-15% AKCIÓ MINDEN WALK-IN ZUHANYFALRA ÉS A KIEMELT MŰMÁRVÁNY ZUHANYTÁLCÁKRA 🕑 ÉRDEKEL A KEDVEZMÉNY

Címlap / Zuhanykabin kisokos / Zuhanyzó trendek és újdonságok

Színtiszta zuhanyzási élmény: a Radaway Hypnotic színes zuhanyzóit ajánljuk a tusolás ínyenceinek

Mi a közös az alábbi élethelyzetekben?
●    A sorozat lebilincselően izgalmas, már a 4. részt indítja el. Kizárja a külvilágot, elveszti időérzékét, együtt lélegzik a szereplőkkel.
●    Autópályán suhan, a kedvenc zenéjére dúdol, élvezi a sebességet és az előzgetést. Észre sem veszi, hova szállt az idő: máris megérkezett.
●    Zuhanyzás közben „a semmiből” jönnek a jó ötletek, megold komoly dilemmákat, mélyen gondolataiba merül, élvezi a forró vizet.

Elmélyültség, figyelem, a külvilág kizárása. 

Vagyis mindhárom hipnotikus állapot.

A Radaway Hypnotic színes zuhanykabinok azért kapták ezt a nevet, mert úgy gondoljuk, hogy a zuhanyzás ma már nem csupán a tisztálkodásról szól – hanem az elmélyülésről is.
Varázstalanított világunkban a minőségi zuhanyzás néhány percnyi varázslatot jelent. A zajos zűrzavarban egy tusolásnyi csöndet, a szaniterfehér világban valódi színt.

Olvasson tovább, hogy megtudja, miért szeretik Radaway Hypnoticot azok, akik zuhanyzókülönlegességet keresnek.

Radaway 2024 sznínes zuhanykabin akció
Nézze meg az akció részleteit, vásároljon színes zuhanykabint 2024. augusztus 31-ig -15% kedvezménnyel!

Van színe a luxusnak?

Elsőre talán az aranyra gondol, de hamar eszébe juthat, hogy volt idő, amikor a kék színű ruha azt jelentette: jómódú vagyok. (A természetes kék pigment nagyon ritka.)

Ma milyen színű a luxus?

Van, aki szerint fekete. Öltönyt visel, fekete autóba ül, azt sofőr vezeti.

Más szerint fehér. Fehér zakó, fehér cipő, fehér márvány épületbelső.

Megint másnak a luxus aranyban ragyog.

És van, aki a matt színeket tartja a csúcsnak. Az utóbbi években a matt karosszériájú autó igazi különlegességgé vált, bár aki ezt státuszszimbólumnak tartja, annak a gyártástechnológia sokat számít. Lehet autófóliával is elérni a matt színt, ez olcsóbb, könnyen cserélhető, praktikus megoldás – viszont az „igazi” a (lehetőleg gyári) fényezés. Ez sérülékeny, a javítása macerás és drága. Azért részletezem ennyire, mert a Radaway Hypnotic szálcsiszolt színei egészen más festési technológiával készülnek (görgessen a részletekért), kifejezetten tartósak, no és természetesen gyönyörűek

A szürke is lehet a luxus színe. Ma már a prémium laptopok és elegáns szalonok színe a fémesen visszafogott antracit és fegyverek színét idéző fegyvermetál színek.

A Radaway Hypnotic színpalettája

Radaway hypnotic színes zuhanykabin paletta

Radaway Black (fekete színes zuhanykabin)

Öltöny, smink, fekete autó: erőteljes, mégsem harsány megjelenés. A fekete zuhanyzót az esztétikumban bátor emberek választják, mert a Black zuhanyzók azonnal magukra vonzzák a tekintetet (és a vendégek dicséretét), „kiugrik” a fürdőszoba enteriőrjéből.

Radaway hypnotic fekete profilszín

 

Radaway White (fehér zuhanykabin)

Fehér és fehér között meglepően nagy a különbség. A hagyományos fürdőszobák szaniterfehérét talán Ön is megunta már – ezzel szemben a Radaway mattfehér profilok igézően néznek ki. Mintha zuhanyzója minden tusolásnál ünneplőbe öltözne.

