-15% AKCIÓ MINDEN WALK-IN ZUHANYFALRA ÉS A KIEMELT MŰMÁRVÁNY ZUHANYTÁLCÁKRA 🕑 ÉRDEKEL A KEDVEZMÉNY

Címlap / Zuhanykabin kisokos / Zuhanyzó trendek és újdonságok

Ismerje meg 2020 Radaway zuhanykabin újdonságait!

2020 Radaway újdonságai

Lengyelország piacvezető zuhanykabingyártója, a Radaway 2020-ban is számos innovatív és trenddiktáló újdonságot alkotott a tökéletes zuhanykabin, valamint a letisztult, elegáns, modern fürdőszobák szerelmeseinek. Találja meg Ön is az Önnek legmegfelelőbb és leginkább tetsző darabot.

Lengyelországi Radaway gyár

Bár az évek jönnek és mennek a Radaway által képviselt minőség változatlan. Ebben olyannyira biztosak vagyunk, hogy 10 évnyi verhetetlen alkatrész-garanciát biztosítunk. Éppen ezért, ha valamilyen innováció miatt kivonunk egy adott terméket a forgalomból, biztos lehet benne, hogy a gyártás megszűntetését követően, további 10 évig meg tudja vásárolni az adott modellhez az összes alkatrészen túl az olyan gyorsan kopó alkatrészeket is, mint például a görgők, ütközők vagy épp a szilikon vízvezetők.

Új mintákkal gazdagodtak a lézergravírozott nyomatok

Egész pontosan 4 új minta – a Pool, a Slavic, a Wanda és a Frame – került be a kínálatba, de természetesen a korábbi mintákról sem kell lemondania, azok továbbra is elérhetőek. És persze az is megoldható – amennyiben teljesülnek a képpel szembeni minimum képfelbontási követelmények –, hogy az Ön által választott egyedi fotót gravírozzuk fel a zuhanykabin edzett üvegére.

POOL minta

Pool minta lézergravírozással
A minta elhelyezkedése az üvegen
A Pool mintázat elrendezése az üveg méretétől függően változhat.
A mintázat elrendezése az üveg méretétől függően változhat.

SLAVIC minta

Slavic minta lézergravírozással
A minta elhelyezkedése az üvegen
A Slavic mintázat elrendezése az üveg méretétől függően változhat.
A mintázat elrendezése az üveg méretétől függően változhat.

WANDA minta

Wanda minta lézergravírozással
A minta elhelyezkedése az üvegen
A Wanda mintázat elrendezése az üveg méretétől függően változhat.
A mintázat elrendezése az üveg méretétől függően változhat.

FRAME minta

Frame minta lézergravírozással
A minta elhelyezkedése az üvegen
A Frame mintázat elrendezése az üveg méretétől függően változhat.
A mintázat elrendezése az üveg méretétől függően változhat.

Ez történt a Modo háza táján

A korábbi 8 mm vastagságú üveg mellett már 10 mm-es, Easy Clean bevonatú edzett üvegek is elérhetőkek a minimalista stílussal hódító Modo X zuhanykabinok esetében.

Modo X 10 mm vastagságú üveg piktogram

Nyugat-Európai szállodákban már sztenderdnek számítanak ezek az erősebb, strapabíróbb üvegfalak, így a hazai kínálatban is elérhetővé tettük őket.

Megérkezett az Espera Pro

A közkedvelt termékcsaládunk az Espera zuhanykabinok 2020-ban szintet léptek: az Espera Pro fali profiljai kecsesebbek, keskenyebbek lettek. Mondhatjuk, hogy jót tesznek a dizájnnak, hiszen alig látszódnak, ráadásul az Espera Pro ajtaja szinte önműködően záródik és nyitódik.

