-15% AKCIÓ MINDEN WALK-IN ZUHANYFALRA ÉS A KIEMELT MŰMÁRVÁNY ZUHANYTÁLCÁKRA 🕑 ÉRDEKEL A KEDVEZMÉNY

Címlap / Akril zuhanytálca

Akril zuhanytálca (40)

találat
Rodos A íves zuhanytálca 59 900 Ft-tól
Rodos C szögletes zuhanytálca 59 900 Ft-tól
Delos C szögletes lapos zuhanytálca 62 500 Ft-tól
Delos A íves zuhanytálca 62 500 Ft-tól
Delos D szögletes lapos zuhanytálca 62 500 Ft-tól
-15%
Doros Stone A íves zuhanytálca

75 000 Ft-tól

63 800 Ft-tól

-15%
Doros Stone C szögletes lapos zuhanytálca

75 000 Ft-tól

63 800 Ft-tól

Doros A íves zuhanytálca 65 000 Ft-tól
Doros C szögletes zuhanytálca 65 000 Ft-tól
Laros D szögletes zuhanytálca 67 000 Ft-tól
-15%
Doros Stone C szögletes zuhanytálca előlappal

79 900 Ft-tól

68 000 Ft-tól

Doros D szögletes zuhanytálca 68 000 Ft-tól

Akril zuhanytálca

Amikor a fürdőszoba felújítására kerül a sor és voksunkat a zuhanyzó kialakítása mellett tesszük le, korántsem értünk a választási folyamat végére. Sőt, a neheze csak ezután jön, hiszen szembesülünk a különböző márkák szerteágazó kínálatával.

 

A zuhanyzó megfelelő méretének, kialakításának megválasztását követően újabb kérdést vet fel a tálca anyaga.   

 

Néhány évtizeddel ezelőtt könnyű dolgunk volt. A nagyszülőktől megörökölt öntöttvas termékekkel szemben csak a lemezből készült társaik jelentettek konkurenciát. Napjainkra azonban jóval többféle anyagból készülnek zuhanytálcák.

 

Ezek között megtalálhatóak többek között az épített, a zománcos, a műmárvány, valamint az akril zuhanytálcák.

 

Az akril zuhanytálcák típusai

 

A kialakítás szerint három típusról beszélhetünk.

 

A lapos akril zuhanytálca trendi, elegáns és praktikus, a padlósíkhoz képest 4-6 cm-t áll ki a síkból. Ennél a típusnál a szifont be kell vésni a padlósíkba.

 

A másik akril zuhanytálca típus a levehető előlappal vásárolható zuhanytálca. Ez a típus a klasszikus akril zuhanytálca. Itt nem kell semmit sem a padlósíkba bevésni. Csak össze kell szerelni, rászerelni a szifont és az előlapot, majd jöhet rá a zuhanykabin. Előnye, hogy ha a szifonnál bármilyen dugulás áll be, azt akár kompletten ki is cserélhetjük.

 

A harmadik akril zuhanytálcaváltozat a kompakt akril zuhanytálca. Ennél a tálcánál az előlap egy anyagból van a teljes akril zuhanytálcával. Itt sem kell a szifont bevésni. A tálca jellemzően ugyanúgy 14-17 cm magassággal bír, mint az előlapos kivitel. Viszont a szifon cseréjét nem lehet olyan egyszerűen megoldani.

 

Az akril zuhanytálcák előnyei

 

Az akrilról elmondható, hogy könnyen megmunkálható. Ennek köszönhetően változatos formájú termékek készíthetők belőle, melyekhez magas fényű, tömör felületet társul.

 

Az akril zuhanytálca manapság széles körben elterjedt. Ez a könnyű alakíthatóságon kívül annak köszönhető, hogy kiválóan tartja a hőt, ezáltal komfortos használatot biztosít.

 

A típus funkcionális jellemzői ugyancsak kedvezőek. Az akril zuhanytálca formatartó, nem jellemző rá sem a meghajlás, sem a repedezés. Tartós alternatíva és tökéletes társa a zuhanykabinnak, vagy zuhanyajtónak.

 

 

1/6