-15% AKCIÓ MINDEN WALK-IN ZUHANYFALRA ÉS A KIEMELT MŰMÁRVÁNY ZUHANYTÁLCÁKRA 🕑 ÉRDEKEL A KEDVEZMÉNY

Címlap / Zuhanykabin

Zuhanykabin (268)

találat
-15%
Nes Black Walk-in II fekete zuhanyfal

108 200 Ft-tól

92 000 Ft-tól

-15%
Modo New Black II Walk-in fekete zuhanyfal

113 700 Ft-tól

96 700 Ft-tól

-15%
Modo New White II Walk-in fehér zuhanyfal

113 700 Ft-tól

96 700 Ft-tól

Nes Walk-in II zuhanyfal 98 200 Ft-tól
-15%
Modo New Gold II Walk-in arany zuhanyfal

120 000 Ft-tól

102 000 Ft-tól

-15%
ÚJ
Modo New Brushed Gold II Walk-in szálcsiszolt arany zuhanyfal

120 000 Ft-tól

102 000 Ft-tól

-15%
ÚJ
Modo New Brushed Nickel II Walk-in szálcsiszolt króm zuhanyfal

120 000 Ft-tól

102 000 Ft-tól

-15%
ÚJ
Modo New Brushed Copper II Walk-in szálcsiszolt réz zuhanyfal

120 000 Ft-tól

102 000 Ft-tól

-15%
ÚJ
Modo New Brushed GunMetal II Walk-in szálcsiszolt fegyvermetál zuhanyfal

120 000 Ft-tól

102 000 Ft-tól

-15%
ÚJ
Modo F SL II Black Walk-in fekete zuhanyfal

186 900 Ft-tól

158 900 Ft-tól

-15%
Essenza Pro White Walk-in fehér zuhanyfal

131 400 Ft-tól

111 700 Ft-tól

-15%
Essenza Pro Black Walk-in fekete zuhanyfal

131 400 Ft-tól

111 700 Ft-tól

Zuhanykabin: mi alapján válasszam ki a tökéleteset?

 

„Szeretnék egy szép zuhanyzót” – valahogy így fogalmazhatja meg az igényét. Amikor viszont egy fürdőszobaszalonban jár (vagy egy katalógust lapoz át), akkor keresse a zuhanykabinokat.

A Radaway óriási zuhanykabin választéka a piacon egyedülálló. Szlogenünk: Találja meg álmai zuhanykabinját! Természetesen ebben segítünk Önnek!

 

A legfontosabb tudnivalók a zuhanykabinokról

 

Összefoglalóan zuhanykabinnak hívjuk azt a zárt terű „zuhanyzót”, amelyben állva tusolhatunk (szemben a káddal, amelyben lehet fürödni is). Legegyszerűbben úgy ismerheti fel a kabinokat, hogy ajtajuk van, a zuhanytérbe lépéshez nyitni és csukni kell.

 

Ezzel szemben a zuhanyfalak (más néven: pengefal, walk-in vagy besétálós zuhanyzó) egy üvegfallal választják le a zuhanyteret a fürdő többi részéről. Felépítésük nyitott (nincs ajtajuk) – ez már nem zuhanykabin, de ugyanúgy zuhanyzó.

 

A megfelelő zuhanykabin kiválasztása

 

A zuhanykabin kiválasztásakor először a „nagy ecsetvonásokkal” kezdje el megálmodni a fürdőszobáját, vagyis szűkítse a kategóriákat az alábbiak szerint.

 

Épített zuhanykabint szeretnék vagy sem?” – Ez a fürdőszoba elrendezésétől függ (pl. van-e kiépített fal, amit egy zuhanyajtóval leválasztva zuhanyzóvá alakíthatunk). Illetve fontos szempont, hogy építkezik-e (amikor van lehetőség valahova falat tervezni).

 

Az épített zuhanykabin fala tényleges fal, melyet egy zuhanyajtóval leválasztunk. A klasszikus zuhanyajtó plexiből vagy biztonsági üvegből készül. (Mi a biztonsági üveget preferáljuk, mert minőségében, szépségében és tisztántarthatóságában erősen felülmúlja a plexit.)

 

Zuhanytálcás vagy tálca nélkül zuhanykabinom legyen?” – A különbség: tálca nélküli kabinoknál a zuhanyzó alja a fürdőszoba burkolata. Ez is jó megoldás, ha a fürdő kialakításakor gondoltak a vízelvezetésre és a burkolat kellemes a talpnak még vizesen is.

 

A tálcás zuhanykabinnál megkapja az „egész csomagot”, vagyis kellemes felületű, csúszásmentes, gyárilag kialakított lejtéssel érkezp akril vagy műmárvány zuhanytálcát.

 

A tálca nélküli zuhanykabinok legnagyobb előnye, hogy a zuhanytér egy szintben marad a fürdőszobával. Ez az esztétikum mellett funkcionális előny is, ha idős vagy mozgáskorlátozott ember fog tusolni a zuhanykabinban.

 

Minden zuhanykabinunk elérhető mindkét kivitelben. Így ha megtalálta álmai zuhanykabinját, mi az adott modellt az Ön fürdőjéhez tudjuk igazítani.

 

Ha a zuhanykabin tág kategóriája megvan, akkor érdemes szétnézni a különböző formavilágú modellek között (szögletes, íves, aszimmetrikus, sarokbelépős kivitelek), majd kiválasztani az ajtó típusát is (tolóajtós, nyílóajtós, csuklós stb.).

 

A zuhanykabinok legnagyobb előnye a könnyű beépíthetőség (nem kell falat bontani vagy újat építeni) és a cserélhetőség. Ha pár év múlva új stílust álmodik a fürdőszobájába, a meglévő zuhanykabinjának kicserélése egy egyszerű rutinművelet, melyben segítünk Önnek.

 

Mitől függ a zuhanykabin ára

 


A termékkiválasztás egyik meghatározó kérdése, hogy mennyi büdzsé áll rendelkezésre. A zuhanykabin árakat felmérve viszont változatos összegekkel találkozhatunk.

 

A zuhanykabin árát számos tényező befolyásolja. Nem mindegy, hogy milyen típusú tusolót szeretne (például csak egy walk-in zuhanyfalat képzelt el a fürdőszobájában, vagy hagyományos szögletes zuhanykabinra vágyik). Fontos szempont a kabinhoz felhasznált anyagok minősége, és tartóssága. Hogy alapfelszeretséggel vagy feláras extrákkal (például egy különleges üvegvariációval) kéri-e a kabinját. De a szabványtól eltérő, egyedi zuhanykabin ára is eltérő lehet.

 

Ebben a cikkünkben bővebben is írtunk arról, hogy hosszú távon miért lehet költséghatékonyabb választás egy drágább zuhanykabin.

1/6