-15% AKCIÓ MINDEN WALK-IN ZUHANYFALRA ÉS A KIEMELT MŰMÁRVÁNY ZUHANYTÁLCÁKRA 🕑 ÉRDEKEL A KEDVEZMÉNY

Címlap / Zuhanykabin kisokos / Termékismertetők és -bemutatók

Új kőhatású műmárvány és akril zuhanytálcák: a Doris és Doros újdonságai

Radaway kőhatású zuhanytálcák - 2024 újdonságok

Sziklás görög domboldalon állunk, nézzük, ahogy jönnek és mennek a hajók.


Hullámokban fürdeti fényét a déli Nap, az ég egybeolvad a tengerrel. „A tengernek / nincs vége, ha összeér / az éggel.” – írta Bertók László.

Talpunk alatt több évezrednyi történelem, orrunkban olajfák illata, szívünkben mediterrán nyugalom. Ön is úgy gondolja, hogy lehetne minden hétköznap ennyire gyönyörű?

A Radaway egyik újdonságával, a Doris műmárvány tálcákkal ezt a görög hangulatot viheti be a fürdőszobájába. 

Radaway kőhatású zuhanytálca, Doris

Új kőhatású műmárvány zuhanytálca család: Doris

 A formára vágható Teos és a padlósíkba süllyeszthető Kios műmárvány zuhanytálcák mellé érkezik a Doris, hogy még bővebb választékkal ajándékozza meg az igényes zuhanyzókat. A szóválasztás szándékos: a Doris görög név az „ajándék” szóból ered.

Ez a zuhanytálca is műmárványból készül, kőhatású felülettel, mert fürdőszobákba jobb és praktikusabb alapanyag, mint a természetben megtalálható márvány. (Ebben a cikkben bővebben olvashat arról, miért készülnek a legjobb zuhanytálcák műmárványból.)

A műmárvány négyzet: Doris C

A Doris C 90 cm x 90 cm-es műmárvány négyzet, mely padlósíkba süllyeszthető. Ez azt jelenti, hogy a fürdőszoba burkolatával egy szintbe építjük a zuhanytálcát („besüllyesztjük”), így nem lesz belépési magasság a zuhanytérbe. Walk-in zuhanyzóknál ez kimondottan szép megoldás, az akadálymentes fürdőszobáknál pedig alapkövetelmény.

Doris C kőhatású műmárvány zuhanytálca padlóba süllyesztve(Radaway)
Doris C kőhatású műmárvány zuhanytálca (padlósíkba süllyesztve)

A besüllyesztés opcionális: teheti a burkolatra is, így 35 mm (3,5 cm) magasan lesz a zuhanyzótér, ilyen magas maga a tálca.


A Doris minden négyzet alapú Radaway zuhanyzóhoz, illetve walk-in kialakításhoz választható. A katalógusban minden zuhanyzómodell alatt megtalálja az ajánlott zuhanytálcákat, például ha jó ízléssel kiválasztja az Euphoria Walk-in VI modellt, ezt olvashatja:
„AJÁNLOTT ZUHANYTÁLCÁK: Delos C/D, Argos C/D, Doros C/D/F, Doros Stone C/D/F, Zantos C/F, Kios C/F, Teos C/F, Paros C/D, Giaros C/D, Doris C/F (222. oldaltól)”

Az aktuális katalógusonkat itt érheti el:     

Töltse le az aktuális termékkatalógusunkat!

Katalógus letöltése

Kőhatású téglalap: a Doris F zuhanytálca

100x80-tól a 180x80-ig 10 különböző méretben érhető el (néhány változat 90 cm széles), így sokféle zuhanyzót tud kiszolgálni:
•    épített zuhanyzót (ahol egy zuhanyajtóval „zárjuk le” a 3 épített falat, pl. az Furo SL DWJ-vel),

Furo SL Brushed Copper DWJ szálcsiszolt réz zuhanyajtó
Épített zuhanykabin Furo DWJ zuhanyajtóval (SL rögzítős, szálcsiszolt réz kivitel)


•    tolóajtós, téglalap alakú zuhanykabint (pl. Idea KDJ),
•    vagy walk-in („besétálós”) zuhanyzót.

Ha ilyen különleges zuhanyzókat álmodott fürdőszobájába, akkor a Doris F téglalap alakú tálcával rakhatja föl a pontot az i-re.

Így figyel a biztonságunkra a zuhanytálca még akkor is, ha mi nem figyelünk oda

Egy fárasztó nap után tusolunk. Rutinból nyitjuk a zuhanyajtót, rutinból nyúlunk a tusfürdő után. Félig már alszunk, nem figyelünk oda, ezért nem vesszük észre, hogy párunk korábban tusolt, a tálca még vizes.


Vajon elcsúszunk?

Ez attól függ, milyen zuhanytálcára lépünk rá. A balesetek mindig váratlanul történnek, ezért mi a váratlan helyzetekre is felkészítettük a Doris műmárvány tálcákat.

Két fő módszer van arra, hogy csúszásgátlóssá tegyünk egy felületet:

1.    mintával (pl. pontok vagy csíkozás)

Radaway zuhanytálca csúszásgátló felület (Paros)


2.    kőhatású felülettel

 

Radaway zuhanytálca kőhatású csúszásgátló felület

A 2. megoldás letisztultabb, mert ránézésre egyenletes tálcafelületet látunk, de rálépésre érezzük, hogy még vizes tálcán is biztos a léptünk.

