-15% AKCIÓ MINDEN WALK-IN ZUHANYFALRA ÉS A KIEMELT MŰMÁRVÁNY ZUHANYTÁLCÁKRA 🕑 ÉRDEKEL A KEDVEZMÉNY

Címlap / Zuhanykabin kisokos / Zuhanyzó trendek és újdonságok

Radaway zuhanykabin újdonságok a 2021-es zuhanyzószezonra

Radaway 2021-es zuhanykabin újdonságok

2021-ben a Radaway zuhanykabin bemutatóterembe lépve épp szemben áll egy nem akármilyen Radaway-zuhanykabin: a Bemutatóterem legdrágábbja.

Van, aki megveszi, mert valóban megéri az árát, de nem ezért raktuk kiemelt helyre. Hanem azért, hogy naponta emlékeztessük magunkat, hogy mindig van feljebb, mindig van tovább, mindig ki lehet hozni még többet a zuhanyzásból.

Egy csúcsmodell megalkotásakor a mérnököket megkérik, hogy minden piaci megfontolást és árazási szempontot félretéve alkossanak, ahogy „a csövön kifér”.

Általában a legizgalmasabb újítások így születnek, és ezen fejlesztések olyan könnyedén „csorognak le” a megfizethető zuhanyzómodellekbe, mint az EasyClean vízlepergető üvegről a vízcseppek.

Nézzünk pár ilyen újítást. Hadd vezessem körbe virtuálisan a Radaway 2021-es újdonságai között.

2021. legjobban várt zuhanykabinja: Furo

„A modern ember modern fürdőszobájába.”

A Furo dizájnja annyira modern, hogy sci-fi filmek díszletei közé berakva sem lógna ki. A keretek és alkatrészek minimálisak, és jól elhelyezettek, így hatalmas üvegfelületet kapunk. Az ajtórendszer minden korábbinál lágyabban nyílik. A Furoban akkora élmény zuhanyozni, hogy a napi tusolás már-már hobbivá válik.

A legfontosabb újítást az ajtónyitásnál fogja látni (és érezni): a felső görgősávot alsó sávra cserélték, az ajtónyitást ütközésgátló elasztomerek és integrált lassító lágyítja, a görgősoron pedig mintha lebegne az ajtó.

Zökkenőmentes görgőrendszer (kép belülről)
Zökkenőmentes görgőrendszer
(kép belülről) 
Felső stailizáló elem, innovatív lassító betéttel
Felső stailizáló elem,
innovatív lassító betéttel

 

Ezzel a Furo egyszerre több dolgot elért:

  • minden ajtónyitás élmény (ezt ne nekem higgye el, hanem próbálja ki a Radaway központi bemutatóteremben)
  • a felső görgősáv eltűnésével még légiesebbé vált a zuhanyzó, ráadásul magasabbnak tűnik
  • könnyebb tisztítani (minden alkatrész potenciális „koszcsapda”, ezért fontos, hogy elérhető helyen legyenek – mivel a görgők az ajtó alján és ráadásul kívül vannak, így nem kell nyújtózkodni tisztításkor)
Görgők kívülről, levehető takarósapkával
Görgők kívülről, levehető takarósapkával
Rozsdamentes, karcálló króm küszöb
Rozsdamentes, karcálló króm küszöb
Elegáns designfogantyú
Elegáns designfogantyú

Másik fontos újításuk a kapaszkodó és ajtónyitó, amit úgy alakítottunk ki, hogy tökéletes törölközőtartó legyen. Ez egy „eddig miért nem gondolt erre senki” találmány, ami még letisztultabbá teszi a fürdőszobáját (nem kell plusz egy törölközőtartó például a falra).

2021-ben 3 színválasztékkal ostromoljuk meg a lakberendezői szíveket:

Furo profilszínek 2021-ben

Az én személyes kedvencem a fekete, mert… nos, csak nézze meg ezeket a képeket:

A kitetovált zuhanyfal

A bemutatótermünk ajtaján belépve rögtön balra egy lézergravírozott zuhanyzót talál. 10-ből 9 ember elámul, végigsimítja, és előveszi a telefonját, hogy lefotózza és megmutassa az ismerőseinek.

