-15% AKCIÓ MINDEN WALK-IN ZUHANYFALRA ÉS A KIEMELT MŰMÁRVÁNY ZUHANYTÁLCÁKRA 🕑 ÉRDEKEL A KEDVEZMÉNY

Címlap / Zuhanykabin kisokos / Vásárlási útmutatók és tanácsok

A zuhanykabin beépítése egyszerűen, gyorsan és jól (ezekre figyeljen)

Zuhanykabin beépítés borítókép

Meglátni, megszeretni, hazavinni és élvezettel használni. Miközben első látásra szerelembe esik álmai zuhanykabinjával érdemes két lábbal állni a racionalitás talaján, – például felírni a bevásárlólistára a zuhanykabin beépítését is.

zuhanykabin-beepitese

A felírást értse szó szerint: kérhet gyártói beszerelést. Bár „hazabeszélek”, de szerintem egyetért velem: ez a zuhanyzó beépítésének legegyszerűbb, leggyorsabb, legcécómentesebb módja.

(A díjszabásunkon látja, hogy a kiszállás költségei – üzemanyag – és tisztes munkadíjból áll össze az ár. Az építőiparban ezek jelképesnek mondható összegek, nem a beszerelésen keresünk. Mégis érdekünk, mert így biztosan jó lesz az eredmény és garanciális a zuhanyzója.)

Ha viszont már tudja, ki fogja a zuhanyzót a helyére rakni, akkor az alábbiakra figyeljen, hogy „katalógustökély” végeredményben zuhanyozhasson.

Radaway 2024 kőhatású zuhanytálca akció
Nézze meg az akció részleteit, és vásároljon kőhatású zuhanytálcát 2024. augusztus 31-ig -15% kedvezménnyel!

Kardinális kérdés, amit a vásárlás hevében könnyű elfelejteni

Színek, formák, hangulat, élmény. Mi más lebeghetne lelki szemei előtt, miközben álmai zuhanykabinjának várva várt beszerzését készíti elő?

  • Elképzeli, ahogy a fürdőszobája megújul.
  • A tervek valósággá válnak.
  • És uralkodókhoz illő fürdőjére a zuhanyzó beépítésével teszi föl a koronát.

De hogy lesz a katalógusban látott képből otthoni fürdő és fürödhető valóság?

A zuhanykabin beépítés lehetséges módjai

Háromféle forgatókönyv között dönthet újdonsült zuhanykabinjának beépítéséhez:
a)    megpróbálhatja önállóan
b)    hívhat egy burkolót, vagy vízvezeték szerelőt.
c)    vagy kérhet szakszerű beszerelést márkaszervizünktől.

Szakszerű zuhanykabin beszerelés - Radaway márkaszervizzel
Bízza Radaway zuhanykabinja beépítését márkaszervizünkre!

Tapasztalataink szerint utóbbival járhat a legjobban. Munkatársaink gyorsan dolgoznak (kiszállunk, berakjuk, aznap kész és eljövünk), mivel több mint 20 éves szakmai múlt van mögöttük.

Ismerjük a zuhanykabin-beszerelés lehetséges buktatóit, amelyek a következők: 
•    egyedül borzasztó nehéz rögzíteni a paneleket és üvegajtókat (jól jön a rutin és az, hogy 2 ember megy ki),
•    ha rossz a beállítás, akkor az elemek szorulni és feszülni fognak (ha valaki 10 zuhanyzót berakott, kezével érzi, hogy mi mikor van a helyén),
•    így a zuhanykabin elemei gyorsan kopni kezdenek, amiből könnyen jöhet a meghibásodás, vagy az idő előtti kopások.


Kérje szakszervizünktől a beszerelést, mert ezzel a zuhanykabinra érvényes garanciát is megőrizheti.  Ez 250000 Ft értékhatár alatt 2 év, 250000 Ft felett 3 év garanciát biztosítunk minden Radaway zuhanykabinra. 

Gondoljon arra is, hogy burkolót, vagy vizest hívni manapság igen költséges és sokszor hosszadalmas folyamat. Sokszor már olyan szakembert is kihívás találni, aki hajlandó felvenni a telefont, és belátható időn belül ráér (kevesen vannak sok munkára). Az önálló beépítés pedig rengeteg vesződéssel járhat – nem beszélve a hibás beszerelés kockázatáról, ami aztán évekig emlékeztetheti Önt arra, hogy „jobb lett volna egy űrlapot kitölteni, márkaszervizt kihívni és nem szórakozni az egésszel”.

Mi mindennel járhat a választott zuhanykabin beépítése?

A beépítés nehézsége a választott kabin típusán múlik.Nem mindegy az sem, hogy a zuhanykabin beszerelésén túl csempézésre-burkolásra is szükség lesz-e. Ha ezekhez a feladatokhoz van affinitása (esetleg szakmája), megpróbálkozhat velük önállóan is – ha nincs, szakemberes lesz a történet.

A munkálatok sikere a következő négy sarkalatos ponton múlik:
•    elhelyezés,
•    rögzítés,
•    vízellátás,
•    vízelvezetés.