Radaway hypnotic fehér profilszín

 

Radaway Gold (arany zuhany)

A hagyományos luxust keresők most már az aranyprofilú Radaway-zuhanyzókban tusolhatnak. A Radaway zuhanyzótervezői sok kísérletezéssel találták meg azt az aranyat, ami az alumínium profilozáson reggeli, esti és lámpafényben is azt az elegáns ragyogást adja, amit Ön keres. Ahogy a képeken látja: megtaláltuk ezt az „aranyarányt”.

Radaway hypnotic arany profilszín

 

Szálcsiszolt réz

Akinek nemcsak az arany, de még a fekete is túl felvágós, de a „színes visszafogottságra” vágyik (tehát nem szürkét szeretne), annak a szálcsiszolt rézt ajánljuk. Földes, természetközeli szín, a lakberendezők körében nagy sikert fog aratni.

Radaway hypnotic szálcsiszolt réz profilszín

 

Szálcsiszolt arany

Egy olaszországi villába besüt a nap: a falon régi festmények, a bútorok még valódi fából készültek egyedi megrendelésre, a résnyire nyílt fürdőszobaajtón pont rálátunk az antik hatású szálcsiszolt arany Radaway zuhanyzóra.

Radaway hypnotic szálcsiszolt arany profilszín

 

Szálcsiszolt fegyvermetál

Ha a fekete „elit” hatását ötvözöm a szürke „tradicionális” hangulatával, megkapom a fegyvermetált: visszafogott, mégis határozott jelenlétet ad a zuhanyzójának.

Radaway hypnotic szálcsiszolt fegyvermetál profilszín

 

Szálcsiszolt króm

A króm beleszürkült a színpalettába – eddig. Vannak olyan értékei, amiket őriznünk kell: a króm igazán konzervatív, üzleti, semleges választás, a szálcsiszolt hatással átemeljük a 21. századba. Friss, izgalmas, mégis a jól megszokott szín.

Radaway hypnotic szálcsiszolt króm profilszín

A Radaway Hypnotic szálcsiszolt szériáját új, modern festéssel tesszük gyönyörűvé:
profilok: eloxálás (vagy anodizálás). Így működik: először létrehozunk az alumínium felszínén egy oxidréteget (belemártjuk egy savas oldatba, melybe áramot vezetünk: az alumíniumot használjuk anódnak, azon oxigén fejlődik, amely reagál a fémmel). Ezt az oxidréteget színezzük (festékbe mártjuk az alumíniumot), majd a réteg pórusait lezárjuk. A végeredmény egy tartós, matt hatású, korrózióvédett zuhanyzóprofil.
kiegészítők (zsanérok, tartóelemek, fogantyúk stb.): PVD (fizikai gőzfázisú leválasztás). Így működik: vákuumban „elpárologatják” a festéket (gőzfázisba teszik), majd az anyagon kicsapatják (úgy érdemes elképzelni, hogy a festékpára kicsapódik a munkadarabunkon). Ez annyira egységes felületbevonást ad, hogy a mikro- és nanotechnológiában is használják, jelenleg ez az egyik legegyenletesebb festést adó eljárás.

Észrevehette, hogy van a Hypnoticban több olyan zuhanyzó, ahol még az üveget is megfestettük:

Radaway factory zuhanykabin üveg

A Black Factory festett üvege

A Hypnotic zuhanyzók egyik közönségkedvence a „Factory” – ez a fekete rácsozott kialakítású zuhanyzóüveg elérhető zuhanyfalban, kádparavánban és zuhanykabinban is.

Különlegessége nem a rács – hanem az, ahogyan a rács készül. Ehhez ugyanis kerámiafestéket használunk, amit a készítés során az (ekkor még) edzetlen üvegre felviszünk, majd 660-670 Celsius fokon forrasztunk rá az üvegre.

Ennek 3 előnye is van:
1.    A festék és az üveg „eggyé válik”, így a minta lekophatatlanná válik.
2.    Nem használunk ragasztott díszléceket. A gőzben, forró vízben még a legjobb ragasztó is idővel elengedne – szerintünk egy prémium zuhanyzóhoz nem méltó az ilyesmi. Ráadásul a kis „ficakok” és sarkok takarításra nehézkes (számolja végig, hány négyzet hány sarkát kellene suvickolni a díszléces kivitelezésnél). A fizikai lécezés műszakilag gyengébb megoldás, a legjobb zuhanyzók üvegrácsait kerémiafestékkel készítik.
3.    Gyorsabb a takarítása, mert olyan, mintha sima üveg volna (a bemutatóteremben húzza végig az ujját egy „Factory” üvegen: érzi, hogy nem érzi?). Ez különösen szállodákban fontos, ahol sok tucat szobát kell naponta takarítani. Minden megtakarított perc jelentős nyereség, ami a mai világunkban elvárt.

