-15% AKCIÓ MINDEN WALK-IN ZUHANYFALRA ÉS A KIEMELT MŰMÁRVÁNY ZUHANYTÁLCÁKRA 🕑 ÉRDEKEL A KEDVEZMÉNY

Címlap / Zuhanykabin kisokos / Termékismertetők és -bemutatók

Hódító úton a törölközőtartós Walk-In zuhanyfalak

Radaway törölközőtartós Walk-In zuhanyfal

A fürdőszoba egy szentély, ahol testileg és lelkileg felfrissülhet miközben lemossa magáról a nap fáradalmait. A zuhanyzás pedig napi néhány percnyi tisztálkodásba csomagolt énidő. Persze a gondtalan tusoláshoz elengedhetetlen a fürdőszoba praktikus és kényelmes kialakítása. Engedje meg, hogy bemutassak Önnek egy apró, de jelentős újítást, amivel új szintre emelheti a fürdőszobája kényelmét. Ismerje meg a Walk-In zuhanyfalak új, törölközőtartós generációját!

Így teszi a törölközőtartós zuhanyfal gördülékenyebbé a reggeleket

A reggeli készülődés első csendes perceinek a fürdőszoba ad helyet. Egy forró, - vagy ízlés szerint hidegvizes zuhany segít, hogy összeszedettebben indíthassa a napját. Egy törölközőtartós Walk-In zuhanyfallal pedig még gördülékenyebbé teheti a reggeli készülődést. Egy történeten keresztül mutatom meg Önnek, hogy hogyan.

Képzelje el Annát, aki hosszú évek óta tusolással kezdte a napjait, és évekig egy szinte jelentéktelennek tűnő bosszúság árnyékolta be a reggeleit: zuhanyzás után nehezen érte el a törölközőjét. Míg a meleg víz alatt állt, a törölközője gyakran a fürdőszoba másik sarkában várta, - hűvösen és távol. 

Törölköző zuhanykabin illusztráció

Egy reggelen azonban minden megváltozott, amikor a fürdőszoba felújítását követően Anna először próbálta ki új zuhanyzóját, egy integrált törölközőtartós MODO New II Walk-In zuhanyfalat.

A kabinra szerelt törölközőtartó apró változtatás, ami a kis kellemetlenséget, azonnal megelégedettségé változtatta.

Zuhanykabin nő fürdőlepedőben

Anna azóta mosollyal nyúl zuhanyzás után a puha, száraz fürdőlepedőért, amit a kabinból való kilépés nélkül is egyből kéznél talál. Nincs többé vizes padló, és nem kell többé a átszaladnia a hűvös fürdőszobán a törölközőjéért. 

A fürdőlepedő mindig könnyen elérhető, azonnal használatra kész helyen van a törölközőtartós Walk-In zuhanyfalak külső felületére szerelt tartójának köszönhetően.

A zuhanyzás és a kényelem új szintje

Anna története tökéletes példa arra, hogyan teheti sokkal kellemesebbé a mindennapjait egy egyszerű, de zseniális ötlet. A MODO New II törölközőtartós Walk-In zuhanyfal nem csupán a zuhanyzást teszi kényelmesebbé, de a fürdőszobában töltött idő egészét új szintre emeli. 

Könnyen tisztán tartható

A törölközőtartó speciális csavarrögzítése egy síkba kerül a zuhanyzó üvegével, így az belül tökéletesen tisztán tartható marad. Így ötvözi a törölközőtartóa stílust, praktikumot és higiénikusságot.

Modo New II törölközőtartós Walk-In zuhanyfal (arany)
Modo New II törölközőtartós Walk-In zuhanyfal (szálcsiszolt réz)
Modo New II törölközőtartós Walk-In zuhanyfal (szálcsiszolt fegyvermetál)
Modo New II törölközőtartós Walk-In zuhanyfal (szálcsiszolt arany)
Modo New II törölközőtartós Walk-In zuhanyfal (szálcsiszolt króm)
Modo New II törölközőtartós Walk-In zuhanyfal (fekete)
Modo New II törölközőtartós Walk-In zuhanyfal (króm)

Praktikus kiegészítő változatos színekben

A MODO New II Walk-In zuhanyfalat króm és fekete színben érhették el először a vásárlóink. A színpalettát 5 új színnel egészítettük ki, amikkel egyszerre követheti a legfrissebb trendeket, és teheti időtállóan elegánssá a fürdőjét.

Kibővített kínálatunkban arany, szálcsiszolt arany, szálcsiszolt bronz, szálcsiszolt fegyvermetál, és a szálcsiszolt króm törölközőtartós Walk-In zuhanyfalak közül is választhat.

Színes törölközőtartós Walk-In zuhanyfalak

A színvariációk lehetővé teszik, hogy megtalálja azt a változatot, ami a legjobban illik a fürdőszobájához, így a törölközőtartós Walk-In zuhanyfal praktikus és stílusos kiegészítője lehet otthonának. 

A hét színben elérhető törölközőtartó külön is megrendelhető (a kabin rendelésével egy időben). Kérje, azok mellé a Walk-in zuhanyfalak mellé, amik mellett a katalógusunkban a törölközőtartó ikont látja. 

Törölközőtartó ikon

Lapozza át az aktuális katalógusunkat!

Töltse le az aktuális termékkatalógusunkat!

Katalógus letöltése

Engedje meg magának azt a luxust, hogy minden napja úgy induljon, ahogy megálmodta: problémamentesen és stílusosan. Változtassa a reggeli rutinját kényelemmel teli élménnyé a MODO New II törölközőtartós Walk-In zuhanyfal segítségével!

Megosztom

Tetszett a cikk?

radaway levelsorozat
Ha szeretne tájékozottan és jól dönteni zuhanyzótémában, akkor van egy ingyenes ajánlatunk, amit imádni fog:

Adja meg az e-mail-címét, amelyre elküldhetjük azokat a (csodálatos!) cikkeket, amelyeket még a Zuhanykabin kisokosunkba sem rakunk ki. Ezeket az anyagokat az ínyenceknek tartogatjuk – például Önnek.

Ez is érdekelheti

1/6