-15% AKCIÓ MINDEN WALK-IN ZUHANYFALRA ÉS A KIEMELT MŰMÁRVÁNY ZUHANYTÁLCÁKRA 🕑 ÉRDEKEL A KEDVEZMÉNY

Címlap / Zuhanykabin kisokos / Egyedi zuhanykabinok - méretre szabva

Egyedi design zuhanykabinok: Ön álmodja, mi megvalósítjuk!

Egyedi zuhanykabinok lézergravírozás és print mintával

Amikor a fürdőszoba designjáról van szó, a részletek döntenek. Egy jól megtervezett fürdőszoba, vagy egy zuhanykabin nemcsak funkcionális, hanem stílusos is lehet, és teljesen átalakíthatja a fürdőszoba hangulatát. Ebben a cikkben bemutatjuk, hogyan segítünk Önnek megvalósítani álmai zuhanykabinját.

Sokan szembesülnek azzal a problémával, hogy a standard zuhanykabinok nem illeszkednek a fürdőszoba stílusához, vagy épp nem felelnek meg funkcionális igényeiknek. Mi ezt a problémát orvosoljuk egyedi design megoldásainkkal, amelyek tökéletesen harmonizálnak otthona stílusával. Képzelje el, hogy egy pont olyan zuhanykabint nyit ki, amelyet pontosan az Ön ízlésének és igényeinek megfelelően készítettünk el.

Személyre szabott design

A Radaway mottója: "Bármit megtervezünk és legyártunk, ami stabil, biztonságos és pontosan a vevő igényeire szabott!" Legyen szó akár extravagáns vintage stílusról, vagy modern, letisztult designról, mi minden kihívásra készen állunk.

Essenza Pro KDJ szögletes zuhanykabin fekete és arany profilszínekkel kombinálva
Essenza Pro KDJ szögletes zuhanykabin fekete és arany profilszínekkel kombinálva

Egyedi méretre szabva: A milliméter pontos kivitelezés

Nálunk a precizitás és az egyediség a legfontosabb. Milliméter pontos gyártási folyamatunkkal biztosítjuk, hogy a kabin tökéletesen illeszkedjen a fürdőszobájába. Szakértőink országosan vállalnak helyszíni felméréseket, hogy a kabin méreti és stílusa teljes mértékben megfeleljen az Ön igényeinek.

Arta KDS I szögletes zuhanykabin tükör üveggel
Arta KDS I szögletes zuhanykabin tükör üveggel

Az ügyfél igényei: Stílus és funkció egyensúlyban        

Tudjuk, hogy az ügyfeleink egyedi igényei és elképzelései kulcsfontosságúak. Legyen szó a stílusról vagy a praktikumról, mi minden szempontot figyelembe veszünk. Személyre szabott tervezési folyamatunk során figyelembe vesszük az Ön elképzeléseit, és azokat a lehető legjobban megvalósítjuk.

Egyedi zuhanykabin tervezés

Üvegre nyomtatás vagy lézergravírozás

Ez magában foglalja mindazokat a speciális jellemzőket és egyedi igényeket, amelyeket a vásárlók elvárhatnak a zuhanykabinjaikban.

Ilyen jellemzők lehetnek például a print képnyomtatás, amely lehetővé teszi a vásárlók számára, hogy egyedi képeket vagy mintákat nyomtassanak a zuhanykabin üvegére.

Emellett a lézergravírozott üvegek is népszerű választások, amelyek finom és elegáns megjelenést kölcsönöznek a zuhanykabinoknak.

Garantált minőség: Összeghatártól függően 2 vagy 3 év garancia és 10 év alkatrészellátás

Az egyediség mellett a minőség is kiemelkedő fontosságú, ezért összeghatártól függően 2 vagy 3 év garanciát vállalunk, továbbá 10 éven át garantáljuk az alkatrészellátást. Minőségi anyagokkal és szakértelemmel állunk rendelkezésre.

Üvegvariációk diszkréten és gazdagon

A normál átlátszó üvegkínálatunkon túl bemutatunk sok egyéb lehetőséget. A színes üvegek használata szintén fontos eleme az egyedi zuhanykabinoknak.

Elérhetőek különböző árnyalatokban, mint például a grafit üveg, a barna üveg, Master-Soft üveg, tükörüveg vagy az UltraClear üveg.

Ezek az üvegek nem csak esztétikailag mutatnak jól, hanem bizonyos esetekben a privát teret is növelik. (Gradient, Intimo és Master-Soft)

Bárhova bármit beszabunk!

A vágott üveg és az egyedi méretre gyártott üvegméretek lehetővé teszik, hogy a zuhanykabinok tökéletesen illeszkedjenek a fürdőszoba adottságaihoz. Tető síkokhoz, kádak végére, parapet kialakításokra pontosan szabjuk üvegeinket.

Egyedi zuhanykabin példák tetősíkban kivágott
Egyedi zuhanykabin példák fürdőkád mellett

A törölközőtartóval szerelt üveg praktikus megoldást nyújt, mert a törölköző mindig kéznél lesz, míg az egyedi zuhanytálca méretek biztosítják, hogy a kabin méretei pontosan megfeleljenek a vásárlók igényeinek.

Törölközőtartóval szerelt egyedi zuhanykabinok
Méretre vágható zuhanytálca

Mindezek a jellemzők kulcsfontosságúak lehetnek az Ön számára ahhoz, hogy elképzeléseit személyre szabottan megvalósíthassuk, valamint egyedi megjelenésű és funkcionális zuhanykabint kaphasson.

Egyediség és teljeskörű szolgáltatás

Amit kínálunk: egyedi méretű és stílusú zuhanykabinok, teljes körű tervezési és telepítési szolgáltatások, különböző stílusok, színek, formák és anyagok választéka. Minden lépést közösen végzünk a tervezéstől a megoldásig. A kivitelezést pedig ránk bízhatja!

Cselekedjen most!

Válassza a személyre szabott megoldásainkat, és élvezze az egyedi design és a minőségi kivitelezés előnyeit! 
Kérjen most egyedi zuhanykabin szaktanácsadást és tervezést, és élvezze a 2-3 év garanciát.

Várjuk, hogy segíthessünk Önnek a tökéletes fürdőszoba megteremtésében!

Elégedett ügyfeleink megvalósult egyedi zuhanykabinjai

Megannyi elégedett ügyfél ajánlólevelei és visszajelzései bizonyítják, hogy miért vagyunk az egyik legkeresettebb zuhanykabingyártó a piacon.

Megosztom

Tetszett a cikk?

radaway levelsorozat
Ha szeretne tájékozottan és jól dönteni zuhanyzótémában, akkor van egy ingyenes ajánlatunk, amit imádni fog:

Adja meg az e-mail-címét, amelyre elküldhetjük azokat a (csodálatos!) cikkeket, amelyeket még a Zuhanykabin kisokosunkba sem rakunk ki. Ezeket az anyagokat az ínyenceknek tartogatjuk – például Önnek.

Ez is érdekelheti

1/6