

A legnagyobb szabadság. A NES a speciális profilzsanérjaival kifelé és befelé a legnagyobb méretben nyitható, így egy kisebb fürdőszobában sem kell kompromisszumot kötni a térrel.

Vesta

Teljesen zárt, tolóajtós kádparaván maximalistáknak.

Furo

Modern ember modern fürdőszobájába. Amikor a futurisztikus dizájnelemeket a klasszikus szépségideálokkal ötvözzük - szinte minden színben.

Projecta

Megbízható zuhanykabin, ami élménnyé teszi a tusolást.

Premium Pro

Kecsesebb, legtisztultabb és modern. A görgős kabin technológia továbbfejlesztett megoldásokkal már fekete kivitelben is.

Fuenta

A legújabb trendek szerint. A Fuenta finom dizájnjában és modern kiegészítőiben is követi a legújabb fürdőszobatrendeket.

1/6