BLACK FRIDAY KEDVEZMÉNYEK  🕑 Startoljon rá a pár napig tartó akcióra! 2022. november 25-28-ig ÉRDEKEL

Címlap / Zuhanykabin kisokos / Zuhanyzó trendek és újdonságok

Színtiszta zuhanyzási élmény: a Radaway Hypnotic színes zuhanyzóit ajánljuk a tusolás ínyenceinek

Mi a közös az alábbi élethelyzetekben?
●    A sorozat lebilincselően izgalmas, már a 4. részt indítja el. Kizárja a külvilágot, elveszti időérzékét, együtt lélegzik a szereplőkkel.
●    Autópályán suhan, a kedvenc zenéjére dúdol, élvezi a sebességet és az előzgetést. Észre sem veszi, hova szállt az idő: máris megérkezett.
●    Zuhanyzás közben „a semmiből” jönnek a jó ötletek, megold komoly dilemmákat, mélyen gondolataiba merül, élvezi a forró vizet.

Elmélyültség, figyelem, a külvilág kizárása. 

Vagyis mindhárom hipnotikus állapot.

A Radaway Hypnotic színes zuhanykabinok azért kapták ezt a nevet, mert úgy gondoljuk, hogy a zuhanyzás ma már nem csupán a tisztálkodásról szól – hanem az elmélyülésről is.
Varázstalanított világunkban a minőségi zuhanyzás néhány percnyi varázslatot jelent. A zajos zűrzavarban egy tusolásnyi csöndet, a szaniterfehér világban valódi színt.

Olvasson tovább, hogy megtudja, miért szeretik Radaway Hypnoticot azok, akik zuhanyzókülönlegességet keresnek.

Hypnotic -15% akció 2023.09.18-2023.12.16
Minden Hypnotic színes zuhanykabint, zuhanyfalat, zuhanyajtót és kádparavánt -15% kedvezménnyel vásárolhat meg 2023.09.18. és 2023.12.16. között.
Kattintson az akció részleteiért »

Van színe a luxusnak?

Elsőre talán az aranyra gondol, de hamar eszébe juthat, hogy volt idő, amikor a kék színű ruha azt jelentette: jómódú vagyok. (A természetes kék pigment nagyon ritka.)

Ma milyen színű a luxus?

Van, aki szerint fekete. Öltönyt visel, fekete autóba ül, azt sofőr vezeti.

Más szerint fehér. Fehér zakó, fehér cipő, fehér márvány épületbelső.

Megint másnak a luxus aranyban ragyog.

És van, aki a matt színeket tartja a csúcsnak. Az utóbbi években a matt karosszériájú autó igazi különlegességgé vált, bár aki ezt státuszszimbólumnak tartja, annak a gyártástechnológia sokat számít. Lehet autófóliával is elérni a matt színt, ez olcsóbb, könnyen cserélhető, praktikus megoldás – viszont az „igazi” a (lehetőleg gyári) fényezés. Ez sérülékeny, a javítása macerás és drága. Azért részletezem ennyire, mert a Radaway Hypnotic szálcsiszolt színei egészen más festési technológiával készülnek (görgessen a részletekért), kifejezetten tartósak, no és természetesen gyönyörűek

A szürke is lehet a luxus színe. Ma már a prémium laptopok és elegáns szalonok színe a fémesen visszafogott antracit és fegyverek színét idéző fegyvermetál színek.

A Radaway Hypnotic színpalettája

Radaway hypnotic színes zuhanykabin paletta

Radaway Black (fekete színes zuhanykabin)

Öltöny, smink, fekete autó: erőteljes, mégsem harsány megjelenés. A fekete zuhanyzót az esztétikumban bátor emberek választják, mert a Black zuhanyzók azonnal magukra vonzzák a tekintetet (és a vendégek dicséretét), „kiugrik” a fürdőszoba enteriőrjéből.

Radaway hypnotic fekete profilszín

 

Radaway White (fehér zuhanykabin)

Fehér és fehér között meglepően nagy a különbség. A hagyományos fürdőszobák szaniterfehérét talán Ön is megunta már – ezzel szemben a Radaway mattfehér profilok igézően néznek ki. Mintha zuhanyzója minden tusolásnál ünneplőbe öltözne.

