-15% AKCIÓ MINDEN WALK-IN ZUHANYFALRA ÉS A KIEMELT MŰMÁRVÁNY ZUHANYTÁLCÁKRA 🕑 ÉRDEKEL A KEDVEZMÉNY

Címlap / Zuhanykabin / U alakú zuhanykabin

U alakú zuhanykabin (1)

találat

U alakú zuhanykabin

 

A falsíkra szerelhető zuhanykabinok speciális változata a félköríves falsíkra szerelhető zuhanykabin. (Vagy más néven az U alakú zuhanykabin.)

 

Az U formájú kabin kialakítása lehetővé teszi, hogy a zuhanytér kialakításánál csak egy falsíkot kelljen figyelembe vennie. (Bármilyen egyenes falsíkkal tervezhet. A zuhanykabin elhelyezésénél nem kell ragaszkodnia a fürdőszoba sarkokhoz).

 

U alakú zuhanykabinok előnyei

 

A félköríves zuhanykabin helykihasználó. A sarkokat megspórolva, sokkal kecsesebb kabint kapunk, mint a megegyező alapterületű szögletes kabinok esetében.

 

Az U forma zuhanykabin a hagyományos verzióknál ritkábban választott modell. Így egy félköríves zuhanykabinnal a megszokottól eltérő, egyedi, elegáns formavilágot csempészhet a fürdőszobájába.

 

Ráadásul félkör alakú zuhanykabin esetében a kabint három irányból zuhanyüveg alkotja. Ez biztosítja a fény szabad áramlását a zuhanykabinon keresztül. Fürdője ezért tágas és világos benyomást kelt.

 

Félköríves zuhanykabin zuhanytálcával és anélkül

 

A Radaway U alakú zuhanykabinok tálca nélkül, burkolatra építve is megállják a helyüket.

 

Ám, ha Ön jobban kedveli a tálcás megoldást, kifejezetten az U formájú kabinokhoz passzoló U alakú zuhanytálcát is talál a kínálatunkban.  Sőt, a tálca esetében is dönthet lapos és magasított (előlapos) verzió mellett.

 

Félköríves zuhanykabin dupla tolóajtóval

 

Egyenes falra szerelhető U alakú zuhanykabin dupla tolóajtóval (görgővel) két fix résszel:

 

1/6