-15% AKCIÓ MINDEN WALK-IN ZUHANYFALRA ÉS A KIEMELT MŰMÁRVÁNY ZUHANYTÁLCÁKRA 🕑 ÉRDEKEL A KEDVEZMÉNY

Címlap / Zuhanykabin kisokos / Termékismertetők és -bemutatók

Még az Istennők is megirigyelnék: Kios, Teos műmárvány zuhanytálcák

A Louvre 345-ös szobájában 2 méter 3 centi magas félmeztelen nőalak áll, és néz valamit, amit csak ő láthat.

Hófehér teste paroszi márványból készült, két karja már hiányzik, de egy Istennőnek nincs szükség karokra. Aphrodité így is gyönyörű és örök.

Aphrodite szobor.
forrás: Internet

Az ókori görög szobrászt ugyanaz motiválta a szobor megalkotásakor, ami Önt egy műmárvány zuhanytálca megvételére ösztönzi: szeretnénk legalább egy-egy pillanatra megérinteni valamit, ami örökkévaló.

Zuhanytálcából sokat talál.

Amit én be fogok mutatni most Önnek, az ennél sokkal, sokkal több.

Miért nem valódi márványból készítünk zuhanytálcákat?

A márvány tökéletes anyag egy szobornak, mert valóban éteri és elegáns. Zuhanytálca (vagy épp padlólap) alapanyagának viszont nyűgös, rossz anyag.

Könnyen karcolódik. A márvány relatíve puha kő, így már egy ráejtett zuhanyrózsa könnyen karcolja. A karcolásokat vagy elviseli… vagy rendszeresen lecsiszolja.

Foltosodik. Porózus szerkezete és enyhén lúgos kémiája miatt kölcsönhatásba lép a savas anyagokkal és magába szívja azokat: foltos lesz. Ez csökkenthető, vagy teljesen megelőzhető a felület lezárásával, ami elvezet a következő problémához.

Rendszeresen gondozni kell. Félévente-évente felületkezelni kell, ami tovább drágítja az egyébként sem olcsó márványt.

Drága. Mind az alapanyag, mind a beszerelés, mind a karbantartás (nem az öntött márvány, hanem a valódi). Ha a fürdőélményhez hozzátenne, akkor rábólintanánk – de sajnos elvesz belőle, mert…

Hideg. Mi a Radawaynél nem zuhanyzókban gondolkodunk, hanem zuhanyzási élményben. Nem tehetjük azt, hogy a mérnöki újításokkal csordultig szerelt és luxusórákkal versengő gondossággal megtervezett dizájnt elrontsa az, hogy Ön egy jéghideg márványlapra lép rá.

Szerencsére találtunk megoldást.

Műmárvány zuhanytálcák a márvány összes előnyével (De minden hátránya nélkül)

Műalkotásokhoz hasonló ambíciókkal kezdtünk el műmárványból zuhanytálcákat tervezni. (A mindennapi tusolás van olyan fontos élmény, mint egy szobor által átélhető katarzis – egész egyszerűen azért, mert a napjaink meghatározó része.)

A műmárvány előnyei:

 • Jobban vezeti a hőt, emiatt kellemesen szobahőmérsékletű a felülete.
 • Vegyszerálló és könnyen tisztítható. Ezeket a tálcákat nem ápolgatni és védeni kell, hanem élvezni a zuhanyélményt, amit adnak.
 • Tartós és masszív. Nem reped, karcolásállóbb, nincs vele gond.
 • Könnyű formára vágni, így a legvadabb elképzeléseit is ki tudjuk szolgálni egy tálcával.
 • Barátságos az ára. 

Tökéletes alapanyag, hogy nagyot alkossunk.

És bizony nagyot alkottunk.

Teos F

Minden helyzetben kivágja magát – a formára vágható Teos zuhanytálca

Hol a lefolyó?

Nézze meg jobban a képet: elegánsan elrejtettük a tálca végébe. Ez a megoldás látványában letisztult, használatban kimagaslóan kényelmes (nem tud rálépni a lefolyóra).

(Ha tisztítás vagy karbantartás miatt hozzá kell nyúlnia a lefolyóhoz és a szifonhoz, a fedőrészt le tudja emelni.)

A Teos zuhanytálcákat 4 színben választhatja:

 • A klasszikus zuhanyzó kedvelőinek a fehéret ajánljuk.
 • A cemento kellemesen semleges színe több lakberendezési stílusba passzol tökéletesen (pl. kőfalak mellé, rusztikus fürdőkbe, fa hatású burkolatokhoz pedig talán a legjobb döntés…)
 • Az antracit „fekete szín extrákkal” (sötétszürke)
 • A fekete talán a legizgalmasabb választás, mert szembemegy a „fürdőben minden legyen fehér” hagyománnyal (és milyen gyönyörűen teszi)

Akármelyik szín mellett dönt, ugyanazt a kőhatású, matt, csúszsásgátló és kemény felületet kapja, amely gondoskodik az Ön biztonságáról.

A Teos zuhanytálcák belépőmagassága alacsony, de ezt nullára csökkentheti, ha a padlóba süllyeszti.

A Teos C családból válasszon, ha szögletes zuhanyzót álmodott meg. A Teos F aszimmetrikus zuhanyzói kényelmesebbek zuhanyfalakhoz, és az egyedibb megoldásokhoz (például ha az egyik sarkát egy fal miatt lecsippentené).

: Teos F méretre vágható műmárvány zuhanytálca.

