-15% AKCIÓ MINDEN WALK-IN ZUHANYFALRA ÉS A KIEMELT MŰMÁRVÁNY ZUHANYTÁLCÁKRA 🕑 ÉRDEKEL A KEDVEZMÉNY

Címlap / Zuhanykabin kisokos / Termékismertetők és -bemutatók

Még az Istennők is megirigyelnék: Kios, Teos műmárvány zuhanytálcák

A Louvre 345-ös szobájában 2 méter 3 centi magas félmeztelen nőalak áll, és néz valamit, amit csak ő láthat.

Hófehér teste paroszi márványból készült, két karja már hiányzik, de egy Istennőnek nincs szükség karokra. Aphrodité így is gyönyörű és örök.

Aphrodite szobor.
forrás: Internet

Az ókori görög szobrászt ugyanaz motiválta a szobor megalkotásakor, ami Önt egy műmárvány zuhanytálca megvételére ösztönzi: szeretnénk legalább egy-egy pillanatra megérinteni valamit, ami örökkévaló.

Zuhanytálcából sokat talál.

Amit én be fogok mutatni most Önnek, az ennél sokkal, sokkal több.

Miért nem valódi márványból készítünk zuhanytálcákat?

A márvány tökéletes anyag egy szobornak, mert valóban éteri és elegáns. Zuhanytálca (vagy épp padlólap) alapanyagának viszont nyűgös, rossz anyag.

Könnyen karcolódik. A márvány relatíve puha kő, így már egy ráejtett zuhanyrózsa könnyen karcolja. A karcolásokat vagy elviseli… vagy rendszeresen lecsiszolja.

Foltosodik. Porózus szerkezete és enyhén lúgos kémiája miatt kölcsönhatásba lép a savas anyagokkal és magába szívja azokat: foltos lesz. Ez csökkenthető, vagy teljesen megelőzhető a felület lezárásával, ami elvezet a következő problémához.

Rendszeresen gondozni kell. Félévente-évente felületkezelni kell, ami tovább drágítja az egyébként sem olcsó márványt.

Drága. Mind az alapanyag, mind a beszerelés, mind a karbantartás (nem az öntött márvány, hanem a valódi). Ha a fürdőélményhez hozzátenne, akkor rábólintanánk – de sajnos elvesz belőle, mert…

Hideg. Mi a Radawaynél nem zuhanyzókban gondolkodunk, hanem zuhanyzási élményben. Nem tehetjük azt, hogy a mérnöki újításokkal csordultig szerelt és luxusórákkal versengő gondossággal megtervezett dizájnt elrontsa az, hogy Ön egy jéghideg márványlapra lép rá.

Szerencsére találtunk megoldást.

Radaway 2024 kőhatású zuhanytálca akció
Nézze meg az akció részleteit, és vásároljon kőhatású zuhanytálcát 2024. augusztus 31-ig -15% kedvezménnyel!

Műmárvány zuhanytálcák a márvány összes előnyével (De minden hátránya nélkül)

Műalkotásokhoz hasonló ambíciókkal kezdtünk el műmárványból zuhanytálcákat tervezni. (A mindennapi tusolás van olyan fontos élmény, mint egy szobor által átélhető katarzis – egész egyszerűen azért, mert a napjaink meghatározó része.)

A műmárvány előnyei:

 • Jobban vezeti a hőt, emiatt kellemesen szobahőmérsékletű a felülete.
 • Vegyszerálló és könnyen tisztítható. Ezeket a tálcákat nem ápolgatni és védeni kell, hanem élvezni a zuhanyélményt, amit adnak.
 • Tartós és masszív. Nem reped, karcolásállóbb, nincs vele gond.
 • Könnyű formára vágni, így a legvadabb elképzeléseit is ki tudjuk szolgálni egy tálcával.
 • Barátságos az ára. 

Tökéletes alapanyag, hogy nagyot alkossunk.

És bizony nagyot alkottunk.

Teos F

Minden helyzetben kivágja magát – a formára vágható Teos zuhanytálca

Hol a lefolyó?

Nézze meg jobban a képet: elegánsan elrejtettük a tálca végébe. Ez a megoldás látványában letisztult, használatban kimagaslóan kényelmes (nem tud rálépni a lefolyóra).

(Ha tisztítás vagy karbantartás miatt hozzá kell nyúlnia a lefolyóhoz és a szifonhoz, a fedőrészt le tudja emelni.)

A Teos zuhanytálcákat 4 színben választhatja:

 • A klasszikus zuhanyzó kedvelőinek a fehéret ajánljuk.
 • A cemento kellemesen semleges színe több lakberendezési stílusba passzol tökéletesen (pl. kőfalak mellé, rusztikus fürdőkbe, fa hatású burkolatokhoz pedig talán a legjobb döntés…)
 • Az antracit „fekete szín extrákkal” (sötétszürke)
 • A fekete talán a legizgalmasabb választás, mert szembemegy a „fürdőben minden legyen fehér” hagyománnyal (és milyen gyönyörűen teszi)

Akármelyik szín mellett dönt, ugyanazt a kőhatású, matt, csúszsásgátló és kemény felületet kapja, amely gondoskodik az Ön biztonságáról.

A Teos zuhanytálcák belépőmagassága alacsony, de ezt nullára csökkentheti, ha a padlóba süllyeszti.

A Teos C családból válasszon, ha szögletes zuhanyzót álmodott meg. A Teos F aszimmetrikus zuhanyzói kényelmesebbek zuhanyfalakhoz, és az egyedibb megoldásokhoz (például ha az egyik sarkát egy fal miatt lecsippentené).

