VISZONTELADÓKNAK
SZŰRŐ

Szűkítse a találatokat
az alábbi szűrők szerint

NÉZD MEG,

hogyan lehet

100%-os vízzárás

az épített zuhanyzódban!

ÖSSZESEN: 26 termék / 26 találat

Rendezés:
Kiválasztott
szűrők

SZŰKÍTSE A TALÁLATOKAT AZ ALÁBBI SZŰRŐK SZERINT

Összes szűrő törlése

MÉRet

Ár

ajtó nyílás

üveg szín

csaladZuhanykabin ajtó

A zuhanykabin ajtó választása elsőre pofonegyszerűnek tűnő feladat! A zuhanykabin ajtó kínálatot meglátva azonban könnyen hátrahőkölhetünk. A forma, valamint a kialakítás mellett egyáltalán nem mindegy a zuhanykabin ajtó nyílásának az iránya, és természetesen az esztétikum mellett sem mehetünk el szó nélkül. A felsoroltak közül a zuhanykabin ajtó nyílása elsősorban a szűkös fürdőszobáknál mérvadó, ahol a nyitott állapot helyigényét külön számításba kell venni.

Az egyik legfontosabb információ a zuhanykabin ajtó pontos méretének ismerete, ami részben segít a lehetőségek leszűkítésében. Ez azonban nem jelenti, hogy a formák tekintetében korlátozva vagyunk, hiszen jobbos, balos, kifelé, befelé nyíló, ajtók között egyaránt válogathatunk. A következő sarkalatos pont a nyílás iránya, mivel ha ez nem megfelelő, akkor könnyen ütközhet a helyiség többi berendezésével, ezáltal kárt téve bennük. Ennek elsősorban a kis alapterületű fürdőszobákban van nagy jelentősége, ezért itt a legpraktikusabb a tolóajtós vagy a befelé nyíló megoldás a zuhanykabin ajtó termékpalettából.

Nem elhanyagolható tényező a zuhanykabin ajtó anyaga sem, a tartósságot szem előtt tartva az üvegből készült darabok bizonyulnak igazán jó választásnak. Figyelembe kell venni a könnyű tisztántarthatóságot is, hiszen ezzel felesleges munkától kímélhetjük meg magunkat, a legjobb, ha vízlepergető réteggel bevont zuhanykabin ajtók mellett tesszük le a voksunkat. Természetesen a modern fürdőszobákban a zuhanykabin ajtók kiválasztásánál is szerepet játszik a dizájn.

A zuhanykabin ajtó lehet meghatározott típusméretű, ugyanakkor készülhet egyedi zuhanytálcára is. Ha utóbbitól el akarunk tekinteni, akkor érdemes küszöböt használni, ami meggátolja a víz kifolyását a tusolótérből, illetve ügyelni kell a burkolóanyag lefolyónyílás felé tökéletes lejtésére. Zuhanykabin ajtókat ma már 70cm-től 2 méterig számtalan variációban lehet vásárolni!

 

Töltse le aktuális katalógusunkat

KATALÓGUS LETÖLTÉSE
Kövessen minket a Facebookon

Szakmailag segítjük döntését, hogy
megtalálja álmai zuhanykabinját otthonába!

PARTNEREINK:
KEDVENCEK

Sikeresen hozzáadva a kedvencekhez!