VISZONTELADÓKNAKVISZONTELADÓKNAK
SZŰRŐ Szűrő

Szűkítse a találatokat
az alábbi szűrők szerint

NÉZD MEG,

hogyan lehet

100%-os vízzárás

az épített zuhanyzódban!

ÖSSZESEN: 35 termék / 35 találat

Rendezés:
Kiválasztott
szűrők

Szűrő SZŰKÍTSE A TALÁLATOKAT AZ ALÁBBI SZŰRŐK SZERINT

Összes szűrő törlése

Szűrés méretre MÉRet Szűrés méretre

Szűrés árra Ár Szűrés árra

Ajtó nyílás ajtó nyílás Ajtó nyílás

Üveg szín üveg szín Üveg szín

Család csalad Család
Zuhanykabin ajtó

A zuhanykabin ajtó választása elsőre pofonegyszerűnek tűnő feladat! A zuhanykabin ajtó kínálatot meglátva azonban könnyen hátrahőkölhetünk. A forma, valamint a kialakítás mellett egyáltalán nem mindegy a zuhanykabin ajtó nyílásának az iránya, és természetesen az esztétikum mellett sem mehetünk el szó nélkül. A felsoroltak közül a zuhanykabin ajtó nyílása elsősorban a szűkös fürdőszobáknál mérvadó, ahol a nyitott állapot helyigényét külön számításba kell venni.

Az egyik legfontosabb információ a zuhanykabin ajtó pontos méretének ismerete, ami részben segít a lehetőségek leszűkítésében. Ez azonban nem jelenti, hogy a formák tekintetében korlátozva vagyunk, hiszen jobbos, balos, kifelé, befelé nyíló, ajtók között egyaránt válogathatunk. A következő sarkalatos pont a nyílás iránya, mivel ha ez nem megfelelő, akkor könnyen ütközhet a helyiség többi berendezésével, ezáltal kárt téve bennük. Ennek elsősorban a kis alapterületű fürdőszobákban van nagy jelentősége, ezért itt a legpraktikusabb a tolóajtós vagy a befelé nyíló megoldás a zuhanykabin ajtó termékpalettából.

Nem elhanyagolható tényező a zuhanykabin ajtó anyaga sem, a tartósságot szem előtt tartva az üvegből készült darabok bizonyulnak igazán jó választásnak. Figyelembe kell venni a könnyű tisztántarthatóságot is, hiszen ezzel felesleges munkától kímélhetjük meg magunkat, a legjobb, ha vízlepergető réteggel bevont zuhanykabin ajtók mellett tesszük le a voksunkat. Természetesen a modern fürdőszobákban a zuhanykabin ajtók kiválasztásánál is szerepet játszik a dizájn.

A zuhanykabin ajtó lehet meghatározott típusméretű, ugyanakkor készülhet egyedi zuhanytálcára is. Ha utóbbitól el akarunk tekinteni, akkor érdemes küszöböt használni, ami meggátolja a víz kifolyását a tusolótérből, illetve ügyelni kell a burkolóanyag lefolyónyílás felé tökéletes lejtésére. Zuhanykabin ajtókat ma már 70cm-től 2 méterig számtalan variációban lehet vásárolni!

 

Töltse le aktuális katalógusunkat Töltse le aktuális katalógusunkat

Töltse le aktuális katalógusunkat Töltse le aktuális katalógusunkat KATALÓGUS LETÖLTÉSE KATALÓGUS LETÖLTÉSE
Facebook Kövessen minket a Facebookon Facebook

Szakmailag segítjük döntését, hogy
megtalálja álmai zuhanykabinját otthonába!

PARTNEREINK:
  • M-acryl.hu
  • h2oszaniter.hu
  • vitalspa.hu
KEDVENCEK KEDVENCEK

Sikeresen hozzáadva a kedvencekhez!