-15% AKCIÓ MINDEN WALK-IN ZUHANYFALRA ÉS A KIEMELT MŰMÁRVÁNY ZUHANYTÁLCÁKRA 🕑 ÉRDEKEL A KEDVEZMÉNY

Címlap / Zuhanykabin kisokos / Vásárlási útmutatók és tanácsok

Zuhanykabinok méretre szabva milliméter pontosan - Az Ön fürdőszobájának tökéletes kiegészítője

Egyedi zuhanykabin

A fürdőszoba nem csupán egy funkcionális helyiség. Ez az otthonunk azon része, ahol a nap kezdetét és végét töltjük. E helyiség kialakítása során gyakran szembesülünk azzal, hogy a standard méretű és formájú zuhanykabinok nem felelnek meg az egyedi térbeli adottságainknak. 
Legyen szó kis területről, szokatlan alakú helyiségről, vagy csak egyszerűen az egyediség iránti vágyról, a Radaway megoldást kínál
Az egyedi zuhanykabinok nem csupán funkcionalitást és kényelmet biztosítanak, hanem a fürdőszoba esztétikai értékét is növelik.

Mikor válasszon egyedi zuhanykabint?

Az egyedi zuhanykabinok iránti igény gyakran abból fakad, hogy a standard megoldások nem képesek megfelelni a különféle, egyedi adottságokkal rendelkező fürdőszobák igényeinek. Ezek a problémák a következőképpen foglalhatók össze:

  • Kis méretű fürdőszobák esetén

Sokan szembesülnek azzal a problémával, hogy a kis méretű fürdőszobákban a standard zuhanykabinok egyszerűen nem férnek el, vagy nem használják ki hatékonyan a rendelkezésre álló teret.

Egyedi kis méretű fürdőszoba példa
  • Szabálytalan alakú terek esetén

Néhány ingatlanban a fürdőszoba szokatlan alakzatú, ami a standard kabinok beszerelését nehezíti vagy lehetetlenné teszi.

Szabálytalan alakú egyedi fürdőszoba példa
  • Meglévő építészeti elemek megkerülhetettlen adottságai

Olyan helyzetek, ahol a zuhanykabinokat meglévő építészeti elemekhez, például oszlopokhoz, tetőgerendákhoz, ferde falakhoz, parapet falakhoz, kádakhoz vagy tetőtéri kialakításokhoz kell igazítani.

Egyedi zuhanykabin példa

Esettanulmányok

Kihívás 1 - A válaszfal

A korlátozott méretű helyiségben esztétikus és kényelmes fürdőszoba kialakítása volt a feladat. A megoldás egy dekoratív válaszfal elhelyezése volt, amely elválasztja a mosdót a zuhanyzótól. A zuhanyzóba méretre gyártott Almatea KDJ típusú kabin került, amely a parapet fali szerelésével nem uralkodik a fürdőszoba egészén, hanem abba tökéletesen beleolvad.
 

Almatea KDJ egyedi zuhanykabin

Kihívás 2 - Zuhanyfülke a tetőtérben

A ferde tető és a tér korlátozottsága jelentette a kihívást. Megoldásként a beugrókat és ferde falakat használtuk ki, ahova elsőnek egy Giaros műmárvány tálcát építettünk be, majd erre gyártottunk méretre egy elegáns EOS DWS zuhanyajtót. Így alkottuk meg ezt a hasznos és privát zuhanyteret.
 

Eos DWS egyedi zuhanykabin

Kihívás 3 - Fürdőszoba az emeleten

Itt a ferde tető jelentette a kihívást, amely korlátozza a fürdőszoba kialakítását. A megoldás az Euphoria termékcsalád nagy és kényelmes zuhanykabinjának használata volt, amelynek méretre készült zuhanyfala a ferde fal vonalát követi, hogy biztos talajon álljon az a pengefal, egy burkolható zuhanytálcát építettünk alá, mely tartalmazza az integrált rozsdamentes zuhanyfolyókát is.
 

Euphoria Walk-in zuhanyfal egyedi

Kihívás 4 - Fürdőszoba káddal és zuhanyzóval

A kihívás a helyszűke és a családtagok különböző igényeinek a kiszolgálása (fürdőkád és zuhanyzó) egyesítése volt. A Fuenta KDJ kabint úgy helyeztük el, hogy egyik falát a fürdőkádra erősítettük, ezzel funkcionális és ergonomikus teret hozva létre.
 

Fuenta KDJ egyedi zuhanykabin

Kihívás 5 – Trükkös megoldás a sarokban

Egy kis lakás fürdőszobájának optimális kihasználása volt a cél. Ügyfelünk a Torrenta KDJ zuhanykabint választotta, amelynek keret nélküli ajtaja és átlátszó üvege optikailag növeli a teret. Itt egy különleges megoldást alkalmaztunk azért, hogy a Doros F akril tálcára tudjuk építeni a zuhanykabint. A speciális faliprofil lehetővé tette, hogy az oldalsó üvegelemet a belső falhoz rögzíthessük. Csak így lehetett megoldani azt, hogy az egyedi kialakítású zuhanykabin pontosan és funkcionálisan a zuhanytálca sík peremére támaszkodjon, de ne okozzon tisztítási, vagy egyéb anomáliákat.
 

Torrenta KDJ egyedi zuhanykabin

Kihívás 6 – Oszlop

A fürdőszobában egy oszlop jelentette a legnagyobb kihívást, amely számos problémát okozott a tulajdonosoknak.
A megoldás az volt, hogy az oszlopot nem csak mint látványelemet, hanem funkcionálisan is beépítettük, beterveztük. Az oszlopot az Eos II DWJ zuhanykabin ajtajával és az EOS oldalfalával közrefogtuk, így praktikumot adva az elemnek és egyedülálló látványt nyújtva a fürdőszobának. Burkolható zuhanytálcára építkeztünk, amit a padlósíkba integráltunk a kényelmes és esztétikus igényekhez igazítottan.
 

