-15% AKCIÓ MINDEN WALK-IN ZUHANYFALRA ÉS A KIEMELT MŰMÁRVÁNY ZUHANYTÁLCÁKRA 🕑 ÉRDEKEL A KEDVEZMÉNY

Címlap / Zuhanykabin kisokos / Vásárlási útmutatók és tanácsok

Zuhanykabin tisztítás gyorsan és egyszerűen, az Easy Clean bevonat segítségével

Zuhanykabin tisztítás

A fürdőszoba tisztasága kényes kérdés, főleg akkor, ha egy hatalmas üvegfelület főszerepet játszik benne. Szerencsére a Radaway kínálatában a legtöbb kabinüveget bevonták az Easy Clean vízlepergető réteggel, így a kiterjedt üvegfelület tisztítása varázslatosan egyszerűvé válik.

Mi marad a víz után?

Ha fürdés után ránéz a zuhanykabin üvegére, rengeteg vízcseppet lát rajta, hiszen a tisztálkodás során az üvegfal belső részét éri a víz. Annak ellenére azonban, hogy tiszta vízzel fürdünk, a a kabinüvegen foltok jelennek meg a száradást követően.

vízkő

Ennek oka a vízben keresendő. A folyadék ásványianyag tartalma ugyanis az üveg felületén a víz elpárolgása, felszáradása után ott marad. Látványban ezt nem szeretjük, ugyanis foltossá teszi az zuhanykabin üveget, ami eléggé csorbítja a tiszta, esztétikus megjelenést.

Hogyan védekezhetünk a vízkőfoltok ellen?

Erre több módszer is a rendelkezésére áll. Egyrészt javasolt házi vízlágyító eszközökkel felszerelkezve eleve kivonni a vízből annak ásványianyag-tartalmát, másrészt egy egyszerű vízlehúzó használatával is sokat tehetünk az üveg tisztaságának megőrzéséért.

vízlehúzó

Ez nem nagy fáradtság, hiszen akár a fürdést követően is megtehetjük: csupán néhány mozdulat zuhanyzás után az egész és máris sokat tettünk a zuhanykabin tisztaságáért. Persze még egyszerűbb a dolgunk, ha olyan Radaway zuhanykabint választunk, ami Easy Clean vízlepergető réteggel is el van látva.

Easy Clean vízlepergető bevonat

Az EasyClean® tükörsima víztaszító felület nagymértékben meggátolja a víz üvegfelületre való tapadását, ezáltal az optikai mattulást is okozó ásványi anyagok lerakódását is.

Az apró vízcseppek, melyek a méretüknél fogva megtapadnak az üveg felületén, könnyedén letörölhetőek egy puha törlőkendővel, mert nincs kémiai kapcsolat az üveg és a víz között.

A EasyClean® üvegfelület ellenáll a szennyeződéseknek, de ez a felület időközönkénti gondozást, karbantartást igényel. Ennek gyakorisága függ a víz keménységétől és a zuhanyozás sűrűségétől. EasyClean® védőréteggel nagymértékben hozzájárul a zuhanyzója esztétikus megjelenéséhez és az üveg élettartamának akár a megtöbbszörözéséhez is.

 

Ennek a technológiának, bevonatnak köszönhetően a zuhanykabin is gyorsabban, könnyebben és olcsóbban tisztíthatóvá válik.

Azonban az agresszív tisztítószerek használata ilyen bevonatú kabinok esetében nem javallott a továbbiakban: ezek az anyagok ugyanis pont a felvitt réteget marnák le jóval gyorsabban az üvegről, mint a gyárilag kikevert speciális összetételű kímélő tisztítószerek. Mindazonáltal a speciális Easy Clean Glass Cleaner tisztítószerrel könnyedén orvosolható ez a probléma is, ráadásul ez a védőréteg időről időre megújítható.

easy clean

Hogyan újítható meg az EasyClean® vízlepergető védőréteg?

Radaway kínálatában elérhető egy speciális védőréteg megújító szer a Glass Protector, amivel a bevonat élettartamát meg-hosszabbíthatja. A zuhanyzás sűrűségétől függően 4-6 havonta egyszer kell a karbantartást elvégezni.

Az alábbi linken ezeket a zuhanykabin ápoló szereket megtekintheti és partnereinknél mikroszálas törlőkendővel együtt megvásárolhatja.

 

easy clean zuhanykabin tisztítószer
Megosztom

Tetszett a cikk?

radaway levelsorozat
Ha szeretne tájékozottan és jól dönteni zuhanyzótémában, akkor van egy ingyenes ajánlatunk, amit imádni fog:

Adja meg az e-mail-címét, amelyre elküldhetjük azokat a (csodálatos!) cikkeket, amelyeket még a Zuhanykabin kisokosunkba sem rakunk ki. Ezeket az anyagokat az ínyenceknek tartogatjuk – például Önnek.

Ez is érdekelheti

1/6