-15% AKCIÓ MINDEN WALK-IN ZUHANYFALRA ÉS A KIEMELT MŰMÁRVÁNY ZUHANYTÁLCÁKRA 🕑 ÉRDEKEL A KEDVEZMÉNY

Címlap / Zuhanykabin kisokos / Zuhanyzó trendek és újdonságok

A Radaway négy új profilszínnel hódítja meg azok ízlését, akik nem akarnak tucatfürdőszobát

szálcsiszolt zuhanykabin profilszinek

„Ez nagyot fog szólni” – mosolyodott el a kollégám, amikor először megsimította az új zuhanyprofilokat.

(Azonnal megérti a rajongását, ha ellátogat a bemutatótermünkbe, finoman végighúzza a kezét a szálcsiszolt felületeken… és megérzi annak időtálló eleganciáját és masszív tartását.)

Radaway zuhanykabinok új szálcsiszolt profilszínek

Az új, csaptelepekkel harmonizáló profilszíneket csak egy szűk rétegnek ajánljuk. (Egy átlagos fürdőszobába túl merész választásnak bizonyulnának.)
•    Azoknak a lakberendezőknek, akik extravagáns és extrém strapabíró kiegészítőkkel akarják elkápráztatni az ügyfeleiket.
•    Azoknak a befektetőknek, akik tudják, hogy a fürdőszoba dönthet az ingatlankiadásról vagy -eladásról – és okos dizájndöntésekkel szeretnék ingatlanjukat a piaci átlagár fölé tornászni.
•    És azoknak, akik olyan apró részleteket keresnek az otthonunkba, amelyek maximum a legkifinomultabb épületekben köszönhetnek vissza. (Ott is ritkán.)

Magára ismert? 
A bemutatótermi látogatás előtt fussa át az alábbi cikket, mert olyan részleteket talál benne, amelyek garantálják, hogy évek múlva is ugyanolyan örömmel tudja használni a zuhanyzóját, mint a beszerelés utáni első alkalommal.

Radaway 2024 sznínes zuhanykabin akció
Nézze meg az akció részleteit, vásároljon színes zuhanykabint 2024. augusztus 31-ig -15% kedvezménnyel!

Miért egyre népszerűbbek a színezett matt profilok?

Talán mert a fürdőszoba újabb tér az önkifejezésre.

Talán mert rajongunk az időtlen szépségért.

Talán mert elszántan keressük az újat.

Talán mindez együtt.

Akárhogy is: a megrendelésekből látjuk, hogy a lakberendezők és belsőépítészek mellett egyre több magánszemély keresi a színezett profilú csaptelepeket, zuhanyzókat, fürdőszobai kiegészítőket.

Az utóbbi évek izgalmas újítása volt a fekete majd az arany zuhanyprofil – a fekete zuhanykabin kifejezetten merész választásnak tűnt 2017-ben a Radaway részéről. A trendeket, a keresletet látva mára szinte minden gyártó felvette a feketét a kínálatába.

Ez óriási szórást hozott a minőségben.

(Ebből a cikkből megtudja, mire figyeljen, ha Ön is fekete zuhanykabint szeretne – szakmai oka van annak, hogy miért nem választhat díszléces zuhanyzót az, akinek fontos a tartósság.)

2023. júliusától bevezettük a matt szálcsiszolt profilokat:

Radaway szálcsiszolt réz profilszín
Radaway szálcsiszolt arany profilszín
Radaway szálcsiszolt fegyvermetál profilszín
Radaway szálcsiszolt króm profilszín

Hogyan készül az évtizedekig igényes szálcsiszolt matt felület?

Nézze meg egy kimagasló munka részletgazdagságát:

Radaway szálcsiszolt arany zuhany, színes zuhany
Szálcsiszolt arany zuhanykabin részletfotók
Radaway szálcsiszolt fegyvermetál zuhany, színes zuhany
Szálcsiszolt fegyvermetál zuhanykabin részletfotók
Radaway szálcsiszolt króm zuhany, színes zuhany
Szálcsiszolt króm zuhanykabin részletfotók
Radaway szálcsiszolt réz zuhany, színes zuhany
Szálcsiszolt réz zuhanykabin részletfotók

Lenyűgöző, ugye?