Eos DWJ II egyedi zuhanykabin

Kihívás 7 - Pihenjenek a zuhanykabinban

A megbízónk egy hedonista házaspár volt. Számukra tágas, biztonságos és kényelmes zuhanykabint kellett kialakítani, beleértve egy ülőkét, de nem csak a zuhanytérben, hanem kint a zuhanyzó elött is!
Az Euphoria DWJ+S sorozatú zuhanykabin modellt javasoltuk, amely biztonságos és a kért funkcionális ülőkével rendelkezik kint és bent. Az ülőke meghosszabbításával nem csak ülőke jött létre, hanem törölközők vagy más személyes tárgyak tárolására is alkalmas terület.
 

Euphoria DWJ+S egyedi zuhanykabin

Ezek az esettanulmányok sokoldalúan bemutatják, hogyan lehet speciális környezeti és felhasználói igényeket figyelembe venni, miközben praktikus és esztétikus fürdőszobai megoldásokat alkalmazunk a Radaway termékeivel.

Szolgáltatásaink

Személyre Szabott Tervezés: Egyedi méretű és stílusú zuhanykabinok tervezése, figyelembe véve a fürdőszoba minden egyedi jellemzőjét és az ügyfél igényeit.

Vonalzó

Szakértői tanácsadás és helyszíni felmérés: Professzionális tanácsadás és felmérés az ország bármely pontján, hogy a legmegfelelőbb megoldást kínáljuk.

térkép piktogram

Gyors és pontos kivitelezés: A milliméter pontos gyártásnak köszönhetően a zuhanykabinokat 3-4 héten belül telepítjük, garantálva a precizitást és a gyorsaságot.

Szállítás piktogram

Amit vállalunk

Többéves Garancia: 2-3 év garanciát biztosítunk értékhatártól függően: 250.000 Ft alatt: 2 év, 250.000 Ft felett: 3 év.
10 év alkatrészellátási garancia: Garantáljuk a pótalkatrészek ellátását egy adott zuhanykabin-modell gyártásának megszűnésétől számított 10 évig.
 

Egyedi zuhanykabin garancia

Különleges anyagok és design: Választható design elemek, mint a lézer gravírozott üvegek, különféle színű üvegek, színes profilok és egyedi méretű megoldások.
Amennyiben Ön már tudja, hogy fürdőszobája méretezése, formája, kialakítása miatt szüksége van egyedi megoldásra, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot és tervezzük meg közösen az egyedi kialakítású zuhanyzóját.
 

Print és lézergravírozás példák

Megoldást kínálunk

Térkihasználási problémák: Megoldást nyújtunk a standard méretekkel nem kompatibilis terekre, kínálva egyedi méretű zuhanykabinokat.

Költségvetési korlátok: Bár az egyedi kabinok magasabb költségeket jelentenek, hosszú távú megtérülést, biztonságos és kényelmes zuhanyzást és értéknövelést biztosítanak.

Komplex Telepítési Folyamat: Professzionális és megbízható telepítést biztosítunk, elkerülve a pontatlanságokat és a telepítési anomáliákat, késedelmeket.

Karbantartás és tisztítás hosszú időn át: Egyszerű karbantartású, hosszú távú megoldásokat kínálunk, figyelembe véve az egyedi design elemeket is. Egyedi kabinjainkat minden esetben EASYCLEAN vízlepergető bevonattal látjuk el. Kívánságára tervezéskor síkzsanérokat és könnyen tisztítható komponenseket használunk.

EasyClean bevonat

Az egyedi zuhanykabinjához minimum 10 évig garantáljuk a beépítéskor felhasználttal azonos elemeket, alkatrészeket.

Legyen az ügyfelünk

A Radaway-nél elkötelezettek vagyunk amellett, hogy minden ügyfél számára különleges, személyre szabott megoldást kínáljunk. Fedezze fel velünk az egyedi zuhanykabinok világát, és élvezze az egyediség, minőség és kényelem nyújtotta előnyöket. 
A Radaway mottója: "Bármit megtervezünk és legyártunk, ami stabil, biztonságos és pontosan a vevő igényeire szabott!"

Cselekedjen Most!

Válassza a személyre szabott megoldásainkat, és élvezze az egyedi design és a minőségi kivitelezés előnyeit! 
Kérjen most egyedi zuhanykabin szaktanácsadást és tervezést, és élvezze a 3+2 év garanciát az akkreditált márkaszervizünk által szerelt termékekre.

Várjuk, hogy segíthessünk Önnek a tökéletes fürdőszoba megteremtésében!

Elégedett ügyfeleink

Megannyi elégedett ügyfél ajánlólevelei és visszajelzései bizonyítják, hogy miért vagyunk az egyik legkeresettebb zuhanykabin gyártó a piacon.

Megosztom

Tetszett a cikk?

radaway levelsorozat
Ha szeretne tájékozottan és jól dönteni zuhanyzótémában, akkor van egy ingyenes ajánlatunk, amit imádni fog:

Adja meg az e-mail-címét, amelyre elküldhetjük azokat a (csodálatos!) cikkeket, amelyeket még a Zuhanykabin kisokosunkba sem rakunk ki. Ezeket az anyagokat az ínyenceknek tartogatjuk – például Önnek.

Ez is érdekelheti

1/6