Nem mindennapi dolog, így ha különleges fürdőszobát szeretne, akkor válasszon lézergravírozott zuhanyzóüveget.

Világítótorony lézergravír
Világítótorony lézergravír

A lézergravírozást precíz ( = számítógép által irányított) lézerrel rajzoljuk az üveg külső oldalára, belül marad az EasyClean vízlepergető réteg – az üveg dekoratív, de mégis könnyen tisztítható marad, a minta nem tud lekopni (mert a lézer „belekarcolja” az üveg felszínébe).

Milyen mintát választhat?

Akármilyet.

Választhat előre feltöltött képeink közül, de erősen szorgalmazom, hogy csukja be a szemét, képzelje maga elé a kedvenc képét, és írja meg nekünk (a kép elküldésével együtt), hogy melyik zuhanykabin falára rajzoljuk rá. Van, aki kedvenc versrészletét rakja ki, más kisgyermekének rajzát teszi a zuhanyüvegre, megint más kedvenc háziállatáról készült kedvenc képét emeli a mindennapjaiba azzal, hogy üvegre viszi. Önre bízzuk.

A megújuló walk-in

A walk-in gyönyörűen néz ki: ki ne ámulna el a levegőből aláereszkedő üvegfüggönyön?

Ám gyakori kérdés, hogy vajon kifröccsen-e belőle a víz. Nos, ez attól függ, hogy ki mekkora svunggal szeret zuhanyozni – valamennyi víz azért kijön. Van, akit ez egyáltalán nem izgat (elvégre a fürdőszobában nyugodtan lehet vizes a padló), de akit mégis, az vehet oldalfalú walk-int, ami megfogja a vizet.

A Modo New IV új, oldalfalas kivitelével azok is élvezhetik a légies és szabad walk-in zuhanyzást, akik nem akarják teljes mértékben összepacsálni a fürdőt.

(A walk-in a „besétálós” zuhanyzó, melynek nincs ajtaja.)

Ugyanígy az Euphoria Walk-in VI is elérhető oldalüveggel.

A Modo New II zuhanykabin törölközőtartós változata tökéletes azoknak, akik nem szeretnének külön törölközőtartót felszerelni a fürdőszoba falára – mert így a pengefal kap egy tartót.

A Furo Walk-in igazi „kettő az egyben”: oldalfal helyett szinte egy teljes ajtót kapott, ami kinyitva pengefalú walk-in, becsukva jóval zártabb a vízkifolyás szempontjából. Ne a zuhanyzója döntse el, hogy ma épp hogyan szeretne zuhanyozni, hanem Ön.

Furo Walk-in zuhanyfal galéria króm, fekete és arany színben:

Kápráztató reggel és este!

Arany. Mert van, amikor az ember úgy dönt, hogy megérdemli azt, hogy a legszürkébb esős napjait is ragyogó fürdőszobában indítsa. Az Essenza Pro Gold  Walk-in zuhanykabinjai pont ilyenek.

Nem a pénztárca, hanem az ízlés dönt: új zuhanytálca szín

Ön sem szereti, ha a színválasztékból pont azok a darabok felárasak, amiket kinézett magának. Ezért nálunk a KIOS és a TEOS műmárvány zuhanytálcák esetében a színválasztás felármentes.

A KIOS F zuhanytálcákat 2021-ben a fekete, szürke és fehér színben vásárolhatja meg.

Tudjuk, hogy sok vevőnk nem „csak úgy megvesz valamit” a fürdőszobájába, hanem lakberendezői szemmel (vagy épp lakberendező segítségét kérve) összehangolja a színeket, megálmodja a kialakítást és harmóniára törekszik. A beige zuhanytálca még több lehetőséget ad.

A zuhanytálcáink mindegyike csúszásgátlós felülettel érkezik, a szifont és a díszrácsot pedig ajándékba kapja.

