-15% AKCIÓ MINDEN WALK-IN ZUHANYFALRA ÉS A KIEMELT MŰMÁRVÁNY ZUHANYTÁLCÁKRA 🕑 ÉRDEKEL A KEDVEZMÉNY

Címlap / Zuhanykabin kisokos / Termékismertetők és -bemutatók

Ha új zuhanykabin, legyen EOS!

Eos zuhanycsalád

A 11 éve közönségkedvenc EOS I. és II. zuhanykabinok nagyot léptek előre

Az Eos zuhanykabinok olyanok, mint a jó bor: jót tett nekik az idő.

Az évek múlásával egyre kifinomultabbak, választékosabbak, ezáltal egyre népszerűbbek lettek – mára több ezer fürdőszobában bizonyítják, hogy a zuhanyzás a rutin mellett lehet élmény is.

Elkényelmesedés helyett a Radaway bátran fejleszt tovább: teljesen megújult az EOS, tehát kecsesebb, elegánsabb, tartósabb… magyarán szebb és jobb lett, így valószínűleg még többen fogják keresni.

Ha most hall először az Eos zuhanyzókról, akkor segíthet elhelyezni a zuhanykabin-univerzumban, hogy nem a zuhanykabinok Rolls Royce-a (tehát megfizethető), a legtöbben első tusolásra beleszeretnek, mert megbízható, tucatnyi fürdőszobára szabható és ár-érték arányban szinte verhetetlen.

AZ EOS I és EOS II frigyre lépése valódi örömünnep

Emlékszik, hol volt 11 éve? És hol tart most?

„Hűha” – talán ez az első gondolata.

Ugyanezt mondaná az Eos is, ha mesélni tudna a kezdeti szárnycsapásairól, kasszarobbantó sikereiről, a család bővüléséről, a belépő és kifutó kivitelekről. Az idő kicsit sem járt el felette, de egyértelművé vált, hogy ráfér egy ráncfelvarrás, hogy még legalább 10 évig méltón viselje a Radaway logót.

Emelőtechnika bemutatása.

Bár az Eos I és Eos II termékcsaládok összevonása mögött komoly változások állnak, a védjegynek számító közel 180 fokos mozgásterű kifelé és befelé nyíló ajtók a helyükön maradtak, így a tusolás és a zuhanyzóba lépés továbbra is teljesen szabad.

EOS ajtótípusok

Eos ajtónyitási variációk

A megújult Eos zuhanyzókban már ezt a funkcionalitást élvezheti:

 • a króm fém fogantyúk nemcsak kézre állnak, hanem a fali burkolatra is vigyáznak a rajtuk lévő gumiütközővel
 • az ízléses és megújult króm küszöbök több ezer zuhanyzáson át garantálják az akadálymentes ki- és belépést (nem kell tojáshéjon lépkedni, mert lépkedhet a küszöbön is – kibírja)
 • a letisztult szilikonprofil, a mágnescsíkok még precízebb és csöndesebb záródást ad
 • a fali profil kecsesebb kialakítása pedig tökéletesen „korrigálja” a fali egyenetlenségeket akár 15mm-es eltérések esetében is.

Az Eos nem felejti el azt, hogy honnan jött, ezért a közönségkedvenc elemeket megtartotta:

 • az esztétikus tartórudak erősen tartják a fix üvegelemeket (a zuhanyzó még akkor is stabil és nagy biztonságérzetet ad, ha például elcsúszva nekiesne az üvegfalnak)
 • az Easy Clean bevonat hatékonyan gátolja a vízkőlerakódást és egyszerűsíti a takarítást
 • a 6 mm-es edzett biztonsági üveg fokozottan véd a mechanikai hatásoktól, ütésektől, hogy a zuhanykabin szép és tartós is legyen (emberi erővel szinte lehetetlen betörni: a garancia gyakorlatilag formalitás, mert az üveg nagyjából mindent kibír).