: Teos F méretre vágható műmárvány zuhanytálca.

A zuhanytálca mellé ajándékba kapja tőlünk a hozzá passzoló alacsony beépítési magasságú szifont, ami 42 literes vízáteresztő képességgel bír, amit zuhanyzás közben elvár tőle.

Igényesen minimalista – a sík Kios zuhanytálcák

A minimalista fürdőszoba minimalista zuhanykabinja mellé minimalista zuhanytálca illik: a Kios.

Nemcsak a megszokott kávát nélkülözi, de a zuhanytálcákra egyébként jellemző süllyesztett zuhanyteret is. Nincs rá szüksége.

A végeredmény egy tökéletesen sík (a lefolyó felé enyhén lejtő) műmárvány tálcalap, amely maga a megtestesült, letisztult minimalizmus. Csak nézzen rá: ez maga a harmónia, a zuhanyozható örök szépségideál.

A Kiost 4 színben választhatja:

 • A fehér beragyogja a fürdőszobáját
 • Az univerzális betonszürke gyakorlatilag minden fürdőszobastílusban otthon érzi magát
 • A fekete ilyen minimalista kialakításban önmagában is úgy néz ki, mint egy műalkotás
 • A beige bármelyik fürdőszobát elegánssá teszi.

Mindegyik gyönyörű, ezért a legnehezebb feladat a választás. Akárhogy dönt, mind a 4 színű Kios zuhanytálcája kőhatású, csúszásgátló felülettel érkezik, így zuhanyzás közben mindig stabilan, két lábbal állhat a földön (vagyis: a zuhanytálcán).

Ön dönti el azt is, hogy milyen magas legyen a zuhanytálcája: építheti közvetlenül a padlóra vagy besüllyesztheti (félig vagy egészen).

Vevőink leginkább Walk In falakhoz választják a KIOS F tálcákat és nagyon sok esetben besüllyesztve építik be, mert így simul bele tökéletesen a fürdőszobába.

A Kios C szögletes zuhanytálcából válasszon a klasszikusabb zuhanyzóihoz. A milliméterpontos méret kiválasztásában természetesen segítünk.

Kios C szögletes műmárvány zuhanytálca 4 színben

A zuhanytálca mellé ajándékba kapja a HS1 szifont, amely könnyen tisztítható, és a képeken látható rozsdamentes, kényelmesen járható díszráccsal érkezik. Percenként 42 liter vizet elnyel, hogy a zuhanyzóban csak az maradjon, amire Ön vágyik: az élmény.

Az ívelt zuhanykabinokhoz a Kios A tálcák lesznek segítségére.

az íves Kios A műmárvány tálcákat is 4 különböző színben választhatja
Az íves Kios A műmárvány tálcákat is 4 különböző színben választhatja

Letisztult elegancia zuhanytálcába öntve: bemutatkozik a rejtett szifonos Doris 

A Doris egy praktikus és dizájnos rejtett szifonos tálca, a kőhatású zuhanytálcák minden korábban felsorolt előnyével.

Vásárlóbarát, hiszen könnyen telepíthető, mert már eleve gyárilag optimális lejtéssel kapja meg, - ezzel rengeteg lehetséges problémát megelőzhet. Ha csinált már hasonlót, akkor jól tudja, hogy a tálca helyes beállítása milyen körülményes. Ezzel szemben a használatra kész kialakításnak köszönhetően a víz azonnal könnyen és gyorsan le tud folyni.  Így Önnél biztosan nem alakul ki a pangó víz, penész, vagy olyan plusz költségeket generáló problémák, mint amilyen a falak nedvesedése. 

A Doris tálca használata közben gondtalanul merülhet el a gondolataiban, hiszen a csúszásgátló kőhatású felület biztonságot nyújt, így nem kell folyamatosan azon aggódnia, hogy elcsúszik-e.

A Doris tálca szemrevaló is, - a műmárvány alapból impozáns, míg a rejtett szifon még letisztultabb és elegánsabb megjelenést kölcsönöz a zuhanytálcának. 

Szimmetrikus és aszimmetrikus kialakításban is elérhető.

Doris F lapos szögletes műmárvány zuhanytálca 4 színben

A választható fehér, fekete, beige és szürke színek, valamint a széles méretválaszték lehetővé teszi, hogy a tálca tökéletesen harmonizáljon fürdőszobája stílusával és méretével.

Szeresse meg, majd szerezze meg

Javaslom, hogy nézze meg élőben a zuhanytálcákat, mert a legjobb fotók sem tudják visszaadni azt a „mindig ilyenre vágytam” érzést, amit ez a két zuhanytálca élőben megtapintva, kipróbálva, megnézve adni képes.

Tegyen látogatást budapesti bemutatótermünkben, ahol szakértőink díjmentesen válaszolnak kérdéseire.

Radaway bemutatóterem.
Megosztom

Tetszett a cikk?

radaway levelsorozat
Ha szeretne tájékozottan és jól dönteni zuhanyzótémában, akkor van egy ingyenes ajánlatunk, amit imádni fog:

Adja meg az e-mail-címét, amelyre elküldhetjük azokat a (csodálatos!) cikkeket, amelyeket még a Zuhanykabin kisokosunkba sem rakunk ki. Ezeket az anyagokat az ínyenceknek tartogatjuk – például Önnek.

Ez is érdekelheti

1/6