-15% AKCIÓ MINDEN WALK-IN ZUHANYFALRA ÉS A KIEMELT MŰMÁRVÁNY ZUHANYTÁLCÁKRA 🕑 ÉRDEKEL A KEDVEZMÉNY

Címlap / Zuhanykabin kisokos / Termékismertetők és -bemutatók

A tökéletes zuhanytálca minden zuhanykabinnak jár

Kios F zuhanytálca

A Radaway kínálatában a bőség zavarával küszködve, számtalan zuhanytálca közül választhatjuk ki az igényeinket leginkább kielégítőt. Azt, ahová nemcsak örömmel, hanem biztonságosan léphetünk be minden egyes tusolás alkalmával és nem kell többé attól tartanunk, hogy elcsúszunk, vagy ha véletlenül leejtünk valamit, akkor annak ott marad a nyoma.

Korábban ugyanis még ez volt a nem túl bíztató tapasztalat: amikor a zuhanykabin magányában véletlenül kicsúszott a kezünkből a samponos doboz vagy a zuhanyrózsa, a porcelán tálcára esve annak bizony ott maradt a nyoma.

Manapság azonban már találni az érzékeny porcelán- és a vékonyabb lemeztálcánál jóval tartósabb, könnyebben tisztítható és nem utolsósorban, tetszetősebb zuhanytálcákat is. Ilyenek például az akril zuhanytálcák, vagy a non plus ultra kategóriát képviselő, műmárvány zuhanytálcák.

 

A Radaway akril zuhanytálcáiról például elmondható, hogy a kellő stabilitásuk és merevségük mellett a ráeső tárgyakkal szemben rendkívül rugalmasak és jól bírják a gyűrődést. Emellett fényes felületük egyedülálló csillogást kölcsönöz a tálcának, ami igazán vonzóvá teszi a megjelenését.

Anyaguknak köszönhetően részletesen kidolgozott, esztétikus formatervezéssel büszkélkedhetnek, ráadásul nincs szükség speciális vegyszerekre a tisztán tartásukhoz, könnyen takaríthatóak.

Az akril zuhanytálcák között egyébként külön csoportot képviselnek a lapos akril zuhanytálcák, a levehető előlapos akril zuhanytálcák és az egybe épített előlapos akril zuhanytálcák, melyeknek az előlapja nem levehető.

A zuhanytálcák közül valószínűleg a műmárvány változatokat tekinthetjük a legstrapabíróbb daraboknak. Mivel összetételüket tekintve javarészt kőből állnak, tapintásuk, érzetük stabil és meggyőző és a súlyuk is igen tekintélyes.

Fehér színben a sima felületű változatok megjelenésükben hasonlítanak az akril zuhanytálcákra, azonban az éleiknél az akril tálcákkal szemben jóval kisebb a rádiuszuk, így igény szerint padlósíkba süllyeszthetőek. Könnyebb esztétikusan kerámiaburkolatot illeszteni köréjük, illetve ennek köszönhetően a fugázás is sokkal esztétikusabban oldható meg, ami a végső látványt tekintve nem elhanyagolható tényező.

A Radaway műmárvány zuhanytálcáinál mindenképpen érdemes figyelembe venni azt a lehetőséget, hogy abszolút a padlósíkba süllyeszthetők, valamint bármilyen felár nélkül, akár Antracit, Cemento, fekete vagy matt fehér hatással is kérhetők.

A mai trendeknek megfelelően a Radaway műmárvány zuhanytálcák felülete A TEOS és KIOS modelleknél különösen kemény, kőhatású felülettel van kialakítva, ami esztétikus, trendi és biztonságos is, ugyanis a kőhatásnak köszönhetően nem csúszik. Bővebben ebben a cikkünkben olvashat kőhatású műmárvány zuhanytálcáinkról.

Többet szeretne megtudni a Radaway zuhanytálcáiról? Látogasson el Bemutatótermünkbe, vagy kérje szakértőink segítségét.

Megosztom

Tetszett a cikk?

radaway levelsorozat
Ha szeretne tájékozottan és jól dönteni zuhanyzótémában, akkor van egy ingyenes ajánlatunk, amit imádni fog:

Adja meg az e-mail-címét, amelyre elküldhetjük azokat a (csodálatos!) cikkeket, amelyeket még a Zuhanykabin kisokosunkba sem rakunk ki. Ezeket az anyagokat az ínyenceknek tartogatjuk – például Önnek.

Ez is érdekelheti

1/6