-15% AKCIÓ MINDEN WALK-IN ZUHANYFALRA ÉS A KIEMELT MŰMÁRVÁNY ZUHANYTÁLCÁKRA 🕑 ÉRDEKEL A KEDVEZMÉNY

Címlap / Zuhanykabin kisokos / Zuhanyzó trendek és újdonságok

Idén szintet lépett a zuhanykabinok luxuskategóriája – mindent az arany zuhanykabinokról

Radaway Gold arany zuhanykabin

A lakberendezők évről évre kitesznek magukért, hogy a fényűző enteriőr ízlés kérdése legyen – és ne határolja be a választék. Ehhez a törekvéshez csatlakozott a Radaway idén azzal, hogy három zuhanyzócsaládot arany profillal is elérhetővé tett.

Arany a zuhanykabinon? – vonhatja fel elsőre a szemöldökét.

Valóban merész ötlet, ami nem akar mindenkinek tetszeni. Azokat fogja meghódítani, akik királyi fürdőszobára vágynak, mert a luxus az életük természetes része.

Ha Ön odavan a fényűző részletekért, akkor tartson velünk pár perc erejéig és elkalauzoljuk a legszürkébb napokat is beragyogó zuhanyzók világába.

(A gyártók fontos törekvése volt, hogy a választásban a stílusa legyen mérvadó, ezért a most bemutatott termékek mindegyike ütésálló, tartós edzettüvegből készül korrózióálló aranyozott profillal, a könnyed takaríthatóságukról pedig az vízkőlerakódást gátló Easy Clean bevonat gondoskodik.)

Radaway 2024 sznínes zuhanykabin akció
Nézze meg az akció részleteit, vásároljon színes zuhanykabint 2024. augusztus 31-ig -15% kedvezménnyel!

Kortalan, mint egy klasszikus óra

Az Essenza Pro letisztult, szögletes vonalvezetése és fogantyúja gyorsan aratta le a babérokat a modern fürdőszobák körében. A súlytalannak tűnő, mégis masszív kiállás, és a klasszikus trendek előtt tisztelgő kifelé nyíló ajtók mind olyan jellemzők, amelyek hozzájárultak a sikerhez.

Az Essenza Pro egyértelműen 21. századi modern zuhanykabin, ám kinézetében nem múló trendeknek akar megfelelni – kialakítása időtálló, mint egy klasszikus óra, vagy egy igazi műalkotás.

Az Essenza Pro palettája

  • PDD íves zuhanykabin a kétajtós, körívben kifelé nyíló klasszikus, 5 méretben, kétoldalt fix résszel.
  • KDJ szögletes zuhanykabin, a kifelé nyíló ajtó és oldalfal határozott egyszerűsége a termékcsalád védjegyével, a szögletes fogantyúval.
  • DWJ zuhanyajtó, az épített zuhanyzók 6 méretben elérhető ragyogó kiegészítője.

Komoly gondolatokhoz tervezett elegancia

Ha Önnek a zuhanyzás szeánsz, mely során átgondolja a napi történéseket, vagy szívesen mereng az élet kérdésein, akkor az alsó keret nélküli, egy mozdulattal kiakasztható, hangtalan tolóajtós Ideát Önnek tervezték – a kérdés csak az, melyik kialakítás illeszkedik legjobban az otthonába.

A 21. századi fürdőszobákat meghódító kínálat

  • KDJ szögletes zuhanykabin, ha csak egy ajtónak van elég hely. A széles tolóajtó és keskeny oldalfal párosa a fürdőszobája méreteihez alkalmazkodik.
  • KDD szögletes zuhanykabin, a modern, egyenes vonalakat követő fürdőkbe. A két elhúzható ajtórésszel a széles vállú családtagjai is manőverek nélkül zuhanyozhatnak akkor is, ha a fürdőszoba minden négyzetcentiméterét okosan kell kihasználnia.
  • DWJ zuhanyajtó, az egyajtós gördülés a két oldalról épített tusolókba.

A jelenlegi piac egyik legjobb zuhanyzócsaládja

A Furo termékcsalád újraírta, amit eddig a görgős zuhanykabinokról gondoltunk. Az álomszerű suhanást nemcsak az első pár alkalommal, hanem a sokezredik használatkor is élvezheti, a tartósságot pedig a beépített lassító fékezés garantálja észrevétlenül.

Egy szó, mint száz: a Furo két szempontból is elhozta a jövőt.

1. Minimalista a profilozása, sallangmentes a vonalvezetés, amivel valószínűleg 20 év múlva is igényes, modern benyomást fog kelteni.
2. Az Ön kényelmét szolgáló technikai újítások: a hagyományosan felül lévő görgősávot alulra tették, többféle választható támasztórudat terveztek hozzá (ettől olyan, mintha a kabin lebegne) és minden beépítési alapelemet mutatós fémsapkákkal, acélküszöbökkel takartak el.

A jövőt jelenbe író termékcsalád tagjai

  • Walk-In, az elhúzható zuhanyfal. Ha növelni szeretné a zuhanyteret egy könnyed mozdulattal megteheti.
  • KDJ szögletes zuhanykabin, az újgenerációs zuhanyajtó, fix rész és oldalfal mesterhármasa. Az elrendezés, amihez hozzászokott a szemünk és a kezünk, látványra viszont a legpuritánabb környezetbe is valami újat és szokatlant csempész.
  • DWJ, az épített zuhanyterek formabontó üvegajtaja. Egy ajtó és a hozzá kapcsolódó fix elem a Furo védjegyévé vált hosszú, függőleges fogantyúval.

Bővebben is olvashat a Furo zuhanycsalád újításairól ebben a cikkünkben.


A következő lépés, ha eldöntötte, hogy arany profilozást szeretne

Akár van konkrét elképzelése, hogy melyik zuhanykabint szeretné hazavinni, akár több alternatíva között vacillál, azt javasoljuk, hogy látogasson el bemutatótermünkbe és tartson száraz zuhanypróbát.

Hallgassa meg, hogy mit jelent a fékezőhatás, tapasztalja ki, melyik kabinban fér el a legkényelmesebben, és beszélgessen a tanácsadóinkkal arról, milyen extrákra lehet szüksége. (Fontos, hogy semmit nem fognak Önre erőszakolni, mert szakértőkről beszélünk – és nem nyomulós értékesítőkről.)

Megosztom

Tetszett a cikk?

radaway levelsorozat
Ha szeretne tájékozottan és jól dönteni zuhanyzótémában, akkor van egy ingyenes ajánlatunk, amit imádni fog:

Adja meg az e-mail-címét, amelyre elküldhetjük azokat a (csodálatos!) cikkeket, amelyeket még a Zuhanykabin kisokosunkba sem rakunk ki. Ezeket az anyagokat az ínyenceknek tartogatjuk – például Önnek.

Ez is érdekelheti

1/6