-15% AKCIÓ MINDEN WALK-IN ZUHANYFALRA ÉS A KIEMELT MŰMÁRVÁNY ZUHANYTÁLCÁKRA 🕑 ÉRDEKEL A KEDVEZMÉNY

Egyedi zuhanykabin méretre gyártás

Ha az ötlete túlmutat a hagyományos megoldásokon, akkor az egyedi zuhanykabin szolgáltatásunk segít, hogy megvalósíthassa álmai zuhanykabin elképzelését.

Több, mint 10 éves munkánk során több ezer ügyféllel beszélgettünk, és több száz nehézséggel találkoztunk, amelyekkel az emberek a fürdőszoba tervezésénél szembesülnek.

egyedi zuhanykabin

A sokéves gyakorlat lehetővé tette számunkra, hogy olyan különféle nem szabványos megoldásokat dolgozzunk ki, amelyek lehetővé teszik a zuhanykabinok teljes testreszabását és a legszokatlanabb belső kialakítás megvalósítását is.

Mikor kell egyedi zuhanykabinban gondolkodnom? 

A tökéletes zuhanykabint megtalálni nem egyszerű feladat: az egyik túl keskeny, a másik túl nagy helyet foglal a fürdőszobából, a harmadik ajtaja pedig rossz helyen van, pont a mosdóra nyílna, így nem tűnik túlságosan praktikus választásnak.

egyedi zuhanykabin

Ha nem sikerült a Radaway több ezer standard zuhankabin variációból megtalálni a megfelelőt, akkor valószínű, hogy egyedi zuhanykabinra van szüksége. Ebben segít a Radaway zuhanykabin konfigurátora, amiben Ön is megtervezheti és segítségével legyártathatja saját, egyedi zuhanykabinját.

A zuhanykabin konfigurátort az alábbi gombra kattintva érheti el.

Hogyan lesz egyedi zuhanykabinom?

Galéria

Helyszíni felmérés kérése egyedi zuhanykabinra

Ha nem biztos a dolgában kérjen helyszíni felmérést tapasztalt szakértőinktől. Töltse ki kapcsolatfelvételi űrlapunkat a "Helyszíni felmérést kérek" gombra kattintva, vagy hívja telefonon szervizünket.

(Nyitvatartás: H-P 08:00 - 16:00 | SZo - V: Zárva)

+36 76 998 479 Most nem elérhető
  • Hétfő:08:00-16:00
  • Kedd:08:00-16:00
  • Szerda:08:00-16:00
  • Csütörtök:08:00-16:00
  • Péntek:08:00-16:00
  • Szombat:Zárva
  • Vasárnap:Zárva

Ingyenes esettanulmány

Bizonytalan, hogy meg lehet-e valósítani elképzelését? Szeretne inspirációt meríteni egyedi elrendezésekből?

Adja meg e-mail címét, és mi elküldjük Önnek a 23 egyedi zuhanykabin beépítést bemutató esettanulmányunkat!

Gyakran ismételt kérdések

Mikor szükséges a Radaway egyedi zuhanykabin szolgáltatást igénybe vennem?

A termékpalettát általában akkor érezhetjük hiányosnak, amikor az elképzelésünk túlmutat a hagyományos megoldásokon, például ha tetőtérben, vagy a kád végére történő elrendezésben gondolkodunk. Amikor a normál választékban nincs ennek megfelelő méretű, kialakítású elem, akkor egyedi zuhanykabint érdemes választanunk.

Hogyan kell elképzelnem az egyedi zuhanykabin megrendelési folyamatot? Van olyan amit nem lehet kivitelezni?

Az egyedi zuhanykabinok személyre szabott gyártása az ötletünk pontos ismertetését, illetve egy helyszíni felmérést követően veszi kezdetét, amit néhány hetes munka, majd a várva várt beszerelés követ. A belső építészeti terveknek csak a kreativitás szab határt, a szakemberek segítségével ugyanis számtalan megoldás kerülhet beépítésre.

Az egyedi zuhanykabin az elsődleges funkció betöltése mellett dizájnos is lehet, ezzel a fürdőszobát igazi látványelemként gazdagítva. Az egyedi zuhanykabin lehet magasabb, mint a normál változat. Az egyedi zuhanykabin lehet hosszabb, mint a normál változat. Az egyedi zuhanykabin lehet teljesen speciális kialakítású és a teteje lehet ferdén levágott is.

Az egyedi zuhanykabin épülhet egy kád végére is, mintha része lenne annak, de ami a legfontosabb, hogy az egyedi zuhanykabint szakembereink felmérik, legyártják és beépítik garanciával.

Mennyi időt vesz igénybe az egyedi zuhanykabin legyártása?

A megrendeléstől számítva (a teljes ügyintézéssel és szállítással együtt) jellemzően 3-4 héten belül már az otthonában lehet az egyedi zuhanykabinja.

Ha bizonytalan vagyok a méretek megadásában akkor mi a teendőm?

Ha bizonytalan a méretek megadásában, akkor kérje profi szerelőnk segítségét, aki nem csak milliméter pontosan felméri a helyiséget, de a gyártói garanciaidőt biztosítva be is szereli egyedi zuhanykabinját! Az aktuális felmérés díjáról érdeklődjön márkaszervizünknél.

Mi az a Radaway egyedi zuhanykabin konfigurátor

A Radaway standard zuhanykabin variációiban több, mint 2000 féle összetétel közül válogathat, zuhanyajtóból például közel 300 típus, zuhanytálcából pedig kb. 220 db áll rendelkezésre.

A kínálatban egyébként egyaránt vannak aszimmetrikus zuhanykabinok, walk-in kabinok, szögletesötszögletűíves, illetve egyenesfalra szerelhető kabinok és az ajtók között is hasonlóan nagy a választék.

Mégis, ha esetleg ebben a bőségben sem találná meg a megfelelő zuhanykabint, mert annyira egyedi a fürdőszoba elrendezése (pl. tetőtér), akkor egyedi gyártásra van szüksége.

Radaway konfigurátorával nemcsak az Önnek tetsző kabint párosíthatja össze a megfelelő ajtóval, hanem egyedi méretek alapján a sajátját is megtervezheti.

Még több információt szeretnék

Olvassa el az egyedi zuhanykabinról szóló cikkünket is, amiben összeszedtük a legfontosabb információkat.

egyedi zuhanykabin

 

1/6