EOS termékcsalád jellemzői

EOS termékcsalád jellemzői

Beszéljünk arról, amiről az átlagos gyártók szívesen hallgatnak

Szerintünk még mindig kevés gyártó, forgalmazó, értékesítő beszél önmagától a garanciáról, pedig a megnyugtató vásárlás egyik legfontosabb szempontja – és minél értékesebb a termék, annál fontosabb.

Minden egyes Radaway műalkotást (akarom mondani: zuhanyzót) tesztelnek, mielőtt megérkezik a magyar központi raktárba, ezért magabiztosan mondhatom, hogy a 250 ezer forint feletti termékekre 3 éves, a maximum 250 ezer forint értékű modellekre 2 éves garanciát kap.

Ezen felül van egy 10 éves garanciánk, ami azt jelenti, hogy ha kifut egy modell, akkor utána még 10 évig biztosan talál hozzá pótalkatrészt nálunk.

Például, ha Ön egy most bevezetett Eos zuhanykabint választ és a típus gyártása 8 év múlva megszűnik, akkor a megszűnés pillanatától számítva még további 10 évig abban a nyugalomban tusolhat, hogy bármilyen kis alkatrész kopik el, talál hozzá alkatrészt és tudja pótolni

3 év garancia piktogram
250 000 forint felett
2 év garancia piktogram
250 000 forintig
10 év garancia piktogram
Kifutó termékek alkatrészeire

Mutassa a fürdőszobáját, ajánlunk egy odaillő EOS zuhanyzót

Elsőre talán nagyképű marketingdumának hangzik a kijelentés – egészen addig, amíg meglátja, hogy milyen termékkínálatból válogathat. Tényleg csak a rendelkezésre álló hely és az Ön ízlése dönt.

Ha a több mint 20 modell között nem talál a fürdőszobájába passzolót, akkor írjon nekünk. Egyrészt felcsigázza a szakmai kíváncsiságunkat, másrészt szívesen gyártunk Önnek egyedi méretben, mert senkit nem hagyunk Eos nélkül, aki Eosra vágyik.Nézze meg egyedi zuhanykabin konfigurátorunkat.

Népes kínálat a szögletes formák világában

 • A táncot az egyik legkeresettebb zuhanykabinformával nyitjuk, amelyet nemcsak lakásokba, hanem a szállodai lakosztályokba is előszeretettel választanak.

Dupla lengőajtó dupla oldalfallal, hogy a család minden tagja kényelmesen lépjen a tus alá. A három elemű kabin könnyen igazítható egy panellakás és egy családi ház nagyobb fürdőszobájába – a nyílóajtó 80, 90, 100, 110 és 120 cm-es, az oldalfalak pedig 70, 75, 80, 90 és 100 cm-es méretben is elérhetők, variálhatók.

 

 • Dupla lengőajtó fix oldalfallal, az előző modell kistestvére a sarokba helyezett tusolókhoz.
 • Hagyományos méretű tálcákhoz (80×80, 90×90 és 100×100 cm-es) tervezett, teljes be- és kilépési szabadságot adó duplaajtók teljesen falra hajtható verziója.
 • A jobbos és balos, dupla lengőajtós kivitelt nemcsak klasszikus, hanem aszimmetrikus (80×90; 80×100; 90×100 cm-es) kivitelben is ajánljuk azoknak, akik szemeznek a DWD típussal, de nem szeretnének teljesen a falra nyíló ajtókat mondjuk egy törölköző radiátor ottléte miatt.
 • Helytakarékos, teljesen falra hajtható dupla csuklós és lengőajtós, amely a legkisebb fürdőszobákban is elfér. Mentőmegoldás ott, ahol a kifele nyitás nem megoldható, de keskeny helyek ellenére kell a széles belépő méret.
 • Valódi klasszikus vonalat visz a teljesen falra nyitható ajtójával és fix elemével.
 • A KDJ I egyik testvére, amely 16-féle aszimmetrikus kivitelben is elérhető.
 • A csuklóajtó akkora trend a zuhanykabinok között, hogy az Eos több típusánál is megjelenik – itt egy fix oldalfallal kiegészítve.
 • A nagy terekbe tervezett nyílóajtó és fix oldalfal párosának falra nyitható verziója, amelyet megtalál 100×80; 100×90; 100×100; 120×80; 120×90; 120×100; 140×80; 140×90; 140×100 cm-es méretekben.
 • A kisebb fürdőszobákban is otthonra találó kistestvér azoknak, akik nem akarnak lemondani a széles tusolótérről – a standard 90×90 és 100×100 cm mellett 80×90; 80×100; 90×100; 100×110; 120×90; 120×100; 120×80; 110×90; 110×80 cm-es jobbos és balos méretben is elérhető.

