Rólunk

Rólunk

 

Radaway - Találja meg álmai zuhanykabinját!

A fürdőszoba az a hely, ahol elkezdi mindennapját. A RADAWAY olyan megoldásokat kínál fürdőszobájába függetlenül attól, hogy kicsi vagy nagy, hogy hosszú vagy négyzet alakú, vagy akár ferde mennyezet is van, melyek lehetővé teszik, hogy kifejezze a saját stílusát, miközben a kényelem és a funkcionalitás nem csorbul.

 

A zuhanykabin különleges hely a fürdőszobában, mert ott kap testünk a megnyugtató víz energiájából minden reggel, és este miközben mosdunk. Tervezőmérnökeink azon igyekeznek, hogy a RADAWAY termékek, amelyek követik a legújabb piaci trendeket és a funkcionalitást, innovatívak, gyönyörű formájúak, akár egyediek, vonzóak, kényelmesek és könnyen használható zuhanykabinok legyenek.

Hisszük, hogy mindenki megtalálja önmaga számára az optimális megoldást figyelembe véve a rendelkezésre álló teret és a felhasználási igényeket. Így lesz valóban a RADAWAY zuhanykabinokkal a fürdőszoba használata mindig ÖRÖM.

 

A RADAWAY mindent megtesz, hogy innovatív megoldásokat is csempésszen a fürdőszobákba zuhanykabinjaival. Akár felújít, vagy akár építkezik, mi folyamatosan szállítjuk az új élményt minden méretben, fenntartva az egyensúlyt az ár és minőség viszonylatában.

 

Radaway - minőség és perecizitás

A Radaway széles skáláját kínálja a modern és a hagyományos fürdőszobai termékeknek, úgy, mint zuhanykabinok, zuhanyajtók, zuhanytálcák vagy zuhanyfolyókák, versenyképes áron. Akár felújít, akár építkezik, a Radaway 20 zuhanyzócsaláddal (és az összesen 950 modellel) szinte minden igényt, fürdőszobaméretet és büdzsét lefed. A Radaway termékei minőségi alapanyagokból készülnek, melyet a gyártó garantál. Minden egyes legyártott termék precíz tesztelést követően hagyja el a gyárat, mely az egyik biztosítéka annak, hogy Ön sok éven keresztül elégedett legyen a Radaway márkával.

 

A régióban a márka képviseletét sok éve a Méta Hungary Kft látja el. A vásárlói igényeknek megfelelően a termék választék és termékminőség mellett nagy figyelmet fordítunk a termékeinkhez szorosan kapcsolódó szolgáltatásainkra. Szervizhálózatunk a rugalmas időpont egyeztetés mellett, gyors és precíz munkavégzést garantál!

 

“Mi elkötelezettek vagyunk a Radaway termékek iránt. Bízunk a termékeinkben, törődünk a vevőinkkel, s ha kell, segítünk a döntésben.”

Radaway - Rólunk Radaway - Rólunk Radaway - Rólunk
Épített zuhany
Épített zuhany

Beépítés előtt

Mindenképp vegye figyelembe a Márkaszervizünk beépítési tanácsait!

Töltse le aktuális katalógusunkat Töltse le aktuális katalógusunkat

Töltse le aktuális katalógusunkat KATALÓGUS LETÖLTÉSE KATALÓGUS LETÖLTÉSE

Egyedi zuhanykabin Egyedi zuhanykabin

Egyedi zuhanykabin

Ügyfélszolgálat Ügyfélszolgálat

Radaway Ügyfélszolgálat
Facebook Kövessen minket a Facebookon Facebook

Szakmailag segítjük döntését, hogy
megtalálja álmai zuhanykabinját otthonába!

Radaway © Minden jog fenntartva. Radaway © Minden jog fenntartva. Jogi nyilatkozat Adatvédelmi nyilatkozat MAGYAR MAGYAR MAGYAR
PARTNEREINK:

Oszd meg
ismerősöddel

Facebook Google+ Email
KEDVENCEK KEDVENCEK

Sikeresen hozzáadva a kedvencekhez!