GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

A zuhanykabin árában benne van a zuhanytálca is?

Nem, a zuhanytálca nem tartozik a zuhanykabin feltüntetett árába, külön termékként lehet megvásárolni.

A zuhanytálca árába beletartozik a szifon is?

Igen beletartozik, amit minden zuhanytálcához ajándékba adunk.

Lehet-e másik szifonnal rendelni a zuhanytálcát?

Igen lehet, de zuhanytálca típustól függ. Ilyen esetben csak a csomagban található szifon és az új szifon árkülönbözetét kell megfizetni.
További szifonválasztékunkat ITT találja.

Ha nem függőleges a fal, beszerelhető-e a zuhanykabin?

Abban az esetben, ha kicsi az eltérés a függőlegestől, akkor típustól függően állítható a zuhanykabin profilja, Ha túl nagy az eltérés a függőlegestől akkor egyedi megoldásban kell gondolkozni. Ebben az esetben érdemes szakértői felmérést kérni. Egyedi zuhanykabinokról ITT olvashat bővebben.

Egyedi méretű zuhanytálcát is lehet kapni?

Igen! Nemcsak zuhanykabinjainkat tudjuk méretre szabni, hanem a Teos zuhanytálca család valamennyi tagját. Tekintse meg ITT a kínálatot! 

A zuhanykabin, zuhanyajtók és kádparavánok más üvegtípussal is elérhetőek?

Termékeink többsége más üvegtípussal is rendelhető. Amennyiben elérhető az átlátszó üvegtípuson kívül más üveggel is, azt az adott terméknél jelöltük.

Rá lehet burkolni a zuhanytálcára?

Nem, mert a tálca így veszít a méretéből, ami azt eredményezi, hogy a ráépítendő kabin méretéből adódóan le fog lógni a tálcáról. Ezért a zuhanytálcákra ráburkolni szigorúan tilos és költséges!

Milyen garancia jár a Radaway zuhanykabinokra?

Minden Radaway zuhanykabinra 2-3 év garanciát biztosítunk értékhatártől függően (250.000 Ft alatt: 2 év, 250.000 Ft felett: 3 év). Garanciáról bővebben.

Beszerelést vállalnak-e?

Igen, országos márkaszervizünk vállalja a szakszerű garanciális beszerelést. Cégünk sokéves tapasztalata alapján biztosan állítjuk, hogy a zuhanykabinok használhatóságát és hosszú távú megbízható működését nagymértékben befolyásolja a szakszerű beépítés. Bízza a beszerelését szakszervizünkre.

Hol vásárolhatom meg a Radaway termékeket?

Megrendelését leadhatja bármely értékesítési pontunkon országosan. Keresse meg az Önhöz legközelebbi partnerünket.

Kell-e bármit venni a kabinhoz a szereléshez?

Nem, mert a kabinhoz járó szerelőcsomag mindent tartalmaz (tipli, csavar, imbuszkulcs), kivéve a kenhető szilikon tömítőanyagot.

A zuhanykabint csak tálcára lehet építeni vagy burkolatra is?

A Radaway zuhanykabinokat zuhanytálcára és burkolatra is lehet szerelni. A burkolatra történő szerelésről és tanácsokról bővebb tájékoztatót ITT találja.

Lehet-e minden zuhanykabinhoz toldóprofilt vásárolni?

Csak a katalógusban jelölt kabinokhoz lehet toldóprofilt rendelni, amihez a katalógus nem jelöli, ott sajnos nem lehet.

A zuhanykabin ajtaja szerelhető-e magában csak zuhanyajtóként?

Például a NES KDJ I ajtó , a NES DWJ I zuhanyajtó helyett. Nem, mert a zuhanykabin ajtaja egy komplett termék része, külön ajtóként nem funkciónál, nem szerelhető.

A Walk-in falaknál a kitámasztó rudat milyen méretben kell megrendelni a beépítés előtt?

A Radaway Walk-in temékeinél a csomagolásban található kitámasztó rúd 1,5 méteres, ezt kell a helyszínen pontos méretre vágni a beépítésnél. Abban az esetben, ha szemben a falra nem lehet rögzíteni a kitámasztó rudat (ablak, vagy más akadály miatt) akkor javasolt a mennyezeti kitámasztó rúd választása a Walk-in zuhanyfalaknál.

