Íves zuhanykabin típusok:

SZŰRŐ Szűrő

Szűkítse a találatokat
az alábbi szűrők szerint

NÉZD MEG,

hogyan lehet

100%-os vízzárás

az épített zuhanyzódban!

ÖSSZESEN: 243 termék / 243 találat

Rendezés:
Kiválasztott
szűrők

Szűrő SZŰKÍTSE A TALÁLATOKAT AZ ALÁBBI SZŰRŐK SZERINT

Összes szűrő törlése

Szűrés méretre MÉRet Szűrés méretre

Szűrés árra Ár Szűrés árra

Ajtó nyílás ajtó nyílás Ajtó nyílás

Üveg szín üveg szín Üveg szín

Profilszínek Profilszínek Profilszínek

Család csalad Család


Íves Íves Íves zuhanykabin

17
termék


Zuhanykabin: mi alapján válasszam ki a tökéleteset?

„Szeretnék egy szép zuhanyzót” – valahogy így fogalmazhatja meg az igényét, amikor viszont egy fürdőszobaszalonban jár (vagy egy katalógust lapoz át), akkor keresse a zuhanykabinokat.

A Radaway óriási zuhanykabin választéka a piacon egyedülálló, ezért is a szlogenünk: Találja meg álmai zuhanykabinját! Természetesen ebben mi segítünk!

Összefoglalóan zuhanykabinnak hívjuk azt a zárt terű „zuhanyzót”, amelyben állva tusolhatunk (szemben a káddal, amelyben lehet fürdőzni is). Legegyszerűbben úgy ismerheti fel a kabinokat, hogy ajtajuk van, a zuhanytérbe lépéshez nyitni és csukni kell. Vesse össze ezt a felépítést a zuhanyfalakkal (másik nevén: pengefal), amely egy üvegfallal leválasztja a zuhanyteret a fürdő többi részéről és nyitott (nincs ajtaja) – ez már nem zuhanykabin, de ugyanúgy zuhanyzó.

A zuhanykabin kiválasztásakor először a „nagy ecsetvonásokkal” kezdje el megálmodni a fürdőszobáját, vagyis szűkítse a kategóriákat az alábbiak szerint.

Épített zuhanykabint szeretnék vagy sem?” – Ez a fürdőszoba elrendezésétől függ (pl. van-e kiépített fal, amit egy zuhanyajtóval lefedve zuhanyzóvá alakíthatunk), illetve attól, hogy éppen építkezik-e (amikor van lehetőség valahova falat tervezni).

Az épített zuhanykabin fala tényleges fal, melyet egy zuhanyajtóval leválasztunk, a klasszikus zuhanyajtó plexiből vagy biztonsági üvegből készül. (Mi a biztonsági üveget preferáljuk, mert minőségében és szépségében és tisztántarthatóságában erősen felülmúlja a plexit.)

Tálcás vagy tálca nélkül zuhanykabinom legyen?” – A különbség: tálca nélküli kabinoknál a zuhanyzó alja a fürdőszoba burkolata. Ez is jó megoldás, ha a fürdő kialakításakor gondoltak a vízelvezetésre és a burkolat is kellemes a talpnak még vizesen is.

A tálcás zuhanykabinnál megkapja az „egész csomagot”, vagyis kellemes felületű, csúszásmentes, vízelvezetésben megoldott akril, vagy műmárvány zuhanytálcát.

A tálca nélküli zuhanykabinok legnagyobb előnye, hogy a zuhanytér egy szintben marad a fürdőszobával (ez az esztétikum mellett funkcionális előny is, ha idős vagy mozgáskorlátozott ember fog tusolni a zuhanykabinban). Minden zuhanykabinunk elérhető mindkét kivitelben, így ha megtalálta a álmai zuhanykabinját, mi az adott modellt az Ön fürdőjéhez tudjuk igazítani.

Ha a zuhanykabin tág kategóriája megvan, akkor érdemes szétnézni a különböző formavilágú modellek között (szögletes, íves, sarokbelépős kivitelek), majd kiválasztani az ajtó típusát is (tolóajtós, nyílóajtós, csuklós stb.).

