-15% AKCIÓ MINDEN WALK-IN ZUHANYFALRA ÉS A KIEMELT MŰMÁRVÁNY ZUHANYTÁLCÁKRA 🕑 ÉRDEKEL A KEDVEZMÉNY

Rólunk

Mások a zuhanyzást rutinnak tartják, mi viszont ünnepnek

A Radaway zuhanyzóival még a legnehezebb hétfő reggel is örömtelivé válik. Képzelje el, hogy milyen érzés minden reggelt egy csúcsminőségű zuhanyzóban elkezdeni – ahol a zuhanyzás már nem csupán a rutin része, hanem egy felfrissítő élmény. Egy esemény.

Radaway gyár

Oyan zuhanykabin megoldásokat kínálunk, amelyekkel bármilyen fürdőszobába stílusos, kényelmes és praktikus zuhanysarkot tud kialakítani. Mindezt kiváló minőségben, és versenyképes áron.

Küldetésünk, hogy zuhanykabinjaink életminőségbeli javulást vigyenek minél több ember életébe.

Legyen szó kicsi, nagy, hosszú, négyzet alakú, vagy akár ferde mennyezetű fürdőszobáról a Radaway segít Önnek, hogy megtalálja álmai zuhanykabinját!

Radaway zuhanykabinok - rólunk borítókép

Radaway zuhanykabinok: minőség és perecizitás versenyképes áron

A Radaway sokszínű termékpalettája szinte minden igényt, fürdőszobaméretet és büdzsét lefed. 

Kínálatunkban mindent megtalál, ami a kényelmes és praktikus zuhanykabinhoz szükséges: tucatnyi méretű, stílusú és funkciójú zuhanykabin, zuhanyajtó, zuhanyfal és zuhanytálca közül választhatja ki az Önnek legmegfelelőbbet. Termékeink minőségi alapanyagokból készülnek, és precíz tesztelést követően hagyják el a gyárat, így Ön sok éven keresztül elégedett lehet Radaway kabinjával.

Az utolsó cseppig 21. századi fürdőszobai élményt kap minden egyes zuhanyzáskor

A Radaway zuhanykabinok, zuhanyajtók és zuhanytálcák nemcsak gyönyörűek, de gondos odafigyeléssel és nagy szakértelemmel készülnek. A Radaway tervezőcsapat elhivatottan keresi azokat a szemkápráztatóan szép és praktikus újításokat, amikkel Ön még elégedettebb lehet. Ilyen újítások például az Easy Clean vízlepergető réteg a Radaway kabinja üvegén (amitől az könnyen tisztán tartható), a profil kontúrját követő halk és precíz görgők, vagy a gyárilag optimális lejtést biztosító zuhanytálcák. 

radaway furo zuhanykabin
A képen az egyik legmodernebb zuhanykabinunk, a Furo látható.

Időről időre, pedig olyan trendkövető dizájnújításokkal örvendeztetjük meg vásárlóinkat, mint amilyen a kabin üvegre választható print vagy lézergravírozott minta (mellyel teljesen egyedivé teheti fürdőszobáját), a factory rácsdizájn, vagy az egyre bővülő színkínálatban elérhető zuhanykabinjaink. (Látta már a szálcsiszolt színű termékeinket?)

Elismerések minden téren

A Radaway márka központja a lengyelországi Swarzędzben  van. A régióban a márka képviseletét a Méta Hungary Kft. látja el. 

A márka 2002 óta van jelen a piacon,
2013 óta Lengyelország legnépszerűbb zuhanykabin-gyártójának számít,
2014-ben megkapta a lengyel Forbes magazintól a legdinamikusabban növekvő vállaltoknak odaítélt Gyémánt díjat,
2017-ben egy 6000 négyzetméteres gyártócsarnokkal bővült, ami több, mint 20 ország igényeit szolgálja ki.

Radaway gyémánt díj 2014

Verhetetlen 10 év alkatrész-garancia

Tudjuk, hogy a zuhanykabinokban használt alkatrészek, valamint a megadott garancia alapvető fontosságúak a termék teljesítményének és tartósságának biztosításában. Ezért a Radaway egy adott zuhanykabin-modell gyártásának megszűnésétől számítva még 10 évig garantálja a pótalkatrészek elérhetőségét. (Tehát, ha Ön idén vásárol nálunk egy zuhanykabint, amit 5 év múlva kivezetünk a kínálatunkból, akkor még 15 évig nyugodt lehet az alkatrészek utánpótlása miatt). A garanciális feltételekről bővebben itt írtunk.

Odafigyelünk vásárlóink igényeire 

Kérdéseivel bármikor fordulhat ügyfélszolgálatunkhoz, vagy zuhanykabin szakértőihez. Szervizhálózatunk rugalmas időpont egyeztetést, gyors és precíz beépítést garantál.

"Elkötelezettek vagyunk a Radaway termékek iránt. Bízunk a termékeinkben, törődünk a vevőinkkel, és ha kell, segítünk a döntésben."

1/6