Pedig a képek csak azt adják vissza, hogy a szálcsiszolt matt felület másképp töri meg a fényt, mint a fényes profil. A fotón nem látszik az elképesztő tartósság (a szálcsiszolt zuhanyzóprofil ellenáll a korróziónak, a vegyszereknek, a párának, a forró gőznek és a dörzsölésnek), sem azok az aprólékos mozdulatok, amelyekkel minden egyes él és sarok készül.

A profilok esetében a 4 új színhez új gyártástechnológiát használunk. Ezzel az eljárással az alumínium felszínén egy oxidréteget hozunk létre (így megvédjük a korróziótól), majd ezt a réteget festékbe mártjuk, hogy megkapjuk a gyönyörű végeredményt, amely így matt, szálcsiszolt hatású.

(Ezzel szemben a króm profilokat, illetve a Radaway Hypnotic fekete és fehér profilszíneket polírozott eloxálással, porfestéssel az arany esetében galvanizálással hoztuk létre.)

A zuhanyzó többi alkatrészét (zsanérokat, fogantyúkat, műanyagrészeket) egy mikro- és nanotechnológiában is használt eljárással színezzük – ez a PVD (fizikai gőzfázisú leválasztás). Előnye, hogy a vékony réteget (esetünkben festéket) hihetetlen precizitással tudunk egyenletesen felvinni a munkaanyagra, a végeredmény tartós lesz. Így készül: a festékanyagot vákuumban gőzfázisba teszik, majd az anyagon kicsapatják („bepárásodik” a felület, ahol a pára anyaga a festék). Mágikus! Főleg az, amilyen jól kinéz.

2023 zuhanykabin ellenőrzőlista

„Honnan tudom, hogy a gyártó tényleg odafigyel az apróságokra?”

Ha Radaway zuhanyzót választ, azért lehet biztos a minőségben, mert:
•    2002 óta az igényes zuhanytulajdonosok boldogan tusolhatnak a Radaway zuhanyzókban. Ez már komoly tapasztalat.

•    A Radaway vonzza azokat a munkatársakat, akik imádnak zuhanyzókat készíteni. Csupa olyan ember, aki egy pénteki sörözés során csillogó szemmel beszél a legújabb zuhanyzótechnikai kutatásokról, fürdőszobai trendekről, kísérleti anyagokról, innovációkról és zuhanyzódizájnokról. Ez a szenvedély nem tanítható és nem található meg bármelyik ismert termékgyártónál.

•    A zuhanyzókészítés során tucatnyi ponton ellenőrzik a termékek minőségét. A gyárból nem kerülhet ki hibás termék.

•    A raktárba érkezéskor mi is ellenőrzünk minden zuhanyzót.

•    A zuhanyzók teljesítménynyilatkozatát elérheti ide kattintva. 

•    Beszereléskor szerelő munkatársunk ellenőrzi a zuhanyzót (és ha hibás, szó nélkül cseréli).

•    Önt is megkérjük, hogy alaposan nézze át Radaway zuhanyzóját.

•    Talán a magyar piac legjobb zuhanyzógaranciáját kapja. 

A színezett felszínek különösen árulkodnak a megmunkálásról: a silány kezelésű felületen kevésbé és egyenetlenül tapad meg a festék. Nálunk viszont azt fogja látni, hogy makulátlan a festékréteg.

(Ha mélyebben érdekli a szálcsiszolt profilok megmunkálása, akkor írjon a bemutatoterem@metahungary.hu vagy csörögjön ránk a +361/700-2818 telefonszámon és elmerülünk a részletekben.)

 

Az Ön fürdőszobájába melyik zuhanykabin passzol?

Egy kicsit minden fürdőszoba más, ezért bővítjük folyamatosan a termékkínálatot. Na meg azért, mert vezérelvünk, hogy Önnek elég beleszeretnie egy stílusba, a mi dolgunk, hogy megtaláljuk az otthonába méretben, kialakításban passzolót.

Ezt komolyan vesszük: ha a több száz modell között mégsem találja meg az „igazit”, akkor megtervezzük és egyedileg legyártjuk fürdőszobájába a milliméterpontosan illeszkedő darabot.