És az is előny, hogy ez a kialakítás zseniálisan néz ki, loft lakásokba különösen szívesen veszik.

Mennyire tartósak a Radaway Hypnotic zuhanyzók?

Garanciális és műszaki választ is kap erre a kérdésre.

Garanciális válasz:
250 000 Ft alatt 2
, fölötte 3 év termékgaranciát kap bármely zuhanyzónkra.

Ennél talán fontosabb az, hogy 10 év „alkatrészgaranciát” is kap, ami azt jelenti, hogy a termék gyártásának megszűnése után még 10 évig biztosítunk hozzá pótalkatrészt. Mondok erre egy példát. Tegyük fel, hogy eljön a bemutatótermünkbe, megtetszik Önnek a Furo Black KDD szögletes zuhanykabin (ez a Hypnotic család része az éjfekete színével), megrendeli és mától 1 hónapra már a sokadik tusolását élvezi ebben a kis zuhanyzócsodában. És tegyük fel azt is, hogy a Furo családot 2026-ban levesszük a palettánkról (ez szinte biztosan nem fog megtörténni, mert egy viszonylag új zuhanyzóról beszélünk, amit okkal szeretnek sokan). Ebben az esetben Ön 2026 + 10 = 2036-ig tud hozzá alkatrészt szerezni. Nem „pult alól”, nem eldugott webshopokból, hanem gyártói alkatrészt kap tőlünk (vagy valamelyik partnerünktől).

Ez a nagybetűs Biztonság.

És a műszaki válasz:
A fönt részletezett profilfestési technológiákat 2 okból használjuk:
1.    Gyönyörű és egyenletes végeredményt adnak (és így szép lesz a zuhanyzója).
2.    Kimagaslóan tartósak.

Az eloxálás bizonyos fajtáit a legmostohább körülmények közé szánt alkatrészek színezésére is használják (pl. világűrbe). A tartósságot segíti az, hogy a festék eloszlása ennyire egyenletes (ha van egy terület, ahol kicsit vékonyabb vagy vastagabb a festékréteg, ott indulna kopásnak a réteg).

A Radawaynél kreatív (és szórakoztató) tesztekkel ellenőrizzük a termékeinket – például az edzett üvegre rááll a fél csapatunk, vagy áthajtunk rajta autóval (spoiler: nem tört el). A festék tartósságát is ellenőrizzük különféle mérési eljárásokkal, hogy a tartósságot sok éven keresztül biztosítani tudjuk.

6mm-es üvegteszt "különleges" eljárással.

Mennyire tartós maga a dizájn?

Kéthetente átnézem az ingatlanhirdetéseket – és figyelem a fürdőszobákat. Azért teszem ezt, mert újra és újra zsigerileg szeretném érezni azt, hogy amikor eladunk egy zuhanyzót, amit egy kedves vevőnk egy adott fürdőszobastílusba választ, akkor annak 10-15 év múlva is jól kell kinéznie.

Sok fürdőszobán láthatja, hogy hát… elég eklektikusak, elég összevisszák. Egykor divatos volt ez a kádfajta, az a színvilág, amaz a zuhanyzókialakítás, ma meg már elavult. És úgy is néz ki.
Ezt el kell kerülnünk.

Miért?

Mert Ön nem fogja kétévente lecserélni a zuhanyzóját az alapján, hogy mi az „idei őszi szaniterdivat”.

●    Ha hotelbe veszi, 10 év múlva is azt szeretné, hogy a dizájn friss, izgalmas, gyönyörű legyen. Ez a jó vendégélmény (egyik) titka.
●    Ha kiadó lakást szerel fel, nem szeretne csak azért egy felújításba belevágni, mert az igényes bérlő húzza a száját a csúnyácskává avult, divatból kiment zuhanyzódizájnon.
●    Ha önmagának veszi, akkor is olyat keres, ami nemcsak most gyönyörű, hanem örökké az.