önműködő ajtó

Mindez azt jelenti, hogy a nyitás-zárás folyamat végső fázisában, az utolsó 3-5 cm-en az okos fékezőmechanika lefékezi az üveget, így megóvja azt a túl nagy erejű csapódástól. Ezzel nemcsak kényelmesebbé válik a használata, hanem biztonságosabbá is, ráadásul KDJ és DWJ típusokban is elérhető.

 

Új Nes zuhanykabin

Mégpedig a Nes PTJ zuhanykabin, ami lenyűgöző ötszögletű dizájnjával hívja fel magára a figyelmet. Jobbos és balos kivitelben, különböző méretekben elérhető. Ami pedig a megjelenését még szebbé teszi, hogy a krómszín mellett fekete változatban is kérhető.

 

Bemutatkozott az Essenza Pro

Az Essenza Pro négyféle színben lehet a fürdőszobája éke: a krómon kívül  fehér, fekete és arany színben is választhatja.

4 féle profilszín

Ami miatt pedig külön pluszpont jár a típusnak, hogy nem U-profillal, hanem speciális, belül teljesen sík kialakításu fali konzollal kerül rögzítésre. Így akkor sem kell aggódnia, ha valamilyen fali egyenetlenséget tapasztal a fürdőszobájában, hiszen a fali konzol pár milliméterig állítható, továbbá a tartozékok között egy praktikus és elegáns, de mégis diszkrét takaró-, tömítőprofil is megtalálható, ami 8 mm-es egyenetlenségig biztosítja az apró hiba elfedését.

 

Ami a zuhanytálcákat illeti…

A Doros márka 2020-as újdonságai a Doros Stone elegáns, kőhatású megjelenést nyújtó akril zuhanytálcái. Ezek az akril tálcák abszolút a fürdőszobai dizájnhoz szabhatók, hiszen nemcsak fehér, de antracit színben is elérhetőek, míg formájukat tekintve íves, szögletes és téglalapalakúak is lehetnek, lapos vagy előlapos változatokban.

A Teos zuhanytálcák is átestek egy kis vérfrissítésen, hiszen a fehér és antracitszínű megjelenésen kívül,  fekete és szürke színben is elérhetővé váltak. Utóbbit Cemento néven találja meg a katalógusban.

Nézze meg a Teos C és Teos F zuhanytálcákat , vagy tudjon meg többet a műmárvány zuhanytálcákról.

Tovább hódít a fekete dizájn

A fekete fürdőszobai trend már az apró részletekben is tetten érhető, egyre több fekete fürdőszobai kiegészítő kerül piacra.

A Radaway kínálatából már fekete  törölközőtartók és fekete fedlappal is rendelhető szifonokat is választhat.

A fekete fedlappal is elérhető zuhanytálca szifonokat gazdagítja az R400–as szifonmodell is.

Hatalmas fekete zuhanykabin-választék

Összességében elmondhatjuk, hogy a Radaway eddig sem csekély éjfekete zuhanykabin-választéka minden idők legnagyobb fekete zuhanykabin-kínálatává vált, beleértve a Modo X 10 mm-es edzett üvegű zuhanykabinokat, amik Factory és Frame változatokban is elérhetőek.

De a kínálat részei a fentebb ismertetett fekete színben is kérhető Essenza Pro és a Nes zuhanykabin család új tagjai. Például a Nes KDD I Frame és Factory változatban, a KDJ I és KDJ II-es típusok, vagy a Nes PTJ és DWJ típusai – a felsorolás pedig korántsem teljes! Nézze meg a teljes fekete zuhanykabin-kínálatunkat.

Megosztom

Tetszett a cikk?

radaway levelsorozat
Ha szeretne tájékozottan és jól dönteni zuhanyzótémában, akkor van egy ingyenes ajánlatunk, amit imádni fog:

Adja meg az e-mail-címét, amelyre elküldhetjük azokat a (csodálatos!) cikkeket, amelyeket még a Zuhanykabin kisokosunkba sem rakunk ki. Ezeket az anyagokat az ínyenceknek tartogatjuk – például Önnek.

Ez is érdekelheti

1/6