-15% AKCIÓ MINDEN WALK-IN ZUHANYFALRA ÉS A KIEMELT MŰMÁRVÁNY ZUHANYTÁLCÁKRA 🕑 ÉRDEKEL A KEDVEZMÉNY

Címlap / Zuhanykabin kisokos / Egyedi zuhanykabinok - méretre szabva

Egyedi méretre szabva – mi megjavítjuk azt, amit más elszabott!

Egyedi zuhanykabin

Ha a katalógusokban nem találja, válassza a Radaway-t – ahol minden lehetséges!

A fürdőszoba nem csupán egy praktikus helyiség otthonunkban, hanem a kikapcsolódás és a feltöltődés szentélye is. De mi történik, ha a kialakítása során hibák csúsznak be? A szabvány méretű zuhanykabinok nem illeszkednek, a falak ferdék, vagy a padka térkialakítása nem megfelelő. Ez a cikk arról szól, hogyan menthető meg az a fürdőszoba, amelyben a standard megoldások nem működnek, és hogyan nyújt megoldást a Radaway egyedi zuhanykabin tervezési szolgáltatása.
 

Egyedi zuhanykabin átalakítás

Problémák az elrontott terekkel

Sok otthonban találkozunk azzal a problémával, hogy a fürdőszoba kialakítása során nem szabványos méretekkel dolgoztak. Legyen szó a kivitelező által elrontott méretekről, a megbízó által egzakt módon meg nem fogalmazott milliméter pontos leírásokról, esetleg rosszul tervezett zuhanypadlókról, vagy a zuhanytérben felejtett parapett falakról.

A probléma gyökere gyakran a tervezési hibákban rejlik: a burkolók és építészek nem veszik figyelembe a zuhanykabin méreteit, ami azt eredményezi, hogy a kész termék nem illeszkedik a helyére.

A standard méretű zuhanykabinok ilyen kialakításokra egyszerűen nem passzolnak, nem felszerelhetők. Ez komoly fejtörést és álmatlan éjszakát okozhat azok számára, akik a tökéletes fürdőszobát szeretnék megvalósítani.
 

Elrontott egyedi zuhanykabin

Fájó és drága következmény

Ebben a helyzetben a megoldás akár lehetne az, hogy a már kész burkolatot visszabontják, alatta újraszigetelnek, majd újra felépítik a területet. Ez azonban rendkívül költséges és időigényes folyamat, ami további fennakadásokat okozhat az otthoni életben. Emellett az újraépítés gyakran nem garantálja, hogy a végeredmény hibátlan lesz.
 

Fürdőszoba felújítás

A Radaway egyedi megoldása

A Radaway-nél hiszünk abban, hogy minden fürdőszoba problémára van egyedi megoldás. Ígérjük, hogy minden egyedi méretre gyártott zuhanykabinunk tökéletesen illeszkedik a rendelkezésre álló kész térbe, kiváló minőségű anyagokból készül, így hosszú távon megőrzi értékét és funkcióját. 
 

Tökéletesen illeszkedő egyedi zuhanykabinok

Tiszta és gyors megoldást kínálunk

Szakértőink gondosan felmérik a teret, és a legjobb megoldást kínálják az Ön számára.
A Radaway megoldása erre a problémára az, hogy a már kész burkolatra szabottan egyedi méretre gyártott zuhanykabinokat kínál. Ezek a kabinok pontosan illeszkednek a meglévő térbe, figyelembe véve a burkolatokat, a zuhanytér formáját és méretét. Az egyedi méretű zuhanykabin gyártása gyakran sokkal költséghatékonyabb és tisztább, gyorsabb megoldást jelent, mint a meglévő szerkezetek bontása és újraépítése. Ez a megközelítés lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy a már meglévő zuhanyterüket a lehető legkevesebb kényelmetlenséggel és költséggel alakítsák át álmaik zuhanyzójává.

Zuhanyfülkékre is elhozzuk a tiszta és gyors megoldást

Ez a helyzet nem csak a zuhanykabinokra, hanem a zuhanyajtókra is vonatkozik. A zuhanyajtóknál sok esetben a faltól falig terjedő távolságok nem felelnek meg a zuhanyajtók beépítési toleranciáinak.
 

