Egy éjfekete zuhanykabin azt üzeni Önről, nem fél kifejezni önmagát, felvállalja a stílusát, legyen az bármilyen merész. Egy éjfekete zuhanyfal vagy kádparaván pedig azt, hogy nyitott az újdonságokra, követi a legfrissebb trendeket és a legjobb ízléssel választ – és nem csak a színeket illetően.

 A Modo New termékcsalád különleges helyet foglal el Radaway zuhanykabinok világában, minimalizmusával, időtlen szépségével. Újdonságai tovább tágítják a Radaway fekete univerzumát, mivel már nemcsak fekete keretes kabinokat választhatunk, de többféle mintás üvegfalat és kádparavánt is.

Radaway black kedvezmény

December 23-ig 15% kedvezménnyel vásárolhat meg minden Radaway fekete zuhanykabint, zuhanyajtót, zuhanyfalat és kádparavánt. Kattintson a részletekért és viszonteladói partnereink listájáért.

A fekete zuhanyfalak több arca

Egy zuhanyfal és a zuhanykabin között az a legnagyobb különbség, hogy a zuhanyozás nem zárt helyen (egy kabinban, amit ajtóval nyit) történik, hanem a tér egyik (vagy mindkét) oldala nyitott. A Modo New Black többféle variációt is kínál arra, hogy ezen az eleve extravagáns megoldáson csavarjunk egyet.

Modo New Black I-II-III

A zuhanyfal profiljai részben vagy teljesen fekete színűek. A fekete profilozás elegáns, légies összképet kölcsönöz, a zuhanyfal szinte belesimul a környezetébe.

Modo New Black I-II-III Frame

nemcsak a zuhanyfal profiljai, hanem az üveg kerete is fekete színt kap, ezzel a fekete szín még hangsúlyosabbá válik, az üveg pedig látványosan és elegánsan kiemelkedik a háttérből.

Modo New Black I-II-III Factory

az üveg felületét a színezés fekete kockákra bontja, amitől a zuhanyfal a tér meghatározó részévé válik. Igazi ikonként vonzza a szemet ez a különleges és egyedi megoldás.

A kádparavánok új, fekete generációja 

A kádparaván a fürdés és a zuhanyozás szerelemgyereke: egy olyan fal, amely a kád elé szerelve megakadályozza a víz kifröccsenését, ráadásul egyszerre biztosítja mindkét tisztálkodási élményt (a kád könnyen a kádparavánoknak köszönhetően praktikusan használható zuhanyozásra is).

Modo New Black PNJ

az elegáns fekete elemekkel ellátott kádparaván fő előnye az, hogy szinte légiesen áll a kád előtt, mintha csak egy víziót látnánk.

A Modo New black kádparavánok

fekete keretes (Frame) és fekete kockás (Factory) változatban is elérhetőek.

A könnyű tisztíthatóság miatt sem kell aggódnia.

A Modo Black Frame és Factory üvegfalak és kádparavánok tükörsima belső üvegfelülete Easy Clean© vízlepergető réteggel van ellátva. A felület ellenáll a szennyeződéseknek, könnyű és gyors tisztítani. A fekete kerámiafesték az üveg külső felületén található, az üveg edzésekor égetik rá, ezért a festett üveg nagyon tartós, ellenáll a vegyszereknek, de még az UV-sugárzásnak is.

Modo New Black X

Fekete kerámiafesték (az üvegre égetve) az üveg külső felületén

Cikkünkben csak néhány modellt mutattunk be a Modo New Black termékcsaládból – amelyek a zuhanyfalak és kádparavánok mellett természetesen zuhanykabinokat is tartalmaznak.

A többi modellért, illetve a Radaway Hypnotic nevet viselő fekete kollekciójáért kattintson ide.

Cikksorozatunk további részei is várják önt.

Kérje további inspiráló és szakértői cikkeinket a zuhanykabin témában. Adja meg e-mail címét, hogy további hasznos tartalmakat küldhessünk Önnek.