-15% AKCIÓ MINDEN WALK-IN ZUHANYFALRA ÉS A KIEMELT MŰMÁRVÁNY ZUHANYTÁLCÁKRA 🕑 ÉRDEKEL A KEDVEZMÉNY

Címlap / Zuhanykabin kisokos / Vásárlási útmutatók és tanácsok

Lehet egyszerűbb a zuhanytálca építés! – Ismerje meg burkolható zuhanytálcáinkat

Burkolható zuhanytálca

Manapság egyre többen választják a burkolható zuhanytálcákat, hiszen amellett, hogy az akadálymentesített fürdőszobák esetén ideális kiegészítése a zuhanyzónak, még letisztult vonalai is kellemes látványt nyújtanak a szemnek. És akkor azt még nem is említettük, hogy milyen egyszerű beszerelni őket a hagyományos zuhanyfolyókás kialakításokhoz viszonyítva.

Ezekkel a zuhanytálcákkal mindössze annyit kell tennie a burkolónak, hogy leburkolja a felületét: a szakembernek nem szükséges nagy figyelemmel kialakítani a zuhanytálcák lejtését, mivel ez már gyárilag kialakításra került egy CNC géppel a Radawaynél. Így nem áll fenn a veszélye annak, hogy nem lesz megfelelő a tálca lejtése a folyóka irányába, ami miatt tócsákban állna meg a víz a folyóka előtt.

Személyre szabott hatás, kevesebb tervezési folyamattal

A burkolható zuhanytálca beépítés után pontosan úgy néz ki, mintha az épített zuhanytálca lenne, ám nem kell annyit dolgoznia rajta a kőművesnek és a burkolónak. Hiszen csak leburkolja a kemény XPS alapanyagból és különleges sav-, lúg- és vízálló szövettel bevont zuhanytálcát és kész is van a munka.

A zuhanytálca nemcsak tökéletes lejtéssel és 100%-os vízzárással rendelkezik, hanem a rozsdamentes zuhanyfolyóka a nagy vízlevezetésű szifonnal bele van integrálva, így jóval kevesebb kivitelezési munkálattal kapunk olyan eredményeket, mint egy épített zuhanykabin építésénél.

Burkolható zuhanytálca típusok integrált zuhanyfolyókával

Téglalap alakú burkolható zuhanytálca folyókával

A burkolható zuhanytálca beszerelése olyan egyszerűnek tűnhet, hogy már-már azt hihetné az ember, hogy az egész túl szép ahhoz, hogy igaz legyen. Emiatt a szakemberek is hajlamosak lehetnek szkeptikusak lenni a termékkel kapcsolatban, hiszen nincsenek hozzászokva az új technológiákhoz. Ebből az okból kifolyólag érdemes biztosra menni azzal, hogy előre megkérdezzük a burkolót arról, hogy vállalja-e a burkolható zuhanytálca beszerelését.

 

Rugalmasan kialakítható folyóka a praktikus használatért

Amellett, hogy a burkolható zuhanytálcák beszerelése sokkal könnyebb, mint az összes többi zuhanytálcáé a piacon, még a folyókáját is a saját igényeinkre szabhatjuk – mind elhelyezésben, mind kialakításban. Ugyanis a folyókát a zuhanyzótérben a hosszabb vagy a rövidebb oldal mentén is ki lehet alakítani a kívánt lejtés irányának és hosszának megfelelően.

Továbbá többféle folyókarácsot is választhatunk hozzá, például burkolható rácsot is.

Rozsdamentes rácsminták:

Rozsdamentes rácsminta-burkolható
B - Burkolható
Rozsdamentes rácsminta - flowers
F - Flowers
Rozsdamentes rácsminta-Quadro
Q - Quadro
Rozsdamentes rácsminta-Rain
R - Rain
Rozsdamentes rácsminta-Steel
S - Steel
Megosztom

Tetszett a cikk?

radaway levelsorozat
Ha szeretne tájékozottan és jól dönteni zuhanyzótémában, akkor van egy ingyenes ajánlatunk, amit imádni fog:

Adja meg az e-mail-címét, amelyre elküldhetjük azokat a (csodálatos!) cikkeket, amelyeket még a Zuhanykabin kisokosunkba sem rakunk ki. Ezeket az anyagokat az ínyenceknek tartogatjuk – például Önnek.

Ez is érdekelheti

1/6