Radaway hypnotic fehér profilszín

 

Radaway Gold (arany zuhany)

A hagyományos luxust keresők most már az aranyprofilú Radaway-zuhanyzókban tusolhatnak. A Radaway zuhanyzótervezői sok kísérletezéssel találták meg azt az aranyat, ami az alumínium profilozáson reggeli, esti és lámpafényben is azt az elegáns ragyogást adja, amit Ön keres. Ahogy a képeken látja: megtaláltuk ezt az „aranyarányt”.

Radaway hypnotic arany profilszín

 

Szálcsiszolt réz

Akinek nemcsak az arany, de még a fekete is túl felvágós, de a „színes visszafogottságra” vágyik (tehát nem szürkét szeretne), annak a szálcsiszolt rézt ajánljuk. Földes, természetközeli szín, a lakberendezők körében nagy sikert fog aratni.

Radaway hypnotic szálcsiszolt réz profilszín

 

Szálcsiszolt arany

Egy olaszországi villába besüt a nap: a falon régi festmények, a bútorok még valódi fából készültek egyedi megrendelésre, a résnyire nyílt fürdőszobaajtón pont rálátunk az antik hatású szálcsiszolt arany Radaway zuhanyzóra.

Radaway hypnotic szálcsiszolt arany profilszín

 

Szálcsiszolt fegyvermetál

Ha a fekete „elit” hatását ötvözöm a szürke „tradicionális” hangulatával, megkapom a fegyvermetált: visszafogott, mégis határozott jelenlétet ad a zuhanyzójának.

Radaway hypnotic szálcsiszolt fegyvermetál profilszín

 

Szálcsiszolt króm

A króm beleszürkült a színpalettába – eddig. Vannak olyan értékei, amiket őriznünk kell: a króm igazán konzervatív, üzleti, semleges választás, a szálcsiszolt hatással átemeljük a 21. századba. Friss, izgalmas, mégis a jól megszokott szín.

Radaway hypnotic szálcsiszolt króm profilszín

A Radaway Hypnotic szálcsiszolt szériáját új, modern festéssel tesszük gyönyörűvé:
profilok: eloxálás (vagy anodizálás). Így működik: először létrehozunk az alumínium felszínén egy oxidréteget (belemártjuk egy savas oldatba, melybe áramot vezetünk: az alumíniumot használjuk anódnak, azon oxigén fejlődik, amely reagál a fémmel). Ezt az oxidréteget színezzük (festékbe mártjuk az alumíniumot), majd a réteg pórusait lezárjuk. A végeredmény egy tartós, matt hatású, korrózióvédett zuhanyzóprofil.
kiegészítők (zsanérok, tartóelemek, fogantyúk stb.): PVD (fizikai gőzfázisú leválasztás). Így működik: vákuumban „elpárologatják” a festéket (gőzfázisba teszik), majd az anyagon kicsapatják (úgy érdemes elképzelni, hogy a festékpára kicsapódik a munkadarabunkon). Ez annyira egységes felületbevonást ad, hogy a mikro- és nanotechnológiában is használják, jelenleg ez az egyik legegyenletesebb festést adó eljárás.

Észrevehette, hogy van a Hypnoticban több olyan zuhanyzó, ahol még az üveget is megfestettük:

Radaway factory zuhanykabin üveg

A Black Factory festett üvege

A Hypnotic zuhanyzók egyik közönségkedvence a „Factory” – ez a fekete rácsozott kialakítású zuhanyzóüveg elérhető zuhanyfalban, kádparavánban és zuhanykabinban is.

Különlegessége nem a rács – hanem az, ahogyan a rács készül. Ehhez ugyanis kerámiafestéket használunk, amit a készítés során az (ekkor még) edzetlen üvegre felviszünk, majd 660-670 Celsius fokon forrasztunk rá az üvegre.

Ennek 3 előnye is van:
1.    A festék és az üveg „eggyé válik”, így a minta lekophatatlanná válik.
2.    Nem használunk ragasztott díszléceket. A gőzben, forró vízben még a legjobb ragasztó is idővel elengedne – szerintünk egy prémium zuhanyzóhoz nem méltó az ilyesmi. Ráadásul a kis „ficakok” és sarkok takarításra nehézkes (számolja végig, hány négyzet hány sarkát kellene suvickolni a díszléces kivitelezésnél). A fizikai lécezés műszakilag gyengébb megoldás, a legjobb zuhanyzók üvegrácsait kerémiafestékkel készítik.
3.    Gyorsabb a takarítása, mert olyan, mintha sima üveg volna (a bemutatóteremben húzza végig az ujját egy „Factory” üvegen: érzi, hogy nem érzi?). Ez különösen szállodákban fontos, ahol sok tucat szobát kell naponta takarítani. Minden megtakarított perc jelentős nyereség, ami a mai világunkban elvárt.