A zuhanykabinok legnagyobb előnye a könnyű beépíthetőség (nem kell falat bontani vagy újat építeni) és a cserélhetőség. Ha 5 év múlva új stílust álmodik a fürdőszobájába, a meglévő zuhanykabinjának kicserélése egy egyszerű rutinművelet – melyben természetesen segítünk Önnek.

Íves zuhanykabin

A fürdőszoba berendezését megelőzően érdemes tájékozódni az egyes termékek jellemzőiről, és számításba venni a saját kiválasztási szempontjainkat. Ezek közé tartozik a kényelem, a dizájn, a praktikusság, a minőség, valamint az ár, melyek mindenkinél eltérő mértékben nyomnak a latban. A helyiség egyik meghatározó eleme a kád vagy a zuhanykabin, utóbbi igazi előnye a kisebb helyigény, sokan viszont egészségügyi vagy energiatakarékossági szempontból döntenek a tusolás mellett.

A zuhanyzók tervezése során a méreten kívül kiemelt hangsúlyt kap a forma, ebben a tekintetben a szögletes mellett az íves zuhanykabinok örvendenek a legnagyobb népszerűségnek. Mindkét típusnak megvan a maga előnye, az íves zuhanykabinok mellett szól többek között, hogy stílustól függetlenül minden fürdőszobába tökéletesen illeszkednek.

A helytakarékosság elsősorban a lakások esetén kerül fókuszba, ahol a kis fürdőszobák berendezése igazi kihívás lehet, főleg ha nem akarunk lemondani a kényelemről. Ilyenkor jó alternatíva az íves zuhanykabin beszerelése, ugyanis a „hiányzó sarokkal” helyet takaríthatunk meg, ezzel lehetővé téve az olyan tárgyakhoz való hozzáférést, mint a mosógép vagy a mosdókagyló.

Mivel az íves zuhanykabinok toló- és nyílóajtós változatban egyaránt megtalálhatóak a piacon, ezért a szűkösebb fürdőszobákban ugyanúgy elférnek, mint egy nagyobb alapterülettel rendelkezőben. Természetesen itt is vannak érvek az egyik, illetve a másik típus mellett. Míg a görgős, íves zuhanykabinok nem igényelnek plusz helyet a nyitás során, addig a kifelé nyílóknál a görgők takarításával nem kell számolni. Abban az esetben, ha nem tudjuk elképzelni, mi a különbség érzésre a megoldások között, érdemes ellátogatni egy üzletbe és kipróbálni őket. Az íves zuhanykabin lehet egy ajtós, az íves zuhanykabin lehet dupla ajtós, sőt az íves zuhanykabin lehet alacsony magas akril tálcával és az íves zuhanykabin lehet magas lapos akril zuhanytálcával is.

Tehát az íves zuhanykabin nagyon sokféle lehet és a Radaway kínálatában aszimmetrikus íves zuhanykabin is megtalálható több méretben is. Így tehát egy íves zuhanykabin lehet jobbos és balos is.

Épített zuhany
Épített zuhany

Beépítés előtt

Mindenképp vegye figyelembe a Márkaszervizünk beépítési tanácsait!

Töltse le aktuális katalógusunkat Töltse le aktuális katalógusunkat

Töltse le aktuális katalógusunkat KATALÓGUS LETÖLTÉSE KATALÓGUS LETÖLTÉSE

Egyedi zuhanykabin Egyedi zuhanykabin

Egyedi zuhanykabin

Ügyfélszolgálat Ügyfélszolgálat

Radaway Ügyfélszolgálat
Facebook Kövessen minket a Facebookon Facebook

Szakmailag segítjük döntését, hogy
megtalálja álmai zuhanykabinját otthonába!

Radaway © Minden jog fenntartva. Radaway © Minden jog fenntartva. Jogi nyilatkozat Adatvédelmi nyilatkozat MAGYAR MAGYAR MAGYAR
PARTNEREINK:
KEDVENCEK KEDVENCEK

Sikeresen hozzáadva a kedvencekhez!