Műmárvány zuhanytálca típusok:

SZŰRŐ Szűrő

Szűkítse a találatokat
az alábbi szűrők szerint

NÉZD MEG,

hogyan lehet

100%-os vízzárás

az épített zuhanyzódban!

ÖSSZESEN: 69 termék / 69 találat

Rendezés:
Kiválasztott
szűrők

Szűrő SZŰKÍTSE A TALÁLATOKAT AZ ALÁBBI SZŰRŐK SZERINT

Összes szűrő törlése

Szűrés méretre MÉRet Szűrés méretre

Szűrés árra Ár Szűrés árra

Tálca anyaga tálca anyaga Tálca anyaga

Tálca család csalad Tálca család


íves aszimmetrikus íves aszimmetrikus Műmárvány zuhanytálca

5
termékU forma U forma Műmárvány zuhanytálca

2
termék
Zuhanykabin: mi alapján válasszam ki a tökéleteset?

„Szeretnék egy szép zuhanyzót” – valahogy így fogalmazhatja meg az igényét, amikor viszont egy fürdőszobaszalonban jár (vagy egy katalógust lapoz át), akkor keresse a zuhanykabinokat.

A Radaway óriási zuhanykabin választéka a piacon egyedülálló, ezért is a szlogenünk: Találja meg álmai zuhanykabinját! Természetesen ebben mi segítünk!

Összefoglalóan zuhanykabinnak hívjuk azt a zárt terű „zuhanyzót”, amelyben állva tusolhatunk (szemben a káddal, amelyben lehet fürdőzni is). Legegyszerűbben úgy ismerheti fel a kabinokat, hogy ajtajuk van, a zuhanytérbe lépéshez nyitni és csukni kell. Vesse össze ezt a felépítést a zuhanyfalakkal (másik nevén: pengefal), amely egy üvegfallal leválasztja a zuhanyteret a fürdő többi részéről és nyitott (nincs ajtaja) – ez már nem zuhanykabin, de ugyanúgy zuhanyzó.

A zuhanykabin kiválasztásakor először a „nagy ecsetvonásokkal” kezdje el megálmodni a fürdőszobáját, vagyis szűkítse a kategóriákat az alábbiak szerint.

Épített zuhanykabint szeretnék vagy sem?” – Ez a fürdőszoba elrendezésétől függ (pl. van-e kiépített fal, amit egy zuhanyajtóval lefedve zuhanyzóvá alakíthatunk), illetve attól, hogy éppen építkezik-e (amikor van lehetőség valahova falat tervezni).

Az épített zuhanykabin fala tényleges fal, melyet egy zuhanyajtóval leválasztunk, a klasszikus zuhanyajtó plexiből vagy biztonsági üvegből készül. (Mi a biztonsági üveget preferáljuk, mert minőségében és szépségében és tisztántarthatóságában erősen felülmúlja a plexit.)

Tálcás vagy tálca nélkül zuhanykabinom legyen?” – A különbség: tálca nélküli kabinoknál a zuhanyzó alja a fürdőszoba burkolata. Ez is jó megoldás, ha a fürdő kialakításakor gondoltak a vízelvezetésre és a burkolat is kellemes a talpnak még vizesen is.

A tálcás zuhanykabinnál megkapja az „egész csomagot”, vagyis kellemes felületű, csúszásmentes, vízelvezetésben megoldott akril, vagy műmárvány zuhanytálcát.

A tálca nélküli zuhanykabinok legnagyobb előnye, hogy a zuhanytér egy szintben marad a fürdőszobával (ez az esztétikum mellett funkcionális előny is, ha idős vagy mozgáskorlátozott ember fog tusolni a zuhanykabinban). Minden zuhanykabinunk elérhető mindkét kivitelben, így ha megtalálta a álmai zuhanykabinját, mi az adott modellt az Ön fürdőjéhez tudjuk igazítani.

Ha a zuhanykabin tág kategóriája megvan, akkor érdemes szétnézni a különböző formavilágú modellek között (szögletes, íves, sarokbelépős kivitelek), majd kiválasztani az ajtó típusát is (tolóajtós, nyílóajtós, csuklós stb.).

