-15% AKCIÓ MINDEN WALK-IN ZUHANYFALRA ÉS A KIEMELT MŰMÁRVÁNY ZUHANYTÁLCÁKRA 🕑 ÉRDEKEL A KEDVEZMÉNY

Címlap / Zuhanykabinok vízszigetelése

Zuhanykabinok vízszigetelése

Tusoló hölgy

Fontos figyelembe venni, hogy a zuhanykabinok vízszigetelése nagyban függ a modelltől, annak felépítésétől és beszerelésének módjától.

A cégünk által gyártott minden kabin a problémát és annak tesztelését pontosan leíró EN 14428:2008+A1 szabványnak megfelelően vízbiztos. A megfelelő vízbiztosság fontos feltétele, hogy a zuhanykabin az utasításoknak megfelelően pontosan kerüljön beszerelésre.

A zuhanykabinok számos modellje között megkülönböztetünk profillal és anélkül szerelt modelleket:

  • A profillal szerelt modellek (a zuhanykabin felépítménye profilokba zárva van elhelyezve) rendelkeznek a legmagasabb vízbiztossággal. Magas küszöbbel, és főként tolóajtóval vannak szerelve, így a vízcseppek nem tudnak a kabinon kívül kerülni.
Profillal szerelt modell
  • Profil nélküli modellek vízáramlást gátló króm küszöbbel (ahol az üveglapokat zsanérok tartják). Az alacsony küszöb kisebb védelmet nyújt a kicsapódó vízzel szemben.
Profil nélküli küszöbbel ellátott modell
  • Profil és küszöb nélkül szerelt kabinok. A küszöb hiányában a víz könnyebben szivárog a kabinon kívülre, amely csökkenti vízbiztosságát. A kabinnak közvetlenül a padozatra történő szerelése során győződjön meg a padozat megfelelő szintezettségéről, hogy a víz a lefolyó irányába folyjon és ne szivárogjon a kabinon kívülre.
Profil és küszöb nélküli modell
  • Belépős Walk-in zuhanykabinok. Az ajtó hiánya csökkenti a kabin vízbiztosságát, főleg a kisebb méretű zuhanyfalak esetében.
Belépős walk-in zuhanykabin
zuhanykabin vízfolyás

 

Zuhanykabin vízelhelyezkedés

 

1/6