Egyedi zuhanyajtók

Ez nem csak esztétikai problémát jelent, hanem a funkcionalitást is érinti, mivel a nem megfelelően illeszkedő zuhanyajtók nem felszerelhetőek, vagy pontatlan működést, szerkezeti feszültséget, gyorsan romló alkatrészeket, üvegtörést, vízszivárgást okozhatnak. Ezek az anomáliák balesetveszélyesek lehetnek, jelentős károkat és költségeket eredményezhetnek.

Szakértői figyelem

A Radaway szolgáltatásaiban kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a tervezés és a gyártás folyamata során minden ügyfél specifikus igényeit, és a helyszín egyedi adottságait figyelembe vegyük. Ez biztosítja, hogy az egyedi méretre gyártott zuhanyajtók, zuhanykabinok, zuhanytálcák nem csak esztétikailag, hanem funkcionalitás szempontjából is tökéletesen illeszkedjenek a fürdőszobába, ezzel megkönnyítve az ügyfelek életét, valamint növelve otthonuk értékét és biztonságát.

Mikor válassza az egyedi kabinokat?

 1. Ha fontos a tökéletes illeszkedés: Milliméter pontos gyártással biztosítjuk, hogy a kabin tökéletesen passzoljon a rendelkezésre álló, már kész térbe.
 2. Ha fontos Önnek a szakértői segítség és tervezés: Díjmentes tervezési szolgáltatásunkkal a Radaway szakértői segítenek a legmegfelelőbb kabin kiválasztásában.
 3. Ha fontos a gyors kivitelezés: 3-4 héten belül elkészítjük és helyszínre szállítjuk az álmai zuhanykabinját.
 4. Ha fontos a megnövekedett garancia: Összeghatártól függően 2 vagy 3 év garanciát vállalunk, emellett 10 év alkatrész ellátottság garanciát is biztosítunk.
 5. Ha Magyarországon él: Az ország bármely pontján vállaljuk a helyszíni felmérést és a beépítést.

Vásárlói vélemények

 • "Amikor megláttam az elkészült zuhanykabint, szó szerint elállt a lélegzetem. Pontosan olyan lett, mint amit a szakértővel lekonfiguráltunk. A Radaway csapata minden részletre odafigyelt, és az eredmény magáért beszél." – Katalin, Budapest
Egyedi zuhanykabin gravírozással
 • "Miután a burkoló elrontotta a zuhanyzónk méreteit, azt hittük, soha nem lesz tökéletes fürdőszobánk. A Radaway csapata azonban megoldotta a problémát, és most egy gyönyörű, egyedi zuhanykabinunk van." – András, Szeged
Egyedi zuhanykabin javítás
 • "A Radaway csapata tökéletes megoldást nyújtott az otthonunkban lévő furcsa alakú zuhanytérre. A standard méretekkel semmiképp sem lett volna megoldható." – Péter, Győr
Egyedi tetőtéri zuhanykabin
 • "Amikor a fürdőszobánk felújítása során hibákat vétettünk a méretezésben, a Radaway egyedi zuhanykabinja mentette meg a helyzetet. Most tökéletesen illeszkedik a térbe." – Anna, Debrecen
Egyedi zuhanykabin

Ne hagyja, hogy a nem megfelelően kialakított zuhanytér elrontsa a hangulatát. Forduljon hozzánk bizalommal, és mi segítünk megvalósítani álmai zuhanyzóját!

 • A Radaway-nél bármit megtervezünk és legyártunk, ami stabil, biztonságos és funkcionális – pont oda, ahová Ön szeretné! 
 • Ráadásul összeghatártól függően 2-3 év garanciát és 10 év alkatrész ellátottságot kínálunk.
 • Egyedi méretek: Pontosan oda illő, egyedi méretű zuhanykabinok, amelyek tökéletesen illeszkednek a rendelkezésre álló térbe.
 • Teljeskörű szolgáltatás: A felméréstől a telepítésig minden részletre odafigyelünk.
 • Minőség és tartósság: Kiváló minőségű zuhanykabinjaink hosszú távú megbízhatóságot biztosítanak.
Megosztom

Tetszett a cikk?

radaway levelsorozat
Ha szeretne tájékozottan és jól dönteni zuhanyzótémában, akkor van egy ingyenes ajánlatunk, amit imádni fog:

Adja meg az e-mail-címét, amelyre elküldhetjük azokat a (csodálatos!) cikkeket, amelyeket még a Zuhanykabin kisokosunkba sem rakunk ki. Ezeket az anyagokat az ínyenceknek tartogatjuk – például Önnek.

Ez is érdekelheti

1/6