A Walk-in falaknál esetlegesen kérhető-e külön üveg toldás a kicsapódó víz ellen?

Igen, a Modo New Walk-in zuhanyfalaknál 30 cm-es betételem derékszögben utólagosan is felpattintható az üvegfelületre, ezzel is védve a fürdőszobát a kicsapódó víz ellen.

A zuhanykabinokra kell-e külön vízlepergető bevonatot kérni?

Nem, minden egyes termékünk, (kivéve a Prémium és a Classic) gyárilag felár nélkül Easy Clean vízlepergető réteggel van ellátva. Ezt 3-5 havonta érdemes megújítani használattól függően a Radaway EasyClean Glass Protector alkalmazásával.

Mely típusú nyíló ajtók vannak ellátva emelőmechanikával?

Mindegyik nyíló ajtó zsanérja emelőmechnikával van ellátva. Minden nyitásnál az ajtó kiemelkedik így óvja meg a vízvető felületeket a kopástól, súrlódástól.

A tolóajtós zuhanykabinoknál megáll-e a víz zuhanyzás után?

Nem, mert minden ilyen termékünknél a profil kiképzése olyan, hogy a víz visszafolyik a tálcába. Így nem marad pangó víz a tolóajtós profiloknál.

A görgős kabinnál mennyire igényel nagy szerelési szaktudást a karbantartás?

Egyáltalán nem igényel, mert a Classic kabin kivételével minden tolóajtós zuhanykabin alsó görgője könnyen kibillenthető, az ajtó kiakasztható a helyéről. Ezáltal a tisztítás gyors és egyszerű. A görgős zuhanykabinokról ITT olvashat bővebben.

Egyedi zuhanykabinok minden típusból rendelhetők?

Csak síküveges zuhanykabinok, zuhanyajtók rendelhetők egyedi gyártásban, az íves kabinok nem. Egyedi zuhanykabinokról bővebb információ ITT.

Lehet-e vágni beszerelés előtt a zuhanykabint?

Nem, szigorúan tilos, mert minden zuhanykabin temperált biztonsági üvegből készült, amit a gyárban edzenek meg 667 C⁰-on. Az egyedi méretre vágás az edzés előtt történik a gyárban.

Lehet-e minden üvegre lézergravírozni, és milyen motívimot, képet lehet felvinni a felületre?

Csak a síküveges zuhanykabinokra történhet lézergravírozás. A Radaway által tervezett mintákon kívül legalább 1500 pixel felbontású fotó szükséges 1 méternyi lézergravírozáshoz. Jogvédett tartalmat sajnos nem áll módunkban a felületre lézergravírozni. Bővebben ITT olvashat a lézergravírozásról.

A zuhanykabinoknál kell-e alkalmazni a gyári küszöböket?

Nem kötelező, a kabin küszöb nélkül is beépíthető, csak a burkolat megfelelő lejtetésére kell figyelni az előkészületeknél. Így alkalmas mozgáskorlátozottak és idősek számára.

Vannak-e mozgáskorlátozottak számára kifejlesztett zuhanykabinok?

Igen, a katalógusban külön ikonnal jelöltük a mozgáskorlátozottak számára alkalmas zuhanykabinokat.

A nyílóajtós zuhanykabinoknál kifolyhat-e a víz?

A nyílóajtós zuhanykabinok nem teljesen hermetikusan zárnak, szemben a tolóajtós zuhanykabinokkal. Ezért néha zuhanyzásnál enyhe kifröccsenő víz tapasztalható a nyílóajtós zuhanykabin használatánál (ez bármilyen gyártó nyíló ajtós kabinjára igaz).

A Hypnotic Black fekete zuhanykabinoknál az üvegen látható fekete keret hogy van az üvegre felvíve?

A Frame és Factory üvegeknél a fekete minta kerámia festék, amit magas hőfokon égetnek az üvegre, ezáltal egy nagyon tartós és könnyen tisztán tartható felületet eredményez. Ez a technológia rendkívül tartóssá, kopásállóvá teszi a fekete mintát, valamint UV sugárzás ellen is védelmet jelent. A fekete zuhanykabinokról ITT olvashat bővebben.