-15% AKCIÓ MINDEN WALK-IN ZUHANYFALRA ÉS A KIEMELT MŰMÁRVÁNY ZUHANYTÁLCÁKRA 🕑 ÉRDEKEL A KEDVEZMÉNY

Címlap / Kádparaván

Kádparaván (63)

találat

Kádparaván választása előtt ezeket fontolja meg
 

Ha nehezen tud dönteni a fürdés és a zuhanyzás között, akkor van egy megnyugtató hírünk. Akkor sem kell csak egyik mellett letennie a voksát, ha kevés hely áll rendelkezésre a fürdőszobájában.

 

A fürdőkád peremére helyezett kádparavánok kettő az egyben megoldást nyújtanak. A kádfürdőzések mellett, a minőségi zuhanyzásélményt is lehetővé teszik. Gyakorlatilag a kádparaván egy kádra szerelhető zuhanyfal. Dekoratív fürdőszobai elem, és praktikus kiegészítő, ami minimálisra csökkenti a tusolásnál kifröccsenő víz mennyiségét.

 

Így nem fog befürödni a kádparaván-vásárlással


Ahhoz, hogy ne érje csalódás a zuhanyzáshoz használt paraván beszerzését követően, vásárlás előtt figyelmesen nézze át a termék technikai rajzát és szerelési útmutatóját. A dokumentumokat letöltheti a kiszemelt kádparaván adatlapjának terméktámogatás füléről. A letöltést követően pedig tanulmányozhatja a kádparaván legfontosabb specifikációit. Megnézheti, hogy pontosan mekkora kiterjedésű a kádparaván üveg. Hogy hova kerülnek az alkatrészek, vagy, hogy hogyan kalkuláljon kádperem tekintetében.

 

Zuhanyfal kádra: kialakítások számtalan elképzeléshez


Álmai fürdőszobájától és attól függően, hogy a helyiség kialakítása mit tesz lehetővé sokféle fürdőkád paraván kialakítás közül válogathat. Az alábbi szempontokat érdemes körüljárnia.

 

Mozgatható vagy fix kádparaván?


A fix kádparaván előnye az egyszerűsége. Jó megoldás, ha a nyitás nem lehetséges valamilyen fürdőszobai berendezés miatt. Befelé például a csaptelep, vagy a tusfürdők tárolására szolgáló falra helyezett polc miatt. A kifelé nyitást pedig akadályozhatja például egy helykihasználás miatt odakerült bútor. Ez utóbbi esetben egyébként jó szolgálatot nyújt a kádparaván a bútor védelmére is.

 

A mozgatható/nyitható kádparavánok között is több fajtát találunk. Vannak tolóajtós, dupla tolóajtós, befelé, kifelé vagy mindkét irányba nyitható és harmonika ajtós kádparavánok. 

 
Egy vagy több részből álljon a fürdőkád paraván?


A több részből álló kádparavánok is sokféleképp variálhatók ajtónyílás és méret szerint. Előfordulhatnak kombinált fix és nyitható résszel egyaránt rendelkező termékek. A tolóajtós kialakítások (azaz elhúzható kádparavánok) között pedig találhatunk olyat is, ami a kád teljes hosszát lefedi. Ilyenkor a kád jellemzően faltól falig betölti a rendelkezésre álló helyet (például a fürdőszoba egy beugró szegletében). A kádba lépéskor elhúzhatja a kádparavánt, használaton kívül pedig teljesen zárt falat is alkothat a tisztálkodási saroknak.

 

 

Plusz tipp fürdőszoba-felújítóknak (így lesz a legegyszerűbb a kádparaván beszerelése)


Ha a burkolatokat is cseréli, akkor úgy tervezzen, hogy a csempézés legalább a kádparaván tetejéig érjen!


Radaway kádparavánok szerethető alaptulajdonságai, és minden igényt kielégítő extrái


A zuhanykabinokhoz hasonlóan a Radaway kádparavánokhoz is minőségi alkatrészeket használnak.

A kádparaván üveg minden esetben edzett biztonsági üveg, amit védőréteggel látnak el.

Az EasyClean vízlepergető réteg gátolja a vízkő lerakódását, és elősegíti a könnyebb tisztíthatóságot.

 

Ha már szinte minden elképzelésének eleget tettünk, de még egy apróságot szeretne változtatni, akkor is a kedvében tudunk járni.

 

Ha egyedi kádparavánt szeretne, akkor sem hagyjuk cserben


Ha az Ön által képzelt fürdőkád paraván teljesen rendhagyó kialakítást igényel, akkor sem kell lemondania álmai fürdőszobájáról. Zuhanyzáshoz használt paravánját egyedi méretben is el tudjuk készíteni Önnek.

 

Felárral rendelhető extráinkkal pedig még inkább testre szabhatja a kádparavánját. A megjelölt termékeket rendelheti barna vagy grafit kádparaván üveggel, színes profillal, frame vagy factory kerettel. (Például nagy népszerűségnek örvendenek vásárlóink körében a fekete kádparavánok).

 

De rendelheti a kádra helyezett zuhanyfalat törölközőtartóval is. Sőt, lézergravírozással vagy print nyomtatással a kedvenc grafikáját is az üvegre varázsolhatja.

 

1/6