Az Essenza Pro letisztult dizájnjával, süllyesztett zsanérjaival, szögletes kiegészítő elemeivel a modern, skandináv stílusú fürdőszobákba kiváló választás.


•    Az íves kialakítású PDD ideális a kisebb helyekre (ha pl. a kád mellé tusolót is szeretne).

•    Szögletes kivitelért a duplaajtós KDD és az egy ajtós KDJ modelleket érdemes megnéznie. (A KDD helyigénye nagyjából ugyanannyi, mint a PDD-nek, mindkettő sarokba illeszthető, így az lehet a befutó, amelyik Önnek jobban tetszik.)

•    A fülke kialakítású zuhanyterekhez a DWJ zuhanyajtókat tervezték, melyek egy fix és egy kifelé nyíló ajtóelemből állnak.

•    Ha a kádját a fürdés mellett tusolásra is szeretné használni, akkor a PNJ II kádparavánok között nézzen szét. (Persze kádparaván nélkül is lehet tusolni a kádban, de akkor külön kell figyelni arra, hogy minél kevesebb víz fröccsenjen ki – ami az önfeledt zuhanyzást nehezíti.)

A Furo az időtlen szépségideálokat ötvözi a futurisztikus dizájnelemekkel, miközben a mindennapi használatot olyan részletekkel teszi szerethetővé, mint:
•    több ezer tusolás után is zökkenőmentes görgőrendszer,

Radaway zuhanykabin Furo zökkenőmentes görgőrendszer
(Szálcsiszolt fegyvermetál)

 

•    küszöbbe rejtett ütközésgátló,

Radaway zuhanykabin Furo - küszöbbe rejtett ütközésgátló
(Króm)


•    karcolásálló rozsdamentes acélsín.

Radaway zuhanykabin Furo karcolódásoknak ellenálló króm küszöb
(Szálcsiszolt fegyvermetál)

Ma a Furo az egyik legjobb zuhanyzócsalád a piacon, mert felszereltsége tekintélyes, mégis letisztult: a támasztórúd, az ajtónyitó, az alsó görgősor látható, de az üveg dominál, ezért magasabbnak, tágasabbnak tűnik a zuhanyzó. (Jöjjön el és nézze csak meg.)

•    Zuhanykabinok közül a sarokba illeszthető, két üvegfalú KDJ és KDJ RH (az RH a kerek fogantyúban tér el) egy ajtóval,

  • a KDD pedig két ajtóval siklik finoman a halk görgőkön.
Radaway zuhanykabin Furo KDD szálcsiszolt arany
Furo KDD szögletes zuhanykabin (szálcsiszolt arany profillal)

•    Ha zuhanyajtót keres, akkor a DWJ, a DWJ RH

  • és a duplaszárnyas DWD modelleket próbálja ki.

•    A walk-in („besétálós”) zuhanyzó jelenleg az egyik legmodernebb és legkényelmesebb megoldás, mert ajtónyitás nélkül sétálhat ki és be a zuhanytérbe. A Furo Walk-In különlegessége, hogy ezt a teret még nyitottabbá teheti használaton kívül az eltolható üvegelemnek köszönhetően.

Furo Walk-in szálcsiszolt fegyvermetál zuhanyfal
Furo Walk-in szálcsiszolt fegyvermetál zuhanyfal
Furo Walk-in szálcsiszolt króm zuhanyfal
Furo Walk-in szálcsiszolt króm zuhanyfal
Furo Walk-in szálcsiszolt arany zuhanyfal
Furo Walk-in szálcsiszolt arany zuhanyfal
Furo Walk-in szálcsiszolt réz zuhanyfal
Furo Walk-in szálcsiszolt réz zuhanyfal
Furo Walk-in arany zuhanyfal
Furo Walk-in arany zuhanyfal
Furo Walk-in fekete zuhanyfal
Furo Walk-in fekete zuhanyfal

 

•    A PND II jelzésű kétrészes kádparavánnal szinte teljes értékű zuhanyzóvá alakíthatja a kádját.

A Modo New szinte észrevétlenül növeli a fürdőszoba terét – de az ínyencek nemcsak a könnyedsége miatt keresik, hanem azért, mert az üveg a mennyezethez is rögzíthető. (Ezt ajánljuk leggyakrabban, ha a zuhanyzó mellett mondjuk ablak van.)