És az is előny, hogy ez a kialakítás zseniálisan néz ki, loft lakásokba különösen szívesen veszik.

Mennyire tartósak a Radaway Hypnotic zuhanyzók?

Garanciális és műszaki választ is kap erre a kérdésre.

Garanciális válasz:
250 000 Ft alatt 2
, fölötte 3 év termékgaranciát kap bármely zuhanyzónkra.

Ennél talán fontosabb az, hogy 10 év „alkatrészgaranciát” is kap, ami azt jelenti, hogy a termék gyártásának megszűnése után még 10 évig biztosítunk hozzá pótalkatrészt. Mondok erre egy példát. Tegyük fel, hogy eljön a bemutatótermünkbe, megtetszik Önnek a Furo Black KDD szögletes zuhanykabin (ez a Hypnotic család része az éjfekete színével), megrendeli és mától 1 hónapra már a sokadik tusolását élvezi ebben a kis zuhanyzócsodában. És tegyük fel azt is, hogy a Furo családot 2026-ban levesszük a palettánkról (ez szinte biztosan nem fog megtörténni, mert egy viszonylag új zuhanyzóról beszélünk, amit okkal szeretnek sokan). Ebben az esetben Ön 2026 + 10 = 2036-ig tud hozzá alkatrészt szerezni. Nem „pult alól”, nem eldugott webshopokból, hanem gyártói alkatrészt kap tőlünk (vagy valamelyik partnerünktől).

Ez a nagybetűs Biztonság.

És a műszaki válasz:
A fönt részletezett profilfestési technológiákat 2 okból használjuk:
1.    Gyönyörű és egyenletes végeredményt adnak (és így szép lesz a zuhanyzója).
2.    Kimagaslóan tartósak.

Az eloxálás bizonyos fajtáit a legmostohább körülmények közé szánt alkatrészek színezésére is használják (pl. világűrbe). A tartósságot segíti az, hogy a festék eloszlása ennyire egyenletes (ha van egy terület, ahol kicsit vékonyabb vagy vastagabb a festékréteg, ott indulna kopásnak a réteg).

A Radawaynél kreatív (és szórakoztató) tesztekkel ellenőrizzük a termékeinket – például az edzett üvegre rááll a fél csapatunk, vagy áthajtunk rajta autóval (spoiler: nem tört el). A festék tartósságát is ellenőrizzük különféle mérési eljárásokkal, hogy a tartósságot sok éven keresztül biztosítani tudjuk.

6mm-es üvegteszt "különleges" eljárással.

Mennyire tartós maga a dizájn?

Kéthetente átnézem az ingatlanhirdetéseket – és figyelem a fürdőszobákat. Azért teszem ezt, mert újra és újra zsigerileg szeretném érezni azt, hogy amikor eladunk egy zuhanyzót, amit egy kedves vevőnk egy adott fürdőszobastílusba választ, akkor annak 10-15 év múlva is jól kell kinéznie.

Sok fürdőszobán láthatja, hogy hát… elég eklektikusak, elég összevisszák. Egykor divatos volt ez a kádfajta, az a színvilág, amaz a zuhanyzókialakítás, ma meg már elavult. És úgy is néz ki.
Ezt el kell kerülnünk.

Miért?

Mert Ön nem fogja kétévente lecserélni a zuhanyzóját az alapján, hogy mi az „idei őszi szaniterdivat”.

●    Ha hotelbe veszi, 10 év múlva is azt szeretné, hogy a dizájn friss, izgalmas, gyönyörű legyen. Ez a jó vendégélmény (egyik) titka.
●    Ha kiadó lakást szerel fel, nem szeretne csak azért egy felújításba belevágni, mert az igényes bérlő húzza a száját a csúnyácskává avult, divatból kiment zuhanyzódizájnon.
●    Ha önmagának veszi, akkor is olyat keres, ami nemcsak most gyönyörű, hanem örökké az.

