Zuhanytálca 80x80 típusok:

SZŰRŐ Szűrő

Szűkítse a találatokat
az alábbi szűrők szerint

NÉZD MEG,

hogyan lehet

100%-os vízzárás

az épített zuhanyzódban!

ÖSSZESEN: 69 termék / 69 találat

Rendezés:
Kiválasztott
szűrők

Szűrő SZŰKÍTSE A TALÁLATOKAT AZ ALÁBBI SZŰRŐK SZERINT

Összes szűrő törlése

Szűrés méretre MÉRet Szűrés méretre

Szűrés árra Ár Szűrés árra

Tálca anyaga tálca anyaga Tálca anyaga

Tálca család csalad Tálca család


íves aszimmetrikus íves aszimmetrikus Zuhanytálca 80x80

5
termékU forma U forma Zuhanytálca 80x80

2
termékszögletes szögletes Zuhanytálca 80x80

21
termék


szögletes aszimmetrikus szögletes aszimmetrikus Zuhanytálca 80x80

18
termék
Zuhanykabin: mi alapján válasszam ki a tökéleteset?

„Szeretnék egy szép zuhanyzót” – valahogy így fogalmazhatja meg az igényét, amikor viszont egy fürdőszobaszalonban jár (vagy egy katalógust lapoz át), akkor keresse a zuhanykabinokat.

A Radaway óriási zuhanykabin választéka a piacon egyedülálló, ezért is a szlogenünk: Találja meg álmai zuhanykabinját! Természetesen ebben mi segítünk!

Összefoglalóan zuhanykabinnak hívjuk azt a zárt terű „zuhanyzót”, amelyben állva tusolhatunk (szemben a káddal, amelyben lehet fürdőzni is). Legegyszerűbben úgy ismerheti fel a kabinokat, hogy ajtajuk van, a zuhanytérbe lépéshez nyitni és csukni kell. Vesse össze ezt a felépítést a zuhanyfalakkal (másik nevén: pengefal), amely egy üvegfallal leválasztja a zuhanyteret a fürdő többi részéről és nyitott (nincs ajtaja) – ez már nem zuhanykabin, de ugyanúgy zuhanyzó.

A zuhanykabin kiválasztásakor először a „nagy ecsetvonásokkal” kezdje el megálmodni a fürdőszobáját, vagyis szűkítse a kategóriákat az alábbiak szerint.

Épített zuhanykabint szeretnék vagy sem?” – Ez a fürdőszoba elrendezésétől függ (pl. van-e kiépített fal, amit egy zuhanyajtóval lefedve zuhanyzóvá alakíthatunk), illetve attól, hogy éppen építkezik-e (amikor van lehetőség valahova falat tervezni).

Az épített zuhanykabin fala tényleges fal, melyet egy zuhanyajtóval leválasztunk, a klasszikus zuhanyajtó plexiből vagy biztonsági üvegből készül. (Mi a biztonsági üveget preferáljuk, mert minőségében és szépségében és tisztántarthatóságában erősen felülmúlja a plexit.)

Tálcás vagy tálca nélkül zuhanykabinom legyen?” – A különbség: tálca nélküli kabinoknál a zuhanyzó alja a fürdőszoba burkolata. Ez is jó megoldás, ha a fürdő kialakításakor gondoltak a vízelvezetésre és a burkolat is kellemes a talpnak még vizesen is.

A tálcás zuhanykabinnál megkapja az „egész csomagot”, vagyis kellemes felületű, csúszásmentes, vízelvezetésben megoldott akril, vagy műmárvány zuhanytálcát.

A tálca nélküli zuhanykabinok legnagyobb előnye, hogy a zuhanytér egy szintben marad a fürdőszobával (ez az esztétikum mellett funkcionális előny is, ha idős vagy mozgáskorlátozott ember fog tusolni a zuhanykabinban). Minden zuhanykabinunk elérhető mindkét kivitelben, így ha megtalálta a álmai zuhanykabinját, mi az adott modellt az Ön fürdőjéhez tudjuk igazítani.