Nekünk a dizájn tartóssága is a zuhanyzó tartósságához tartozik.
Ezért:
1.    olyan színeket választunk, amelyek átvitt értelemben örökzöldek. Fekete és fehér, fényarany és mattarany, fegyverszürke, réz és szálcsiszolt króm. Ezek a színek nem tudnak kimenni a divatból, mert fölötte állnak.
2.    inkább visszafogott, semmint harsány profilozás és műszaki tartalom.
3.    olyan formatervezéssel készítünk zuhanyzókat, hogy az a letisztultság és elegancia szintén időtlen legyen – a görög szobrok, a reneszánsz festmények, a legszebb zeneművek sem tudnak kimenni a divatból, és a zuhanyzóinkkal ugyanezt az arányosságot és harmóniát célozzuk.

2023-ban elérhető Hypnotic zuhanyzók

Fekete: Modo (X/New), Furo, Idea, Essenza Pro, Essenza, Nes, Premium Pro

Arany: Modo New, Furo, Idea, Essenza Pro

Fehér: Modo New, Idea, Essenza Pro

Szálcsiszolt arany, réz, króm és fegyvermetál: Modo New, Furo, Essenza Pro

A Furo zuhanyzókat ajánlom, ha egy kinézetében már-már futurisztikusat, felszereltségében a maximumot keresi. (Lassan legendássá válik a „Furo-ajtónyitás”, olyan halk és lágy. Hogy miért, arról itt olvashat.)

A „panorámakirály” Modo pengefalakat azon vevők szeretik, akik beleszerettek a walk-in zuhanyzókialakításba.

Modo New II szálcsiszolt réz zuhanyfal

Színes zuhanyzókhoz színes kiegészítők

Minden Hypnotic színes zuhanyzóhoz elér az adott színben kiegészítőket (törölközőtartót, fogantyút, merevítőrudat).

Ez fontos.

Ugyanis a Radawayt a magas minősége és a tartóssága mellett azért is tartja a piac prémium zuhanyzómárkának, mert itt nem kell kompromisszumokat kötni.

Gondoljon bele, mennyire bántaná a szemét, ha a gyönyörűséges éjfekete zuhanyajtóhoz csak króm fogantyút kapna – a puszta gondolattal lakberendezőket lehet megríkatni.

Nálunk tehát az aranyhoz arany, a szálcsiszolt rézhez szálcsiszolt réz, a feketéhez fekete (és így tovább) kiegészítőket talál már gyárilag.

Segítünk a lakberendezőjének a tervezésben

Minden Radaway-zuhanyzóhoz talál 3D-fájlokat a letölthető dokumentumok között. (3DS, BLEND, DWG, DXF és OBJ kiterjesztésekben.)

Letölthető dokumentumok (3d fájlok Radaway zuhanykabinok)

Ez azért fontos, mert így lakberendezője, építésze, home staging szakembere vagy – ha szeretné – Ön képes látványtervvé alakítani azt a felújítandó (vagy építendő) fürdőszobát, ami most még talán csak az álmaiban létezik.

Álomból 3D-s látványterv, 3D-s látványtervből precíz, garanciális beépítés – így készül el álmai fürdőszobája. Nem a beépítés után látja, hogy tetszik-e vagy sem – hanem még a tervezés során.

Folytatjuk élőben?

A Radaway Hypnotic színes zuhanyzói gyönyörűségesen néznek ki már a katalógusban is.

 

Töltse le az aktuális termékkatalógusunkat!

Katalógus letöltése

Ám amikor érvényesülni tud a fekete, a délelőtti fényben ragyog az arany, boldogan mosolyog a szálcsiszolt réz zuhanykabin a sarokban… akkor olyan nehéz lesz csak egyet kiválasztani.
De a választásban segítünk.

A budapesti bemutatótermünket itt találja.

(Érdemes időpontot foglalni, mert így soron kívüli kiszolgálást kap még akkor is, ha telt házunk van.)

Megosztom

Tetszett a cikk?

radaway levelsorozat
Ha szeretne tájékozottan és jól dönteni zuhanyzótémában, akkor van egy ingyenes ajánlatunk, amit imádni fog:

Adja meg az e-mail-címét, amelyre elküldhetjük azokat a (csodálatos!) cikkeket, amelyeket még a Zuhanykabin kisokosunkba sem rakunk ki. Ezeket az anyagokat az ínyenceknek tartogatjuk – például Önnek.

Ez is érdekelheti

1/6