-15% AKCIÓ MINDEN WALK-IN ZUHANYFALRA ÉS A KIEMELT MŰMÁRVÁNY ZUHANYTÁLCÁKRA 🕑 ÉRDEKEL A KEDVEZMÉNY

Címlap / Zuhanykabin kisokos / Zuhanyzó trendek és újdonságok

Zuhanykabin üvegvariációk Radaway módra

Az egyik legfontosabb dizájnelem egy új zuhanykabin esetében a benne helyet kapó edzett üveg. Mondhatjuk, hogy ez a zuhanykabin lelke, hiszen egy-egy jól megválasztott üvegtípussal életet lehelhet a fürdőszobájába.

Így szabhatja ízlésére a zuhanykabinját

Bármelyik zuhanykabinra is essen a választása a Radaway kínálatában teljesen a saját stílusához igazíthatja a kabinüveget. Többféle üvegtípus közül választhatja ki az önnek leginkább tetszőt.

Ultra Clear üveg
UltraClear
Barna üveg
Barna
Grafit üveg
Grafit
Fabrik üveg
Fabrik
Master-soft üveg
Master-soft

A legkarakteresebb üvegvariációk

Vannak olyan üvegtípusok, amelyek igazán karakteressé varázsolhatják a fürdőszobáját. Ezek egyike például a tükörüveg, amelyben nemcsak önmagának integethet, de jól elhelyezve még optikailag meg is nagyobbítja a teret.

Hasonlóan trükkös üvegtípus még az UltraClear is, ami annyira tiszta üveg, hogyha nem csillan meg rajta a napfény, akkor nem is látni azt, hogy ott van. Gyönyörű, elegáns és modern választás!

Természetesen a színekkel is játszhatunk egy keveset. A Grafit szürkesége, a Barna üveg meleg árnyalata gyorsan a fürdőszoba díszívé válhat.

Ultra Clear üveg
UltraClear

Ráadásul a Radaway kínálatában még az Intimo típusú üvegek is elérhetők, amelyek keresztben, sávosan takarják el a kíváncsi szemek elől az intim részeket, hogy a szégyenlősebb fürdőzők is maradéktalanul élvezhessék a forró vizet.

Intimo üveg
Intimo

Egyedi minták a zuhanykabin üvegén

Ha olyan zuhanykabint szeretne, ami teljesen együdálló, akkor egy Ön által választott képet is belegravíroztathat, vagy belenyomtathat a zuhanykabinjába.

Felcsigáztuk? Olvassa el a lézergravírozás és a print technológiát bemutató cikkünket.

Zuhanykabinon belül is variálhatja az üvegeket

A Radaway lehetőséget ad arra, hogy a zuhanykabinüveg elemeit akár egyenként is összepárosíthassuk egymással. Például 2 átlátszó üveget variálhatunk egy tükörüveggel, hogy csak az egyszerű, de mégis elegáns megoldásokat említsük.

Sima üveg
Sima üveg
Tükrös üveg
Tükrös üveg

Emellett ne felejtse el azt sem, hogy a Radaway zuhanyüvegei edzett üvegből készülnek és mindegyik Easy Clean vízlepergető bevonattal van ellátva. Így nemcsak ütésálló – bizonyos határokon belül –, hanem könnyen takarítható zuhanykabinnal ajándékozhatja meg magát!

Easy Clean vízlepergető bevonat

Az EasyClean tükörsima víztaszító felület nagymértékben meggátolja a víz üvegfelületre való tapadását, ezáltal az optikai mattulást is okozó ásványi anyagok lerakódását is.

Az apró vízcseppek, melyek a méretüknél fogva megtapadnak az üveg felületén, könnyedén letörölhetőek egy puha törlőkendővel, mert nincs kémiai kapcsolat az üveg és a víz között.

A EasyClean üvegfelület ellenáll a szennyeződéseknek, de ez a felület időközönkénti gondozást, karbantartást igényel. Ennek gyakorisága függ a víz keménységétől és a zuhanyozás sűrűségétől. EasyClean védőréteggel nagymértékben hozzájárul a zuhanyzója esztétikus megjelenéséhez és az üveg élettartamának akár a megtöbbszörözéséhez is.

 

A cikk 2020-ban készült az akkor érvényes üvegvariációkkal. A jelenlegi készletet itt éreheti el.

Megosztom

Tetszett a cikk?

radaway levelsorozat
Ha szeretne tájékozottan és jól dönteni zuhanyzótémában, akkor van egy ingyenes ajánlatunk, amit imádni fog:

Adja meg az e-mail-címét, amelyre elküldhetjük azokat a (csodálatos!) cikkeket, amelyeket még a Zuhanykabin kisokosunkba sem rakunk ki. Ezeket az anyagokat az ínyenceknek tartogatjuk – például Önnek.

Ez is érdekelheti

1/6