Ha a zuhanykabin tág kategóriája megvan, akkor érdemes szétnézni a különböző formavilágú modellek között (szögletes, íves, sarokbelépős kivitelek), majd kiválasztani az ajtó típusát is (tolóajtós, nyílóajtós, csuklós stb.).

A zuhanykabinok legnagyobb előnye a könnyű beépíthetőség (nem kell falat bontani vagy újat építeni) és a cserélhetőség. Ha 5 év múlva új stílust álmodik a fürdőszobájába, a meglévő zuhanykabinjának kicserélése egy egyszerű rutinművelet – melyben természetesen segítünk Önnek.

Zuhanytálca 80x80

A tisztálkodás mindennapjaink szerves része, a fürdőszoba kialakítása során pedig dilemma, hogy zuhanyzót vagy kádat építsünk-e be. Előbbi mellett sokak szerint higiéniai, kényelmi vagy gazdaságossági szempontok szólnak, a döntést azonban jelentősen befolyásolja, hogy egy garzonlakásba vagy egy nagyobb családi házba tervezünk fürdőt.

Ha végigvettük az érveket, és ez alapján a zuhanyzó mellett döntöttünk, máris felmerül a következő kérdés: mégis milyen legyen ennek kialakítása. Annyi biztos, hogy a tálcának idomulnia kell a zuhanykabinhoz, alapvetően szögletes, íves és aszimmetrikus formákat különítünk el. Szögletes méretben belépő méret a zuhanytálca 80x80. A fejlődés ezen a területen is jelen van, így napjainkban egyre nagyobb teret hódítanak az U-formájú, a háromoldalú, valamint a walk-in termékek is.

A méret mellett egyetlen felújításban résztvevő sem mehet el szó nélkül. A legkisebb, 70x70-es elemek helyét ma már a 80x80-as zuhanytálcák vették át, ami elsősorban a kisebb otthonokba lehet praktikus választás. A megjelenés tekintetében szerencsére ebben az esetben sem vagyunk lekorlátozva, hiszen a 80x80-as zuhanytálcák között is megtalálhatjuk a különböző formákat. Fontos, hogy a szemlélődés során ne feledkezzünk meg arról, hogy a szögletes 80x80-as zuhanytálca érzésre egy 90x90-es íves társának felel meg. A zuhanytálca 80x80 kompromisszum, de elégséges megoldás ott, ahol kisebb a hely.

A formát talán könnyebben el tudjuk képzelni, a zuhanytálca 80x80 mérettel kapcsolatban viszont kétségek merülhetnek fel bennünk. Nehezen tudjuk lelki szemeink előtt megjeleníteni, milyen érzés egy 80x80-as zuhanytálcában állva letusolni, el fogunk-e férni kényelmesen. A rossz választás elkerülése érdekében ezért érdemes személyesen ellátogatni egy üzletbe, (ide is a bemutatóterem megkattintható változata kell) és beállni egy zuhanytálca 80x80 kiállított darabba, így ugyanis pontosan megtapasztaljuk, mi vár ránk a beszerelés után. Zuhanytálca 80x80 a belépő méret. Akril, műmárvány, lapos, előlapos kivitelekben is elérhető a zuhanytálca 80x80.

Épített zuhany
Épített zuhany

Beépítés előtt

Mindenképp vegye figyelembe a Márkaszervizünk beépítési tanácsait!

Töltse le aktuális katalógusunkat Töltse le aktuális katalógusunkat

Töltse le aktuális katalógusunkat KATALÓGUS LETÖLTÉSE KATALÓGUS LETÖLTÉSE

Egyedi zuhanykabin Egyedi zuhanykabin

Egyedi zuhanykabin

Ügyfélszolgálat Ügyfélszolgálat

Radaway Ügyfélszolgálat
Facebook Kövessen minket a Facebookon Facebook

Szakmailag segítjük döntését, hogy
megtalálja álmai zuhanykabinját otthonába!

Radaway © Minden jog fenntartva. Radaway © Minden jog fenntartva. Jogi nyilatkozat Adatvédelmi nyilatkozat MAGYAR MAGYAR MAGYAR
PARTNEREINK:
KEDVENCEK KEDVENCEK

Sikeresen hozzáadva a kedvencekhez!