Nekünk a dizájn tartóssága is a zuhanyzó tartósságához tartozik.
Ezért:
1.    olyan színeket választunk, amelyek átvitt értelemben örökzöldek. Fekete és fehér, fényarany és mattarany, fegyverszürke, réz és szálcsiszolt króm. Ezek a színek nem tudnak kimenni a divatból, mert fölötte állnak.
2.    inkább visszafogott, semmint harsány profilozás és műszaki tartalom.
3.    olyan formatervezéssel készítünk zuhanyzókat, hogy az a letisztultság és elegancia szintén időtlen legyen – a görög szobrok, a reneszánsz festmények, a legszebb zeneművek sem tudnak kimenni a divatból, és a zuhanyzóinkkal ugyanezt az arányosságot és harmóniát célozzuk.

2023-ban elérhető Hypnotic zuhanyzók

Fekete: Modo (X/New), Furo, Idea, Essenza Pro, Essenza, Nes, Premium Pro

Arany: Modo New, Furo, Idea, Essenza Pro

Fehér: Modo New, Idea, Essenza Pro

Szálcsiszolt arany, réz, króm és fegyvermetál: Modo New, Furo, Essenza Pro

A Furo zuhanyzókat ajánlom, ha egy kinézetében már-már futurisztikusat, felszereltségében a maximumot keresi. (Lassan legendássá válik a „Furo-ajtónyitás”, olyan halk és lágy. Hogy miért, arról itt olvashat.)

A „panorámakirály” Modo pengefalakat azon vevők szeretik, akik beleszerettek a walk-in zuhanyzókialakításba.

Modo New II szálcsiszolt réz zuhanyfal

Színes zuhanyzókhoz színes kiegészítők

Minden Hypnotic színes zuhanyzóhoz elér az adott színben kiegészítőket (törölközőtartót, fogantyút, merevítőrudat).

Ez fontos.

Ugyanis a Radawayt a magas minősége és a tartóssága mellett azért is tartja a piac prémium zuhanyzómárkának, mert itt nem kell kompromisszumokat kötni.

Gondoljon bele, mennyire bántaná a szemét, ha a gyönyörűséges éjfekete zuhanyajtóhoz csak króm fogantyút kapna – a puszta gondolattal lakberendezőket lehet megríkatni.

Nálunk tehát az aranyhoz arany, a szálcsiszolt rézhez szálcsiszolt réz, a feketéhez fekete (és így tovább) kiegészítőket talál már gyárilag.

Segítünk a lakberendezőjének a tervezésben

Minden Radaway-zuhanyzóhoz talál 3D-fájlokat a letölthető dokumentumok között. (3DS, BLEND, DWG, DXF és OBJ kiterjesztésekben.)

Letölthető dokumentumok (3d fájlok Radaway zuhanykabinok)

Ez azért fontos, mert így lakberendezője, építésze, home staging szakembere vagy – ha szeretné – Ön képes látványtervvé alakítani azt a felújítandó (vagy építendő) fürdőszobát, ami most még talán csak az álmaiban létezik.

Álomból 3D-s látványterv, 3D-s látványtervből precíz, garanciális beépítés – így készül el álmai fürdőszobája. Nem a beépítés után látja, hogy tetszik-e vagy sem – hanem még a tervezés során.

Folytatjuk élőben?

A Radaway Hypnotic színes zuhanyzói gyönyörűségesen néznek ki már a katalógusban is.

 

Töltse le az aktuális termékkatalógusunkat!

Katalógus letöltése

Ám amikor érvényesülni tud a fekete, a délelőtti fényben ragyog az arany, boldogan mosolyog a szálcsiszolt réz zuhanykabin a sarokban… akkor olyan nehéz lesz csak egyet kiválasztani.
De a választásban segítünk.

A budapesti bemutatótermünket itt találja.

(Érdemes időpontot foglalni, mert így soron kívüli kiszolgálást kap még akkor is, ha telt házunk van.)

Hypnotic -15% akció 2023.09.18-2023.12.16
Minden Hypnotic színes zuhanykabint, zuhanyfalat, zuhanyajtót és kádparavánt -15% kedvezménnyel vásárolhat meg 2023.09.18. és 2023.12.16. között.
Kattintson az akció részleteiért »
Megosztom

Tetszett a cikk?

radaway levelsorozat
Ha szeretne tájékozottan és jól dönteni zuhanyzótémában, akkor van egy ingyenes ajánlatunk, amit imádni fog:

Adja meg az e-mail-címét, amelyre elküldhetjük azokat a (csodálatos!) cikkeket, amelyeket még a Zuhanykabin kisokosunkba sem rakunk ki. Ezeket az anyagokat az ínyenceknek tartogatjuk – például Önnek.

Ez is érdekelheti

1/6