-15% AKCIÓ MINDEN WALK-IN ZUHANYFALRA ÉS A KIEMELT MŰMÁRVÁNY ZUHANYTÁLCÁKRA 🕑 ÉRDEKEL A KEDVEZMÉNY

Címlap / Zuhanykabin kisokos / Termékismertetők és -bemutatók

Ne mondjon le a görgős zuhanykabinokról, mert itt a legújabb generáció

Görgők

Az elmúlt években rengeteg kritika érte a piacon kapható görgős zuhanykabinokat, aminek a Kínából érkező, valóban silány minőségű darabok sajnos biztos alapot szolgáltattak. Éppen ezért érdemes önnek is olyan görgős zuhanykabint választania, ami még 10 év múlva is biztosan a jól fog működni és a helyén lesz.

Zuhanykabin vásárlásánál roppant fontos szempont nemcsak a mérete, de az is, hogy kifelé vagy befelé nyílik az ajtaja, esetleg görgőn csúszik-e. Talán az utóbbi esetet tekinthetjük a leghelytakarékosabb megoldásnak, hiszen ez se a zuhanykabin, se a fürdőszoba méretét nem csökkenti a kitárt ajtajával.

Görgős zuhanykabin ajtó gif

Görgős zuhanykabin ajtó gif

Görgős zuhanykabin ajtó gif

Persze sokan pont a görgős megoldást hozzák fel negatív példaként, mondván, hogy túl hangosan gördül és nehézkes a takarítása, illetve rendkívül gyorsan romlik az állaga és nem lehet hozzá kapni sok év múlva megfelelő görgőt sem. Nos, ez a legújabb generációs európai modellek esetében egyáltalán nincs így.

Még a ’90-es években történt a fordulat, hogy az addig jó minőségű európai görgős kabinok közé egyre több ázsiai, olcsóbb importáru férkőzött be. De az olcsóbb árnak megvolt a következménye: a görgők hamar tönkrementek, az ajtók beragadtak és valóban tisztíthatatlanok voltak.

Azonban az európai gyártók nem álltak le a görgős zuhanykabinok fejlesztésével. Közülük is talán a Radaway Prémium Plus kabincsalád az egyik legjobb példa, hiszen esetükben 2017-ben volt a legutóbbi megújulási hullám. Így a Radaway zuhanykabinok ajtajai az új görgők és profilok kialakítása miatt már abszolút precízen és halkan gördülnek, ráadásul a fenti-lenti dupla görgőkialakítás miatt igen stabilak is.

Új kialakítású görgő rendszer

Az új görgő és a profil kettőse halkabb és precízebb működést eredményez, mint a hagyományos görgőkialakítások.

görgő

10 év alkatrész-garancia

Mindezt a magas minőségű alapanyagok garantálják, amire a Radaway azzal húz lapot, hogy 10 éven át elérhetővé teszi, tehát mindig biztosítja a termékei mellé a kopó alkatrészeket (amihez gyors ellátás társul, hiszen ma Európa nagy részén van szakértői képviseletük).

Ráadásul az alsó duplagörgősor kiakasztható az aluprofilból, így az üveg és a sínfelületek is könnyen tisztíthatók.

A képen a könnyedén kiakasztható görgő illusztrációja látható.
A képen a könnyedén kiakasztható görgő illusztrációja látható.
A képen a dupla görgő és a profil kettőse illusztáriója látható.
A képen a dupla görgő és a profil kettőse illusztáriója látható.

Emellett a kabinok teljes üvegfelülete Easy Clean vízlepergető bevonattal van kezelve, így az esztétikus megjelenést rontó vízfoltoktól sem kell tartania. Külön jó pont továbbá, hogy más gyártók profilkialakításával szemben a Radaway Premim Plus auloprofiljai nem gyűjtik magukba a vizet, mivel kialakításuknak köszönhetően egyszerűen kifolyik belőlük a víz, illetve a szappanhab, és más szennyeződések sem rakódnak le bennük.

Easy Clean vízlepergető bevonat

Az EasyClean tükörsima víztaszító felület nagymértékben meggátolja a víz üvegfelületre való tapadását, ezáltal az optikai mattulást is okozó ásványi anyagok lerakódását is.

Az apró vízcseppek, melyek a méretüknél fogva megtapadnak az üveg felületén, könnyedén letörölhetőek egy puha törlőkendővel, mert nincs kémiai kapcsolat az üveg és a víz között.

A EasyClean üvegfelület ellenáll a szennyeződéseknek, de ez a felület időközönkénti gondozást, karbantartást igényel. Ennek gyakorisága függ a víz keménységétől és a zuhanyozás sűrűségétől. EasyClean védőréteggel nagymértékben hozzájárul a zuhanyzója esztétikus megjelenéséhez és az üveg élettartamának akár a megtöbbszörözéséhez is.

 

A Radaway minőségben biztosak vagyunk és minden egyes görgős termékünkhöz 10 éves alkatrészgaranciát biztosítunk. Nincs veszítenivalója, tekintse meg a Premium plus termékcsalád zuhanykabin modelljeit. Nézze meg az elérhető üvegvariációkat is.

Üvegvariációk

Nézze meg a Premium Pro zuhanykabin családot is.

Megosztom

Tetszett a cikk?

radaway levelsorozat
Ha szeretne tájékozottan és jól dönteni zuhanyzótémában, akkor van egy ingyenes ajánlatunk, amit imádni fog:

Adja meg az e-mail-címét, amelyre elküldhetjük azokat a (csodálatos!) cikkeket, amelyeket még a Zuhanykabin kisokosunkba sem rakunk ki. Ezeket az anyagokat az ínyenceknek tartogatjuk – például Önnek.

Ez is érdekelheti

1/6