FONTOS INFORMÁCIÓ!

A cikkeben szereplő pixaréna üvegtípus átmenetileg nem elérhető a Radaway kínálatában.

Az egyik legfontosabb dizájnelem egy új zuhanykabin esetében a benne helyet kapó edzett üveg. Mondhatjuk, hogy ez a zuhanykabin lelke, hiszen egy-egy jól megválasztott üvegtípussal életet lehelhet a fürdőszobájába. Ráadásul a Radaway kínálatában akár felár nélkül is kicserélheti az ízlésének megfelelő darabra az üveget – de még a zuhanykabinon belül is váltogathatja őket.

 Így szabhatja ízlésére a zuhanykabinját

Bármelyik zuhanykabinra is essen a választása a Radaway kínálatában egyedülálló módon teljesen a saját stílusához igazíthatja a kabinüveget. Minden egyes típus esetében vannak ugyanis olyan üvegtípusok, amelyekre felár felszámítása nélkül, alapáron kicserélheti az eredeti kabinüveget.

Radaway UltraClear üveg

UltraClear

Radaway barna üveg

Barna

Radaway Pixarena üveg

Pixarena

Radaway Grafit üveg

Grafit

Radaway Pixarena üveg

Intimo

Az EOS termékcsaládtól kezdve egészen a Classicig bezárólag, kérheti például az átlátszó üveg helyett a sok esetben a Fabrikot, Grafitot, a Barnát vagy az Intimo üvegtípust is. Hogy milyen lesz végül a zuhanykabinja, az csak a választásán múlik, de egy biztos: a zuhanykabinja a saját ízlését fogja mutatni.

Radaway Pixarena üveg

Amikor az edzett üveg is megszépül – (feláras változatok)

Vannak olyan üvegtípusok, amelyek igazán karakteressé varázsolhatják a fürdőszobáját. Ezek egyike például a tükörüveg, amelyben nemcsak önmagának integethet, de jól elhelyezve még optikailag meg is nagyobbítja a teret.

Espera DWJ zuhanyajtó – tükrös üveggel

Hasonlóan trükkös üvegtípus még az UltraClear is, ami annyira tiszta üveg, hogyha nem csillan meg rajta a napfény, akkor nem is látni azt, hogy ott van. Gyönyörű, elegáns és modern választás!

Természetesen a színekkel is játszhatunk egy keveset és a Grafit szürkesége, a Barna üveg meleg árnyalata is gyorsan a fürdőszoba díszívé válhat. Ugyanakkor a Pixarena tejüvegszerű titokzatossága mellett sem mehetünk el szó nélkül, aminek köszönhetően igazán sejtelmes látványban lesz részünk.

Radaway Pixarena üveg

Pixarena

Radaway Grafit üveg

UltraClear

Ráadásul a Radaway kínálatában még az Intimo típusú üvegek is elérhetők, amelyek keresztben, sávosan takarják el a kíváncsi szemek elől az intim részeket, hogy a szégyenlősebb fürdőzők is maradéktalanul élvezhessék a forró vizet.

Zuhanykabinon belül is variálhatja az üvegeket

A Radaway lehetőséget ad arra, hogy a zuhanykabinüveg elemeit akár egyenként is összepárosíthassuk egymással. Például 2 átlátszó üveget variálhatunk egy tükörüveggel, hogy csak az egyszerű, de mégis elegáns megoldásokat említsük.

sima üveg

Tükrös üveg

Emellett ne felejtse el azt sem, hogy a Radaway zuhanyüvegjei edzett üvegből készülnek és a Classic termékcsaládot leszámítva, mindegyik Easy Clean vízlepergető bevonattal van ellátva. Így nemcsak ütésálló – bizonyos határokon belül –, hanem könnyen takarítható zuhanykabinnal ajándékozhatja meg magát!

Easy Clean vízlepregető bevonat

Az EasyClean® tükörsima víztaszító felület nagymértékben meggátolja a víz üvegfelületre való tapadását, ezáltal az optikai mattulást is okozó ásványi anyagok lerakódását is.

Az apró vízcseppek, melyek a méretüknél fogva megtapadnak az üveg felületén, könnyedén letörölhetőek egy puha törlőkendővel, mert nincs kémiai kapcsolat az üveg és a víz között.

A EasyClean® üvegfelület ellenáll a szennyeződéseknek, de ez a felület időközönkénti gondozást, karbantartást igényel. Ennek gyakorisága függ a víz keménységétől és a zuhanyozás sűrűségétől. EasyClean® védőréteggel nagymértékben hozzájárul a zuhanyzója esztétikus megjelenéséhez és az üveg élettartamának akár a megtöbbszörözéséhez is.

Cikksorozatunk további részei is várják önt.

Kérje további inspiráló és szakértői cikkeinket a zuhanykabin témában. Adja meg e-mail címét, hogy további hasznos tartalmakat küldhessünk Önnek.