Eleve az elhelyezés sem egyszerű „mutatvány”. Hajszálpontosan kell szintezni a zuhanytálca alatt, hogy a zuhany vízelvezetése jó legyen (ha a Radawaytől választ zuhanytálcát, az eggyel kevesebb gond: a lejtés gyárilag megoldott, csak le kell rakni vagy be kell építeni). Precízen kell dolgozni a vízmértékkel, masszív és jól szigetelő alapot létrehozva a tálca alá – különösen figyeljen a zuhanytálca és a fal közötti vízszigetelésre.

Radaway állítható kiegészítő lábak zuhanytálcához
Állítható lábakkal szerelt zuhanytálca egyszerűen beépíthető vagy burkolható.


Legalább ennyire stresszes munka a rögzítés. Pláne, ha szögletes kialakítás helyett íves, U-formájú, háromoldalú, vagy a speciális „Walk-in” zuhannyal kell dolgozni. Először a tálcát rögzítjük, majd jöhet a falra rögzítés az ehhez használatos sínekkel és csavarokkal.

A vízellátás és vízelvezetés feladatai már kimondottan vízvezetékes munkák. Úgyhogy hazárdírozás helyett célszerű
•    még a vásárlás előtt gondolni a beszerelésre,
•    felmérve a munka összetettségét és időbeli szükségletét,
•    és inkábbmegbízható segítséget kérni a zuhanykabin beépítéséhez.

radaway zuhanykabin beépítés = 100% vízzárás

A jó hír, hogy még csak a szegről-végről ismert vízvezetékszerelő kontaktokat sem kell zargatni ilyesfajta kérésekkel. Máris mutatjuk a gyorsabb, biztosabb, előnyösebb megoldást.

Korrekt szakszervizzel flottul működhet a beépítés

Sokéves tapasztalat mondatja velünk, hogy a szakszerű beépítés éveket tesz hozzá a zuhanyzó élettartamához. A Radaway zuhanyzókat évtizedes (jó) működésre tervezzük, de minden elemre úgy kalkulálunk, hogy nem feszül túl, nincs beépítéskor megütve és a beszerelése helyes.


A zuhanyzóink beépítéséhez minden segítséget megkap (úgy szóban, írásban, telefonon, mint pl. technikai rajzokkal és beszerelési útmutatókkal). De még jobb, hogy az egész kihívás hegyet varázslóként tüntetheti el.

A „varázslat” egy időpontegyeztetés a márkaszervizes beszereléshez – huss és pöcc, immár a zuhanyzó beépítése már a mi rutinos szakembereink feladata. (Munkájuk minőségét természetesen garantáljuk.)

1)    Biztonság – Munkatársaink több mint 10 éves tapasztalata miatt bízhat benne, hogy zuhanykabinja a lehető legprecízebb munka nyomán kerül a helyére.
2)    Időt spórol – miért töltene fél vagy egy teljes napot azzal, amit kollégáink két óra alatt elvégeznek? Olvasson egy könyvet, ugorjon el vásárolni, menjen el futni egy kört vagy tegye, ami jólesik – mire végez, van egy gyönyörű, fürödhető zuhanyzója.
3)    Garancia – Ha zuhanykabinjával bármi történik, valószínűleg garanciálisan javítjuk a hibát. (Azért valószínűleg, mert rendeltetésszerű használat ellenére előjövő hibákért állunk jót.) A garancia időtartama 250000 Ft alatti zuhanykabinoknál 2 év, 250000 Ft érték felett 3 év. Ezt kiegészíti a 10 éves alkatrészgarancia, ami piacverő és csodálatos: ha a zuhanyzóját – mondjuk – 5 év múlva kivezetjük a piacról, akkor onnantól számítva még 10 évig lesz hozzá alkatrész, tehát szervizelhető marad a zuhanyzója (a példában: mától 15 évig).

Radaway zuhanykabin beépítés - 10 év alkatrész garanciával


Nézzen szét kedvére zuhanykabinjaink között, a beszerelést pedig bízza ránk

A zuhanykabin ideális esetben a nyugalom szigete, ahová belépve megfeledkezhet minden gondról és bajról, átadva magát a pihentető felfrissülésnek.

Bízza zuhanykabinjának beépítését szakszervizünkre, hogy ezt a nyugalmat a legelső pillanattól élvezhesse.

Ne feledje, központi bemutatótermünkben személyesen is kipróbálhatja az Önnek tetsző zuhanykabinokat. A beépítésre pedig ne legyen gondja. Ennek a terheit szívesen levesszük a válláról.


Látogasson el központi bemutatótermünkbe – ha ez messze van Önnek, akkor a viszonteladóinknál is megrendelheti a kiszemelt zuhanyzót (itt kereshet irányítószám szerint a partnereinkre).

Válasszon olyan zuhanykabint, aminek a gyártója vállalja, hogy a termék megszűnése után még 10 évig minden modelljéhez elérhetők lesznek a pótalkatrészek.
 

Bízza zuhanykabinjának beépítését szakszervizünkre!

Megosztom

Tetszett a cikk?

radaway levelsorozat
Ha szeretne tájékozottan és jól dönteni zuhanyzótémában, akkor van egy ingyenes ajánlatunk, amit imádni fog:

Adja meg az e-mail-címét, amelyre elküldhetjük azokat a (csodálatos!) cikkeket, amelyeket még a Zuhanykabin kisokosunkba sem rakunk ki. Ezeket az anyagokat az ínyenceknek tartogatjuk – például Önnek.

Ez is érdekelheti

1/6