-15% AKCIÓ MINDEN WALK-IN ZUHANYFALRA ÉS A KIEMELT MŰMÁRVÁNY ZUHANYTÁLCÁKRA 🕑 ÉRDEKEL A KEDVEZMÉNY

Címlap / Zuhanykiegészítő / Zuhanytálca szifon

Zuhanytálca szifon (14)

találat
R510 zuhanytálca szifon 0 Ft-tól
ST 50 zuhanytálca szifon 5 300 Ft-tól
ST620 zuhanytálca szifon króm 7 500 Ft-tól
HS1 zuhanytálca szifon 7 900 Ft-tól
ST620 zuhanytálca szifon fekete 9 500 Ft-tól
ST620 zuhanytálca szifon fehér 9 500 Ft-tól
5SL1 zuhanytálca szifon 9 900 Ft-tól
R400 SLIM zuhanytálca szifon 13 300 Ft-tól
TurboFlow TB90P zuhanytálca szifon 13 300 Ft-tól
R399 zuhanytálca szifon 13 700 Ft-tól
R583G zuhanytálca szifon arany 14 500 Ft-tól
R400 SLIM W zuhanytálca szifon 14 800 Ft-tól

Zuhanytálca szifon

 A zuhanytálca szifon biztosítja a víz megfelelő elvezetését. A zuhanytálca szifon megfelelő higiéniája elengedhetetlen ahhoz, hogy ne áramoljanak vissza a kellemetlen szagok a lefolyóból.

 

A Radaway zuhanytálcákhoz ajándék a tálcához kompatibilis, minőségi zuhanyszifon.

 

Zuhanykabin lefolyó szifonok speciális esetekre

 A Radaway kínálatában akkor is talál zuhanytálca szifont, ha Önnek speciális igényei vannak.

 

Az alacsony zuhanytálca szifonok megoldást jelenthetnek, amikor nincs sok hely a zuhanytálca alatt. A slim zuhanytálca szifon beépítéséhez elegendő mindössze 4 cm-es beépítési mélység.

 

Ha nagymennyiségű víz leeresztésére van igénye, ehhez akár 54 liter/perc kapacitású zuhanyszifonokat is találhat a kínálatunkban.

 

Vannak, akik a konzekvens színhasználatra törekednek a fürdőszobájuk kialakítása során. Éppen ezért fehér, fekete és arany színű zuhanytálca szifon fedél is található a Radaway termékpalettán.

 

 

Száraz- és vízbűzzáras szifonok

 

A bűzzárás szifonok meggátolják, hogy kellemetlen szag áradjon a lefolyóból. A Radaway kínálatában vízbűzzáras és szárazbűzzáras szifonok egyaránt megtalálhatóak. Mikor, melyiket érdemes választani?

 

A vízbűzzáras szifonok akkor jöhetnek szóba, ha a kabin legalább 2-3 naponta használatban van. Ellenkező esetben a vízoszlop (ami a lapos kialakítás miatt mindössze 2 cm) kiszáradhat. Különösen extrém melegben és intenzív padlófűtés mellett.

 

Egy szárazbűzzáras szifon ezzel szemben ritkán használt helyiségekben is megállja a helyét (például egy nyaralóban). Ennek a kivitelnek a bűzzárásához ugyanis nincs szükség vízre, a bűzzrást egy könnyen kivehető és takarítható szilikon membrán teszi lehetővé. 

 

 

Zuhanytálca szifon méretek

A zuhanytálca szifonok lefolyó nyílásának mérete 50-90 mm között változik, átmérőjük pedig jellemzően 40-55 mm között változik.

 

A zuhanyszifon tálca alatti magassága 40-80 mm között mozog. A 40 mm-es, alacsony kialakítás a slim szifonok jellemzője.

 

A zuhany szifon lefolyók vízáteresztő képességben is eltérőek lehetnek. Vannak, amelyek 24 liter/perc vízmennyiséget képesek leengedni. Viszont nagyobb vízhozam elvezetéséhez akár 54 liter/perc lefolyást biztosító zuhanytálca szifonok is elérhetőek.

1/6