Lengyelország piacvezető zuhanykabin gyártója, a Radaway a 2020-ban is számos innovatív és trenddiktáló újdonsággal várja a tökéletes zuhanykabin, valamint a letisztult, elegáns, modern fürdőszobák szerelmeseit. Találja meg ön is az önnek tetsző darabot, például minden idők legnagyobb fekete zuhanykabin kínálatában!

Bár az évek jönnek és mennek a Radaway által képviselt minőség még mindig a régi. Ebben olyannyira biztosak vagyunk, hogy választását 10 évnyi verhetetlen alkatrész garanciát biztosítjuk. Éppen ezért, ha valamilyen innováció miatt kivonunk egy adott terméket a forgalomból, biztos lehet benne, hogy a gyártás megszűntetését követően, további 10 évig meg tudja vásárolni az adott modellhez az összes alkatrészen túl az olyan gyorsan kopó alkatrészeket is, mint például a görgők, ütközők vagy épp a szilikon vízvezetők. 

Erre új katalógusunkban is kitértünk, ráadásul az ikonok számozásával, illetve néhány új piktogram segítségével még tovább egyszerűsítjük Önnek a tájékozódást. Ami pedig a különleges és egyedi fürdőszoba kialakítását illeti…

Új mintákkal gazdagodott a lézergravírozás

Egész pontosan 4 új minta – a Pool, a Slavic, a Wanda és a Frame – került be a kínálatba, de természetesen a korábbi mintákról sem kell lemondania, azok a honlapunkon továbbra is elérhetőek. Persze az is megoldható – amennyiben teljesülnek a képpel szembeni minimum képfelbontási követelmények –, hogy saját fotóját gravírozzuk fel a zuhanykabin edzett üvegére.

Pool minta

Magnólia minta lézergravírozás

A minta elhelyezkedése az üvegen

Magnólia minta lézergravírozás

A mintázat elrendezése az üveg méretétől függően változhat. 

Slavic minta

Magnólia minta lézergravírozás

A minta elhelyezkedése az üvegen

Magnólia minta lézergravírozás

A mintázat elrendezése az üveg méretétől függően változhat. 

Wanda minta

Magnólia minta lézergravírozás

A minta elhelyezkedése az üvegen

Magnólia minta lézergravírozás

A mintázat elrendezése az üveg méretétől függően változhat. 

Frame minta

Magnólia minta lézergravírozás

A minta elhelyezkedése az üvegen

Magnólia minta lézergravírozás

A mintázat elrendezése az üveg méretétől függően változhat. 

Ez történt a Modo háza táján

Az idei évre vonatkozóan a korábbi 8 mm vastagságú üveg helyett már 10 mm-es, Easy Clean bevonatú edzett üvegek is elérhetők a minimalista stílussal hódító Modo X zuhanykabinok esetében. Nyugat-Európai szállodákban már sztenderdnek számítanak ezek az erősebb, strapabíróbb üvegfalak, így természetesen a hazai kínálatban is elérhetővé tettük őket.

Modo X Walk-In zuhanyfal

 

De megérkezett az Espera Pro is

A közkedvelt termékcsaládunk az Espera zuhanykabinok idén szintet léptek: az Espera Pro fali profiljai ugyanis jóval kecsesebbek, keskenyebbek lettek. Mondhatjuk, hogy jót tesznek a dizájnnak, hiszen alig látszódnak, ráadásul az Espera Pro ajtaja szinte önműködően záródik, illetve nyitódik.

Mindez azt jelenti, hogy a nyitás-zárás folyamat végső fázisában, az utolsó 3-5 cm-en az okos fékezőmechanika lefékezi az üveget, így óvja meg a túl nagy erejű csapódástól. Ezzel nemcsak kényelmesebbé válik a használata, hanem biztonságosabbá is, ráadásul KDJ és DWJ típusokban is elérhető.

A Nes termékcsaládba is új tag érkezett

Mégpedig a Nes PTJ zuhanykabin esetében, ami lenyűgöző ötszögletű dizájnjával hívja fel magára a jól megérdemelt figyelmet. Jobbos és balos kivitelben, különböző méretekben érhető el. Ami pedig a megjelenését még szebbé teszi, hogy a krómszín mellett fekete változatban is kérhető.

Bemutatkozik az Essenza Pro

Az Essenza Pro négyféle színben lehet a fürdőszobája éke: a krómon kívül még fehér, fekete és arany színben is a fürdőszobájára szabhatja.

Króm

Fekete

Arany

Fehér

Ami miatt pedig külön plusz pont jár a típusnak, hogy nem U-profillal, hanem speciális, belül teljesen sík kialakításu fali konzollal kerül rögzítésre. Akkor sem kell aggódni, ha esetleg valamilyen fali egyenetlenséget tapasztal a fürdőszobájában, hiszen a fali konzol pár milliméterig állítható, továbbá a tartozékok között egy praktikus és elegáns, de mégis diszkrét fali takaró, tömő profil is megtalálható, ami 8 mm-es egyenetlenségig biztosítja az apró hiba elfedését

Ami a zuhanytálcákat illeti…

A Doros márka idei újdonsága a Doros Stone elegáns, kőhatású megjelenést nyújtó akril zuhanytálcái. Ezek az akril tálcák abszolút a fürdőszobai dizájnhoz szabhatók, hiszen nemcsak fehér, de antracit színben is elérhető, míg formáját tekintve íves, szögletes és téglalapalakú is lehet, lapos vagy előlapos változatokban.

Ezen kívül még a Teos zuhanytálcák is átestek egy kis vérfrissítésen, hiszen 2020-tól kezdődően a fehér és antracitszínű megjelenésen kívül, fekete és szürke színben is elérhetők. Utóbbit egyébként Cemento néven találja meg a katalógusban.

2020-ban is tovább hódít a fekete dizájn

Ráadásul ez a trend már az apró részletekben is tetten érhető. Például a szifonok esetében az R510-es helyére érkező új, R580-as szifon és az R400as is kérhető fekete fedlappal a fekete zuhanykabinokhoz, de már az olyan kiegészítők esetében is elérhető a fekete dizájn, mint a törülközőtartók.

Összességében elmondhatjuk, hogy a Radaway eddig sem kicsi éjfekete zuhanykabin választéka idén minden idők legnagyobb fekete zuhanykabin kínálatává vált és ehhez hozzá jönnek még a Modo X 10 mm-es edzett üvegű zuhanykabinok, merthogy nemcsak fekete színben elérhetőek, hanem Factory és Frame változatokban is.

De a kínálat része a fentebb már ismertetett, fekete színben is kérhető Essenza Pro, vagy a Nes zuhanykabin család új tagjai. Például a Nes KDD I. Frame és Factory változatban, vagy a KDJ I. és KDJ II-es típusok, esetleg a Nes PTJ és DWJ típusai – a felsorolás még korántsem teljes!

Cikksorozatunk további részei is várják önt.

Kérje további inspiráló és szakértői cikkeinket a zuhanykabin témában. Adja meg e-mail címét, hogy további hasznos tartalmakat küldhessünk Önnek.