A lakberendezők évről évre kitesznek magukért, hogy a fényűző enteriőr ízlés kérdése legyen – és ne határolja be a választék. Ehhez a törekvéshez csatlakozott a Radaway idén azzal, hogy három zuhanyzócsaládot arany profillal is elérhetővé tett.

Arany a zuhanykabinon? – vonhatja fel elsőre a szemöldökét.

Valóban merész ötlet, ami nem akar mindenkinek tetszeni. Azokat fogja meghódítani, akik királyi fürdőszobára vágynak, mert a luxus az életük természetes része.

Ha Ön odavan a fényűző részletekért, akkor tartson velünk pár perc erejéig és elkalauzoljuk a legszürkébb napokat is beragyogó zuhanyzók világába.

(A gyártók fontos törekvése volt, hogy a választásban a stílusa legyen mérvadó, ezért a most bemutatott termékek mindegyike ütésálló, tartós edzettüvegből készül korrózióálló aranyozott profillal, a könnyed takaríthatóságukról pedig az vízkőlerakódást gátló Easy Clean bevonat gondoskodik.)

Kortalan, mint egy klasszikus óra

Az Essenza Pro letisztult, szögletes vonalvezetése és fogantyúja gyorsan aratta le a babérokat a modern fürdőszobák körében. A súlytalannak tűnő, mégis masszív kiállás, és a klasszikus trendek előtt tisztelgő kifelé nyíló ajtók mind olyan jellemzők, amelyek hozzájárultak a sikerhez.

Az Essenza Pro egyértelműen 21. századi modern zuhanykabin, ám kinézetében nem múló trendeknek akar megfelelni – kialakítása időtálló, mint egy klasszikus óra, vagy egy igazi műalkotás.

Tekintse meg a részletfotókat – Kattintson a képre

Az Essenza Pro palettája

  Komoly gondolatokhoz tervezett elegancia

  Ha Önnek a zuhanyzás szeánsz, mely során átgondolja a napi történéseket, vagy szívesen mereng az élet kérdésein, akkor az alsó keret nélküli, egy mozdulattal kiakasztható, hangtalan tolóajtós Ideát Önnek tervezték – a kérdés csak az, melyik kialakítás illeszkedik legjobban az otthonába.

  Tekintse meg a részletfotókat – Kattintson a képre

  A 21. századi fürdőszobákat meghódító kínálat

  • KDJ szögletes zuhanykabin, ha csak egy ajtónak van elég hely. A széles tolóajtó és keskeny oldalfal párosa a fürdőszobája méreteihez alkalmazkodik.
  • KDD szögletes zuhanykabin, a modern, egyenes vonalakat követő fürdőkbe. A két elhúzható ajtórésszel a széles vállú családtagjai is manőverek nélkül zuhanyozhatnak akkor is, ha a fürdőszoba minden négyzetcentiméterét okosan kell kihasználnia.
  • DWJ zuhanyajtó, az egyajtós gördülés a két oldalról épített tusolókba.
  • DWD, a duplaajtós kivitel, amely akár 200 cm-es zuhanyzóban is helytáll.

  A jelenlegi piac egyik legjobb zuhanyzócsaládja

  A Furo termékcsalád újraírta, amit eddig a görgős zuhanykabinokról gondoltunk. Az álomszerű suhanást nemcsak az első pár alkalommal, hanem a sokezredik használatkor is élvezheti, a tartósságot pedig a beépített lassító fékezés garantálja észrevétlenül.

  Egy szó, mint száz: a Furo két szempontból is elhozta a jövőt.

  1. Minimalista a profilozása, sallangmentes a vonalvezetés, amivel valószínűleg 20 év múlva is igényes, modern benyomást fog kelteni.
  2. Az Ön kényelmét szolgáló technikai újítások: a hagyományosan felül lévő görgősávot alulra tették, többféle választható támasztórudat terveztek hozzá (ettől olyan, mintha a kabin lebegne) és minden beépítési alapelemet mutatós fémsapkákkal, acélküszöbökkel takartak el.

  Tekintse meg a részletfotókat – Kattintson a képre

  A jövőt jelenbe író termékcsalád tagjai

  • Walk-In, az elhúzható zuhanyfal. Ha növelni szeretné a zuhanyteret egy könnyed mozdulattal megteheti. 
  • KDJ szögletes zuhanykabin, az újgenerációs zuhanyajtó, fix rész és oldalfal mesterhármasa. Az elrendezés, amihez hozzászokott a szemünk és a kezünk, látványra viszont a legpuritánabb környezetbe is valami újat és szokatlant csempész.
  • KDD szögletes kétajtós zuhanykabin azoknak, akik teljes kényelemben szeretnek a tus alá lépni.
  • DWJ, az épített zuhanyterek formabontó üvegajtaja. Egy ajtó és a hozzá kapcsolódó fix elem a Furo védjegyévé vált hosszú, függőleges fogantyúval.
  • DWD, a duplatolóajtós, komfortérzetet maximumra tekerő forma az igazán tágas zuhanyterekbe.
  • PND II, az alsógörgős kádparaván, amely azokon a napokon is zökkenőmentessé teszi a fürdést vagy tusolást, amikor az az érzése, hogy semmi nem akar összejönni.

   A következő lépés, ha eldöntötte, hogy arany profilozást szeretne

   Akár van konkrét elképzelése, hogy melyik zuhanykabint szeretné hazavinni, akár több alternatíva között vacillál, azt javasoljuk, hogy látogasson el bemutatótermünkbe és tartson száraz zuhanypróbát.

   Hallgassa meg, hogy mit jelent a fékezőhatás, tapasztalja ki, melyik kabinban fér el a legkényelmesebben, és beszélgessen a tanácsadóinkkal arról, milyen extrákra lehet szüksége. (Fontos, hogy semmit nem fognak Önre erőszakolni, mert szakértőkről beszélünk – és nem nyomulós értékesítőkről.)

   Cikksorozatunk további részei is várják önt.

   Kérje további inspiráló és szakértői cikkeinket a zuhanykabin témában. Adja meg e-mail címét, hogy további hasznos tartalmakat küldhessünk Önnek.