-15% AKCIÓ MINDEN WALK-IN ZUHANYFALRA ÉS A KIEMELT MŰMÁRVÁNY ZUHANYTÁLCÁKRA 🕑 ÉRDEKEL A KEVDEZMÉNY

Címlap / Zuhanykabin / Szögletes aszimmetrikus zuhanykabin

Szögletes aszimmetrikus zuhanykabin (120)

találat
Premium Plus C/D szögletes zuhanykabin 198 000 Ft-tól
Torrenta KDJ szögletes zuhanykabin 219 900 Ft-tól
Nes PTJ szögletes zuhanykabin 224 800 Ft-tól
Eos KDJ I szögletes zuhanykabin 231 300 Ft-tól
Twist DW+S szögletes zuhanykabin 232 000 Ft-tól
Premium Plus DWJ+S szögletes zuhanykabin 234 000 Ft-tól
ÚJ
Premium Pro KDJ szögletes zuhanykabin 242 500 Ft-tól
Eos KDJ II szögletes zuhanykabin 248 800 Ft-tól
Nes KDJ II szögletes zuhanykabin 249 200 Ft-tól
Nes Black PTJ szögletes fekete zuhanykabin 250 400 Ft-tól
Nes KDJ I szögletes zuhanykabin 254 200 Ft-tól
Eos KDS I szögletes zuhanykabin 256 500 Ft-tól

Szögletes aszimmetrikus zuhanykabin


A szögletes a legtradicionálisabb zuhanykabin („zárt terű zuhanyzó”) forma. Persze léteznek íves és ötszögletű kabinok is, de ha zuhanykabinra gondolunk, akkor nagy valószínűséggel egy szögletes kabin képe jelenik meg a lelki szemeink előtt. (Így ezek szinte az összes termékcsaládunkban megtalálhatóak).


A szögletes forma többféleképp is felépülhet. Vannak két és három oldallal rendelkező szögletes kabinok, amiket az ajtónyitás funkciója és egyéb szempontok szerint tovább csoportosíthatunk. 

 

Az aszimmetrikus zuhanykabinok verhetetlen előnye


Aszimmetrikus zuhanykabinok alatt eltérő oldalarányú kialakításokat értünk. Közkedveltségük fő oka, hogy kis és nagy fürdőszobákban egyaránt megállják a helyüket. Helytakarékosak és praktikusak. Ha az aszimmetrikus zuhanykabin egyik oldala keskenyebb is, a hosszabb oldalnak köszönhetően bőven marad hely a kényelmes tusoláshoz.

 

Aszimmetrikus sarok zuhanykabinok 


Sarok zuhanykabinnak vagy sarokbelépős zuhanykabinnak hívják azokat a kialakításokat, amikor a zuhanyfülke két oldalát a fürdőszoba sarokfalai biztosítják. Magát a tuskabint pedig két eltérő szélességű oldal alkotja. Számtalan méretvariáció rendelkezésre áll. A legjellemzőbb aszimmetrikus zuhanykabin méretek a következők: 70x90, 70x100, 80x100 és a 90x120. 


A kétoldalú szögletes aszimmetrikus zuhanykabinok (sarok zuhanykabinok) mindkét oldala lehet ajtó (KDD). De állhatnak egy fix üvegfalból és egy ajtóból is. Különböző alvariációkat is megkülönböztethetünk. Az ajtó állhat egy vagy két részből, és lehet fix része is (KDS I). A tuskabin ajtaja különböző irányokba nyílhat, de lehet csuklós lengőajtós (KDJ B) vagy görgős tolóajtós kialakítású (KDJ) is.

 

Falsíkra szerelhető zuhanykabinok 


A háromoldalú zuhanykabinkialakításokat másképp falsíkra szerelhető zuhanykabinnak vagy falra állítható zuhanykabinnak nevezik. Az aszimmetriát a fallal párhuzamos üvegfal eltérő szélessége hozza létre. 


A Radaway falsíkra szerelhető zuhanykabin-kínálatában megtalálhatóak tolóajtós, nyíló ajtós és dupla lengőajtós kivitelek. 

1/6