A zuhanytálca mellé ajándékba kapja tőlünk a hozzá passzoló alacsony beépítési magasságú szifont, ami 42 literes vízáteresztő képességgel bír, amit zuhanyzás közben elvár tőle.

: Teos F méretre vágható műmárvány zuhanytálca.
2024. február 19. és 2024. március 28. között -15% kedvezménnyel vásárolhatja meg a Kios, Teos és Doris műmárvány zuhanytálcákat. Olvassa el a részleteket!

Igényesen minimalista – a sík Kios zuhanytálcák

A minimalista fürdőszoba minimalista zuhanykabinja mellé minimalista zuhanytálca illik: a Kios.

Nemcsak a megszokott kávát nélkülözi, de a zuhanytálcákra egyébként jellemző süllyesztett zuhanyteret is. Nincs rá szüksége.

A végeredmény egy tökéletesen sík (a lefolyó felé enyhén lejtő) műmárvány tálcalap, amely maga a megtestesült, letisztult minimalizmus. Csak nézzen rá: ez maga a harmónia, a zuhanyozható örök szépségideál.

A Kiost 4 színben választhatja:

 • A fehér beragyogja a fürdőszobáját
 • Az univerzális betonszürke gyakorlatilag minden fürdőszobastílusban otthon érzi magát
 • A fekete ilyen minimalista kialakításban önmagában is úgy néz ki, mint egy műalkotás
 • A beige bármelyik fürdőszobát elegánssá teszi.

Mindegyik gyönyörű, ezért a legnehezebb feladat a választás. Akárhogy dönt, mind a 4 színű Kios zuhanytálcája kőhatású, csúszásgátló felülettel érkezik, így zuhanyzás közben mindig stabilan, két lábbal állhat a földön (vagyis: a zuhanytálcán).

Ön dönti el azt is, hogy milyen magas legyen a zuhanytálcája: építheti közvetlenül a padlóra vagy besüllyesztheti (félig vagy egészen).

Vevőink leginkább Walk In falakhoz választják a KIOS F tálcákat és nagyon sok esetben besüllyesztve építik be, mert így simul bele tökéletesen a fürdőszobába.

A Kios C szögletes zuhanytálcából válasszon a klasszikusabb zuhanyzóihoz. A milliméterpontos méret kiválasztásában természetesen segítünk.

Kios C szögletes műmárvány zuhanytálca 4 színben

A zuhanytálca mellé ajándékba kapja a HS1 szifont, amely könnyen tisztítható, és a képeken látható rozsdamentes, kényelmesen járható díszráccsal érkezik. Percenként 42 liter vizet elnyel, hogy a zuhanyzóban csak az maradjon, amire Ön vágyik: az élmény.

Az ívelt zuhanykabinokhoz a Kios A tálcák lesznek segítségére.

az íves Kios A műmárvány tálcákat is 4 különböző színben választhatja
Az íves Kios A műmárvány tálcákat is 4 különböző színben választhatja

Letisztult elegancia zuhanytálcába öntve: bemutatkozik a rejtett szifonos Doris 

A Doris egy praktikus és dizájnos rejtett szifonos tálca, a kőhatású zuhanytálcák minden korábban felsorolt előnyével.

Vásárlóbarát, hiszen könnyen telepíthető, mert már eleve gyárilag optimális lejtéssel kapja meg, - ezzel rengeteg lehetséges problémát megelőzhet. Ha csinált már hasonlót, akkor jól tudja, hogy a tálca helyes beállítása milyen körülményes. Ezzel szemben a használatra kész kialakításnak köszönhetően a víz azonnal könnyen és gyorsan le tud folyni.  Így Önnél biztosan nem alakul ki a pangó víz, penész, vagy olyan plusz költségeket generáló problémák, mint amilyen a falak nedvesedése. 

A Doris tálca használata közben gondtalanul merülhet el a gondolataiban, hiszen a csúszásgátló kőhatású felület biztonságot nyújt, így nem kell folyamatosan azon aggódnia, hogy elcsúszik-e.

A Doris tálca szemrevaló is, - a műmárvány alapból impozáns, míg a rejtett szifon még letisztultabb és elegánsabb megjelenést kölcsönöz a zuhanytálcának. 

Szimmetrikus és aszimmetrikus kialakításban is elérhető.

Doris F lapos szögletes műmárvány zuhanytálca 4 színben

A választható fehér, fekete, beige és szürke színek, valamint a széles méretválaszték lehetővé teszi, hogy a tálca tökéletesen harmonizáljon fürdőszobája stílusával és méretével.

Szeresse meg, majd szerezze meg

Javaslom, hogy nézze meg élőben a zuhanytálcákat, mert a legjobb fotók sem tudják visszaadni azt a „mindig ilyenre vágytam” érzést, amit ez a két zuhanytálca élőben megtapintva, kipróbálva, megnézve adni képes.

Tegyen látogatást budapesti bemutatótermünkben, ahol szakértőink díjmentesen válaszolnak kérdéseire.

Radaway bemutatóterem.
Megosztom

Tetszett a cikk?

radaway levelsorozat
Ha szeretne tájékozottan és jól dönteni zuhanyzótémában, akkor van egy ingyenes ajánlatunk, amit imádni fog:

Adja meg az e-mail-címét, amelyre elküldhetjük azokat a (csodálatos!) cikkeket, amelyeket még a Zuhanykabin kisokosunkba sem rakunk ki. Ezeket az anyagokat az ínyenceknek tartogatjuk – például Önnek.

Ez is érdekelheti

1/6