Sallang nélküli ívek

Az előzőnél jóval szerényebb íves zuhanykabinok felhozatala tartja a stílusos dizájnt.

A dupla nyílóajtós, szélesre tárható PDD I és a hatféle méretben gyártott, falnál fix részes, dupla lengőajtós PDD II kabin egyaránt hétköznapi eleganciával visz csavart az évtizedek során megszokott zuhanykabinformába.

Csak egy ajtó és más semmi

Édes teher nehezedik annak a vállára, aki az Eos családban keres zuhanyajtót, mert hétféle típus közül választhatja ki a fürdőszobájához és az ízlésvilágához legjobban passzolót.

 • A DWB I dupla csuklós lengőajtót azokba az egyedi otthonokra szabták, ahol csak befelé nyíló zuhanykabin férne el, de a lakói elegáns és praktikus megoldást keresnek.
 • A középre záró DWS I ajtó és a kifelé- és befelé nyíló DWJ II ajtó azoknak készül, akik csak az egyik oldalon szeretnének fix üvegrészt, a DWJS II pedig azoknak, akik a szimmetria miatt a zuhanyajtó mindkét oldalára.
 • Aki a zuhanyzásban is a nagybetűs szabadságot keresi, az jó eséllyel első látásra beleszeret az egyetlen lengőajtós DWJ I (keskenyebb méreteiben a kisebb fürdőkbe is ideális), a dupla lengőajtós, teljesen a falra hajtható DWD II (ezt a szériát a tágas helyek ihlették) vagy a szűkebb helyekre tervezett, szintén dupla lengőajtós DWD I modellbe.
 • Az i-re pontot tesz a jobbos és balos walk-in pengefal mobil végzáró fallal, mellyel nemcsak a ki- és belépés egyszerű, hanem a takarítás is (a lengőajtó megfogja a víz nagy részét, így az kevésbé jut ki a zuhanyzóból).

Ismerd meg a Radaway walk-in zuhanyfalakat, olvasd el ezt a cikket is.

Jöjjön el egy „próbazuhanyzásra” és vigye haza a fürdőszobájába tervezett EOS zuhanykabint

Nincs rossz kérdés, csak kevés türelem, ezért arra biztatjuk, hogy bátran beszélgessen feszengés nélkül szakértőinkkel, akik akkor is figyelni fognak Önre, ha csak nézelődni jön.

Az is lehet, hogy alaposan átnézte az Eos termékcsalád felhozatalát és biztos benne, hogy megtalálta az igazit – vagy mostanság nem tud ellátogatni a bemutatótermünkbe. Ebben az esetben keresse fel az Önhöz legközelebbi viszonteladónkat és adja le nála a megrendelését.

 

A cikk 2021-es adatok alapján készült.

Megosztom

Tetszett a cikk?

radaway levelsorozat
Ha szeretne tájékozottan és jól dönteni zuhanyzótémában, akkor van egy ingyenes ajánlatunk, amit imádni fog:

Adja meg az e-mail-címét, amelyre elküldhetjük azokat a (csodálatos!) cikkeket, amelyeket még a Zuhanykabin kisokosunkba sem rakunk ki. Ezeket az anyagokat az ínyenceknek tartogatjuk – például Önnek.

Ez is érdekelheti

1/6