Bár a hőkezelt biztonsági üveg a masszív tartásáról és a majdnem törhetetlenségéről híres – nézze meg a lenti videót, amelyben ráugrunk az üvegre (a Youtube-csatornánkon olyan videót is talál, amin átgurulunk az üvegen autóval).

De ha még biztosabbra akar menni, akkor válassza a 10 mm-es kivitelű Modo X-et. (Ezt főleg szállodákba vagy a plafonig futtatott zuhanyzókhoz kérik.)

Keressen vevőközpontú garanciát

A jó ár-érték arányhoz kell az is, hogy a karbantartási költségek alacsonyak maradjanak, az alkatrészek legyenek elérhetők, a garancia pedig legyen a kielégítőnél is kielégítőbb. Ha mindezt hozzáadjuk a bemutatóteremben kiakasztott árcédulához, akkor a legmagasabb árú zuhanyzó is lehet kiváló ár-érték arányú, ha utána az 10-15 évig zuhanyzó marad (és nem akárhogy, hanem „mintha most hoztam volna a bemutatóteremből” minőségben).


A karbantartási költségeket a Radaway okos innovációkkal csökkenti:
•    a vízlepergető réteg,
 

Easy Clean vízlepergető réteg

•    a dugulást megelőző zuhanyszifonok minden rétegvastagsághoz, élethelyzethez,

Radaway zuhanytálca szifon


•    a kevesebb „koszcsapda” a sík belső felületkialakításoknak köszönhetően,

Radaway síkgörgő

Radaway síkgörgő

Radaway síkzsanér

Radaway síkzsanér

•    az erős és stabil szerkezet (, ami növeli a kabin élettartamát),
•    a gyors takaríthatóság (erről itt olvashat bővebben),
•    a jó szervizelhetőség.

Ezek egyikéért sem kell külön fizetnie, mert minden zuhanykabinnál az alapfelszereltség része.
(Ebben a cikkben kiszámoltuk, mennyit takarít meg kb. 10 év alatt egy jó minőségű zuhanyzóval.)

Az alkatrészek elérhetőségére azért kérdezzen rá, mert így tud 10 év múlva is abban a nyugalomban tusolni, hogy ha egy kis rész elkopik, akkor nem kell cserélni az egész tusolót – és bontani a fürdőszobát.
(A Radaway zuhanyzókkal nem szokott baj lenni, de az a biztos, ha a legrosszabb forgatókönyvre is fel van készülve.)

Tőlünk 10 év alkatrészellátási garanciát kap, tehát ha az Ön által holnap kiválasztott modellt két év múlva kivezetnénk, akkor az azt követő 10 évben még biztosan talál hozzá alkatrészt. (Ez példánkban 12 év biztonságot jelent.)

Bízunk a zuhanyzóinkban és erre nemcsak a szavunkat adjuk, hanem jótállást is: 250 000 forintig 2 évet, felette 3 évet. (A garanciális feltételekről itt olvashat bővebben.)

Radaway zuhanykabin bemutatóterem, zuhanykabin vásárlás

Élőben kell látnia

Úgy számolunk, hogy legalább 10 évre választ zuhanyzót. Mi is akkor vagyunk nyugodtak, ha Önnek kényelmes modellt visz haza (mert így lesz még egy elégedett vásárlónk), ezért kérjük, hogy megrendelés előtt nézze meg és próbálja ki személyesen a zuhanyzóinkat.
Ezt megteheti a partnereinknél vagy a központi bemutatótermünkben – utóbbiban nincs értékesítés, csak szaktanácsadás, ezért díj- és kötelezettségmentesen látogathatja.

Megosztom

Tetszett a cikk?

radaway levelsorozat
Ha szeretne tájékozottan és jól dönteni zuhanyzótémában, akkor van egy ingyenes ajánlatunk, amit imádni fog:

Adja meg az e-mail-címét, amelyre elküldhetjük azokat a (csodálatos!) cikkeket, amelyeket még a Zuhanykabin kisokosunkba sem rakunk ki. Ezeket az anyagokat az ínyenceknek tartogatjuk – például Önnek.

Ez is érdekelheti

1/6