A kőhatású műmárványunk nem dörzsöl, nem érdes – viszonylag sima a felület, viszont épp annyi felületi egyenetlenséget tartalmaz (mint az igazi szikla), hogy megnövelje a tapadást.

A csúszságátlós Radaway zuhanytálcákkal minden zuhanyzásnál biztonságban van a család

Csúszásgátló felület

A Doris felármentesen elérhető 4 színben

A fehér zuhanytálcával a görög házak falát idézheti meg.

A fekete Doris a Hypnotic Black zuhanyzóinkkal merész és izgalmas fürdőszobabelsőt ad.

A betonszürke tálcát el tudom képzelni a fegyvermetál zuhanyprofilhoz. Önnek is tetszik ez a harmónia?

A bézs barátságos, meleg színe már a katalógusban is otthonosan néz ki – hát még otthon. Szálcsiszolt réz és arany zuhanykabinokhoz illő választás.

Ajándék továbbá a HS1 szifon, amely 42 literes áteresztőképességével képes tartani a tempót a legintenzívebb zuhanyzással is – és könnyen kiszedhetők belőle a hajszálak.

Új Doros akril zuhanytálcák

Valószínűleg Ön is ült már az érzelmi hullámvasúton. Meglát és megszeret egy zuhanyzót, egy kádat, egy tálcát. „Ez lesz az!” – kiált fel. Pont ilyen stílust álmodott meg, pont ezt az anyagot szeretné, és még az ára is büdzsén belül van.

Ilyenkor lehangoló, ha kiderül, hogy épp az a méret hiányzik, amit keresünk. A kinézett zuhanyzóhoz nincs passzoló tálca, a meglévő fürdőszobába nincs elég nagy (vagy elég kicsi) kialakítás, vagy épp az a forma.

Lemondani a tökéletességről?

Ugyan már.

Szerintünk a legjobb kompromisszum az, amit nem kell meghozni.

Ezért a Doros akril zuhanytálcákban 38 új méretet érhet el – a már meglévőkön felül.

Például megnézi a Doros Stone D lapos zuhanytálcát, amely eddig 90x80 cm, 100x80-as és 100x90-es méretekben volt elérhető. Idéntől viszont 110x80 és 110x90, 120x80 és 120x90 és 120x100, valamint 130x90-es méretekben is választhatja.

Észrevette a „Stone” jelzőt a termékcsalád nevében?

Ez arra utal, hogy az akrilfelület kőhatású – szemben a Doros zuhanytálcacsaláddal, amely a Radaway szokásos (és szeretett) akriljával várja az Ön kényelemszerető talpát.

A műmárvány ár-érték aránya kimagasló (ha figyelembe veszi a tartósságot és azt, hogy milyen gyönyörű), de az akril még ennél is gazdaságosabb, így több vásárlónk az akrilt választja.

Doros Stone D szögletes lapos zuhanytálca
Doros zuhanytálcák (akril és kőhatású akril felülettel)

A legjobb zuhanytálcáink esetében az Ön egyéni ízlése és költségvetése dönt – mert akár akrilt, akár műmárványt választ, érezni fogja a kimagasló minőséget.

Szögletes, íves és téglalap alakú kivitelek

A Doros Stone sokféleségét dícséri, hogy a méretvariációk sokasága mellett többféle kialakításban elérhetőek lapos és előlapos verzióban.

Felármentes színválaszték és ajándék szifon

A Doros Stone akriltálcákat választhatja a fehér mellett antracit és – ez újdonság –  fekete színben is.

Doros Stone zuhanytálca 2024 újdonság - fekete színben is
Doros Stone újdonságok: fekete szín, és rengeteg új méret 
(a képen Doros Stone D előlapos zuhanytálca)

Minden Doros zuhanytálcához ajándékba kapja az ST620 szifont – ez 90 mm átmérőjű, percenkénti 39 liter vízáteresztő-képességű minőségű szifon krómfedlappal (minimális felárért fekete és fehér fedlappal is kérheti).

Ez a kis szifon maga a megtestesült praktikum: a fedlapja levehető (és így könnyen takarítható), vízbűzzárral távol tartja fürdőszobájától az esetleges csatornaszagot, dugulás esetén pedig bontás és sérülés nélkül csőgörényezhető. Most ez a szifon csak egy kellemes ajándék, a jövőben viszont nagy könnyedség (és elkerült bonyodalom).

Minden Doris és Doros zuhanytálca augusztus 31-ig -15%-kal kedvezőbben lehet az Öné

Az alapból is kiváló ajánlatot szinte ellenállhatatlanná tettük.

Jöjjön el központi zuhanykabin bemutatótermünkbe, hogy kezével végigsimíthassa a műmárvány zuhanytálcáinkat, érezze a selyemakrilunk finomságát és gyönyörködhessen a tálcaszínekben. Kibővült méretválasztékunkban szinte biztosan talál olyan zuhanytálcát, amely az Ön fürdőszobájába és a választott zuhanyzójához illik.

Nézze meg, melyik értékesítési pont található Önhöz legközelebb (irányítószám alapján kereshet itt).
 

 

Megosztom

Tetszett a cikk?

radaway levelsorozat
Ha szeretne tájékozottan és jól dönteni zuhanyzótémában, akkor van egy ingyenes ajánlatunk, amit imádni fog:

Adja meg az e-mail-címét, amelyre elküldhetjük azokat a (csodálatos!) cikkeket, amelyeket még a Zuhanykabin kisokosunkba sem rakunk ki. Ezeket az anyagokat az ínyenceknek tartogatjuk – például Önnek.

Ez is érdekelheti

1/6