A zuhanykabinok legnagyobb előnye a könnyű beépíthetőség (nem kell falat bontani vagy újat építeni) és a cserélhetőség. Ha 5 év múlva új stílust álmodik a fürdőszobájába, a meglévő zuhanykabinjának kicserélése egy egyszerű rutinművelet – melyben természetesen segítünk Önnek.

Műmárvány zuhanytálca

A fürdőszoba felújítása, kialakítása során nem szabad figyelmen kívül hagynunk a kiválasztott berendezések alapanyagát. Ez egyrészt sokat hozzátesz a megjelenéshez, másrészt alapvetően a lakás egyik funkcionális helyiségéről van szó, ezért a választást nagyban befolyásolják az olyan jellemzők, mint az időtállóság vagy a takarítás könnyedsége.

Általában a fürdőszobáról elmondható, hogy a lakás egy olyan pontja, ami ritkán kerül tatarozásra, vagyis ezt követően legalább egy évtizeden át változatlan marad a megjelenése. Érthető tehát, hogy ilyenkor törekszünk az alapvető, mindennap használt tárgyak esetén a minőségi darabok mellett letenni a voksunkat. Ez érvényes többek között a zuhanyzóra, melynél a méreten és a formán kívül meghatározó jellemző az elkészítéséhez felhasznált anyag.

A piacon számtalan változat lelhető fel, ezek közül az egyik tökéletes megoldást a műmárvány zuhanytálcák jelentik. A kerámia társaikkal összehasonlítva a műmárvány zuhanytálcák nemcsak időtállóak, hanem lényegesen nagyobb kialakítást tesznek lehetővé. Ennek köszönhetően a műmárvány zuhanytálca teljesen egyedi formák előállítására alkalmas, ezen kívül tökéletesen letisztult körvonalak és egyenes felületek jellemzik, ami megkönnyíti a nem éppen hálás takarítási feladatokat.

A műmárvány zuhanytálca lehet lapos, vagy előlapos is. A műmárvány zuhanytálca lehet íves vagy szögletes is. A műmárvány zuhanytálca lehet téglalap, vagy négyzet alakú is, tehát lehet szögletes, vagy aszimmetrikus. Sőt a műmárvány zuhanytálca lehet íves aszimmetrikus is.

Az műmárvány zuhanytálcák mellett szóló további érv, hogy felületüket műgyantával kezelik, ami megóvja az ütődésektől, a karcolásoktól, a napi szinten használt kozmetikai, valamint higiéniai szerek hatásaitól. Természetesen a választáskor a felsorolt jellemzőkön túl nem tudjuk figyelmen kívül hagyni az esztétikai jellemzőket sem, mivel az igényesen kivitelezett helyiségeket mindannyian szívesebben használjuk – a műmárvány zuhanytálcák ennek a szempontnak ugyancsak tökéletesen megfelelnek.

Épített zuhany
Épített zuhany

Beépítés előtt

Mindenképp vegye figyelembe a Márkaszervizünk beépítési tanácsait!

Töltse le aktuális katalógusunkat Töltse le aktuális katalógusunkat

Töltse le aktuális katalógusunkat KATALÓGUS LETÖLTÉSE KATALÓGUS LETÖLTÉSE

Egyedi zuhanykabin Egyedi zuhanykabin

Egyedi zuhanykabin

Ügyfélszolgálat Ügyfélszolgálat

Radaway Ügyfélszolgálat
Facebook Kövessen minket a Facebookon Facebook

Szakmailag segítjük döntését, hogy
megtalálja álmai zuhanykabinját otthonába!

Radaway © Minden jog fenntartva. Radaway © Minden jog fenntartva. Jogi nyilatkozat Adatvédelmi nyilatkozat MAGYAR MAGYAR MAGYAR
PARTNEREINK:
KEDVENCEK KEDVENCEK

Sikeresen hozzáadva a kedvencekhez!