Rácsodálkozni a rácsokra: új Factory és Frame üvegek

A rácsozott üvegeket 3 okból imádjuk:

  • Menők
  • Tartósak
  • A „rácsokkal” nem kell külön bíbelődni, a sarkaikat nem kell külön takarítani

A tartósságot úgy érjük el, hogy a tartós fekete kerámiafestéket az üveg edzése során ráégetjük a felszínére – ezáltal az üveg felszínére ráég és kikeményedik a festék (ergo amikor takarítja, nem kopik le), de az üvegfelület sima marad.

artós fekete kerámia festék az üveg külső felületén
Tartós fekete kerámia festék az üveg külső felületén
Fémráccsal szerelt zuhanykabin
Fémráccsal szerelt zuhanykabin

Ez azért fontos, mert ha fémrácsokat szerelnek az üvegre, az tucatnyi kitakaríthatatlan „koszcsapda” sarkot hoz létre – körülményes és idegesítő kitakarítani, és akármilyen ügyesen takarít, a sarkok valamennyire mindig koszosak maradnak. Ezért ráégetett festéssel dolgozunk, mert ez tartós, könnyen takarítható az egész üvegfelület és szerintem szebb is.

A Modo New I és II zuhanykabinokhoz immár 140-150-160 cm-es szélességben is kérheti (a korábbi maximum 130 centis mellé).

Modo New Black II Frame akár 160 cm-ig
Modo New Black II Frame akár 160 cm-ig

Másik újdonság 2021-ben, hogy az üvegezés immár lehet barna és grafitszínű, illetve tükörüveg is.

Frame / Barna
Frame / Barna
Frame / Grafit
Frame / Grafit
Frame / Mirror
Frame / Mirror
Factory / Barna
Factory / Barna
Factory / Grafit
Factory / Grafit
Factory / Mirror
Factory / Mirror

Valóban elegáns aranyozott zuhanyzók

Bevallom, féltünk az aranyozott zuhanyzócsalád tervezésekor, mert az aranyszínnel nehéz dolgozni: rakd rossz helyre, használj túl sokat és a végeredmény vásári bizsu.

A Radaway mindig is a csúcsminőségű zuhanyzásról szólt. Ezért a legújabb Idea kabinok a megszokott króm és fekete kivitelek mellett arany színben (Idea Gold) is elérhetőek lettek. Egyszerű, egyenes keretek leheletfinom aranyozással – pont, amennyi kell. Nem flancol, nem ízléstelenül magamutogató, hanem végtelenül elegáns. Pont, mint a vásárlóköre.

Idea Gold arany zuhanykabin, zuhanyajtó galéria:

 

Láthatatlan mechanizmus
Láthatatlan mechanizmus
Tartós, erős szerkezet
Tartós, erős szerkezet
Speciális csúszka biztosítja az ajtók csendes nyílását
Speciális csúszka biztosítja az ajtók csendes nyílását

A hitviták vége: új Idea kádparaván

Fürdés vagy zuhanyzás? Mindkét táborban vannak szenvedélyes hívők, és egy építkezésnél vagy felújításnál kellemetlen, ha nem tudják a felek eldönteni, hogy fürdőkád legyen vagy zuhanyzó.

De miért kéne eldönteni?

Az Idea új kádparavánja úgy néz ki, mint egy teljes értékű zuhanyzó (mert lelke mélyén az is), így megmarad a kád, de lesz zuhanyzó is.

Nézze csak meg a képen: ez nem a „na jó, kapsz valami zuhanyzónak látszó valamit (rosszabb estben egy függönyt)” szintű megoldás, hanem a kád és zuhanyzó tökéletes szerelemgyereke.

Idea PN DWD zárt kádparaván
Idea PN DWD zárt kádparaván
Idea Black PN DWD fekete, zárt kádparaván
Idea Black PN DWD fekete, zárt kádparaván

Élőben még szebb

A cikkben szereplő 2021-es újdonságokat nagy örömmel megmutatnám Önnek élőben is – és ha már itt van, akkor segítünk a választásban is.

Látogasson el a Radaway központi bemutatótermébe, és találja meg álmai zuhanykabinját. Ebben mi segítünk.

Budapesti bemutatóterem

Megosztom

Tetszett a cikk?

radaway levelsorozat
Ha szeretne tájékozottan és jól dönteni zuhanyzótémában, akkor van egy ingyenes ajánlatunk, amit imádni fog:

Adja meg az e-mail-címét, amelyre elküldhetjük azokat a (csodálatos!) cikkeket, amelyeket még a Zuhanykabin kisokosunkba sem rakunk ki. Ezeket az anyagokat az ínyenceknek tartogatjuk – például Önnek.

Ez is érdekelheti

1/6