-15% AKCIÓ MINDEN WALK-IN ZUHANYFALRA ÉS A KIEMELT MŰMÁRVÁNY ZUHANYTÁLCÁKRA 🕑 ÉRDEKEL A KEDVEZMÉNY

Címlap / Zuhanykabin / Ötszögletű zuhanykabin

Ötszögletű zuhanykabin (6)

találat

Ötszögletű zuhanykabin

A szögletes kabinok egyik altípusát képezik az ötszögletű zuhanykabinok. Az 5 szögletes kialakítás az alábbiak szerint áll össze.

A zuhanykabin a fürdőszoba egyik sarkába kerül. A kabin két oldalát a fürdőszobafal tesz ki, a maradék három oldal pedig 2 fix oldalfalból és az ezeket összekötő ajtóból áll össze.

 

Ötszögletű zuhanykabin kialakítás: helytakarékos és mutatós forma

Az így kapott zuhanykabin helykihasználó. Egy ötszögletű zuhanykabinnal megspórolhatjuk a hagyományos kialakítások egyik sarokrészét.

 

Ugyanakkor figyelni kell rá, hogy ezt a rész biztosít majd helyet az ajtónyitás számára.

 

Az ötszögletű kabinok ajtaja vagy kifelé nyíló vagy lengőajtós kialakítású (kifelé és befelé egyaránt nyitható). Az egy részből álló ajtók esetében figyelni kell az ajtónyitás irányára. (Eszerint megkülönböztetünk jobbos és balos kivitelt).

Ötszögletű zuhanykabin lengőajtóval

Ötszögletű zuhanykabin kifelé nyíló ajtóval

 

 Az ötszögletű zuhanykabinok dekoratívak. Különösen azok tetszését nyerik el, akik szívesen használnak geometrikus formákat az otthonuk berendezéséhez.

 

Ők azok a vásárlóink, akik általában nemcsak a formákkal, de más látványelemekkel például a színekkel is szeretnek kísérletezni. Ezt az ötszögletű kabin esetében is megtehetik.

 

Ötszögletű fekete zuhanykabin

Ötszögletű zuhanykabinjaink ugyanis fekete profilszínben is megvásárolhatók.

(És a kabin még egyedibbé tehető az üvegre kért egyedi print nyomattal vagy lézergravírozott mintával).

 

Ötszögletű zuhanykabin méretek

Ennél a kabintípusnál a legnépszerűbbek a hagyományos szimmetrikus modellek. Az ötszögletű zuhanykabin 80x80 cm-es, 90x90 cm-es és 100x100 cm-es variáció a legkeresettebbek.

Ugyanakkor aszimmetrikus kialakításokat is kínálunk. A Radaway kínálatában megtalálhatóak 80x90, 80x100, 90x100 ötszögletű zuhanykabinok.

 

Ötszögletű zuhanykabin tálca nélkül vagy zuhanytálcával

Az ötszögletű zuhanykabinok tálca nélkül, burkolatra építhetők. Emellett kifejezetten a kabinhoz illő ötszögletű zuhanytálca is kapható hozzájuk.

1/6