-15% AKCIÓ MINDEN WALK-IN ZUHANYFALRA ÉS A KIEMELT MŰMÁRVÁNY ZUHANYTÁLCÁKRA 🕑 ÉRDEKEL A KEDVEZMÉNY

Címlap / Zuhanykabin kisokos / Zuhanyzó trendek és újdonságok

A zuhanykabinon túl: trendteremtő fekete walk-in zuhanyfalak és kádparavánok

Modo New Black I Factory

Egy éjfekete zuhanykabin azt üzeni Önről, nem fél kifejezni önmagát, felvállalja a stílusát, legyen az bármilyen merész. Egy éjfekete zuhanyfal vagy kádparaván pedig azt, hogy nyitott az újdonságokra, követi a legfrissebb trendeket és a legjobb ízléssel választ – és nem csak a színeket illetően.


 A Modo New termékcsalád különleges helyet foglal el a Radaway zuhanykabinok világában, minimalizmusával, időtlen szépségével. Újdonságai tovább tágítják a Radaway fekete univerzumát, mivel már nemcsak fekete keretes kabinokat választhatunk, de többféle mintás üvegfalat és kádparavánt is.

A fekete zuhanyfalak több arca


Egy zuhanyfal és a zuhanykabin között az a legnagyobb különbség, hogy a zuhanyozás nem zárt helyen (egy kabinban, amit ajtóval nyit) történik, hanem a tér egyik (vagy mindkét) oldala nyitott. A Modo New Black többféle variációt is kínál arra, hogy ezen az eleve extravagáns megoldáson csavarjunk egyet.

Modo New Black I-II-III

A zuhanyfal profiljai részben vagy teljesen fekete színűek. A fekete profilozás elegáns, légies összképet kölcsönöz, a zuhanyfal szinte belesimul a környezetébe.

Modo New Black I-II-III Frame

Nemcsak a zuhanyfal profiljai, hanem az üveg kerete is fekete színt kap, ezzel a fekete szín még hangsúlyosabbá válik, az üveg pedig látványosan és elegánsan kiemelkedik a háttérből.

Modo New Black I-II-III Factory

Az üveg felületét a színezés fekete kockákra bontja, amitől a zuhanyfal a tér meghatározó részévé válik. Igazi ikonként vonzza a szemet ez a különleges és egyedi megoldás.

A kádparavánok új, fekete generációja

A kádparaván a fürdés és a zuhanyozás szerelemgyereke: egy olyan fal, amely a kád elé szerelve megakadályozza a víz kifröccsenését, ráadásul egyszerre biztosítja mindkét tisztálkodási élményt (a kád a kádparavánoknak köszönhetően praktikusan használható zuhanyozásra is).


Modo New Black PNJ

Az elegáns fekete elemekkel ellátott kádparaván fő előnye az, hogy szinte légiesen áll a kád előtt, mintha csak egy víziót látnánk.

A Modo New Black kádparavánok
fekete keretes (Frame) és fekete kockás (Factory) változatban is elérhetőek.

A könnyű tisztíthatóság miatt sem kell aggódnia.

A Modo Black Frame és Factory üvegfalak és kádparavánok tükörsima belső üvegfelülete Easy Clean© vízlepergető réteggel van ellátva. A felület ellenáll a szennyeződéseknek, könnyű és gyors tisztítani. A fekete kerámiafesték az üveg külső felületén található, az üveg edzésekor égetik rá, ezért a festett üveg nagyon tartós, ellenáll a vegyszereknek, de még az UV-sugárzásnak is.

Fekete kerámiafesték üvegre égetve.
Fekete kerámiafesték (az üvegre égetve) az üveg külső felületén

Cikkünkben csak néhány modellt mutattunk be a Modo New Black termékcsaládból – amelyek a zuhanyfalak és kádparavánok mellett természetesen zuhanykabinokat is tartalmaznak.


A többi modellért, illetve a Radaway Hypnotic nevet viselő fekete kollekciójáért kattintson ide.

Megosztom

Tetszett a cikk?

radaway levelsorozat
Ha szeretne tájékozottan és jól dönteni zuhanyzótémában, akkor van egy ingyenes ajánlatunk, amit imádni fog:

Adja meg az e-mail-címét, amelyre elküldhetjük azokat a (csodálatos!) cikkeket, amelyeket még a Zuhanykabin kisokosunkba sem rakunk ki. Ezeket az anyagokat az ínyenceknek tartogatjuk – például Önnek.

Ez is érdekelheti

1/6