Nincs kiábrándítóbb egy rossz levegőjű, olykor csatornaszagú fürdőszobánál. Lehet akármilyen kifinomult a dizájn, ha a lefolyókból visszatérő szagok elveszik a kedvét attól, hogy kedve szerint élvezze az otthoni wellness semmihez sem hasonlítható élményét. Éppen ezért kell figyelmet fordítani a szifon gondos kiválasztására, hiszen ez a szerkezet gondoskodik a légtér tisztán tartásáról.

Szerencsés esetben a fürdőszoba igazi szentély, az otthon wellness részlege, ahová abban a biztos tudatban lépünk be, hogy néhány perc alatt felfrissíthetjük magunkat egy kényeztető, forró zuhannyal.

Természetesen a fürdőszobában uralkodó kellemes hangulathoz nem csupán az új, minden igényt kielégítő zuhanykabin járul hozzá, hanem az a friss, tiszta érzés is, ami a helyiségből árad. Kivéve abban az esetben, ha a fürdőbe belépve csatornaszag fogad.

Ajándék minden tálcához

Ilyenkor nagy valószínűség szerint a szifonnal, vagy az elfolyó rendszer lejtésével, tisztaságával akad probléma. A zuhanytálca szifon egyszerű, de furmányos szerkezet, amit a Radaway ajándékként biztosít minden egyes zuhanytálcához és ami a tálca alá beépítve megakadályozza, hogy a csatornában összegyűlő szennyeződés, baktérium, büdös levegő visszaszivárogjon a fürdőszobába.

A szifonok a zuhanytálca alatt minimum 4 cm-es és maximum 8 cm-es mélységben kerülnek beépítésre, ráadásul a Radaway kínálatában szárazbűzzáras vagy vízbűzzáras kivitelben is kaphatók.

Lapos vagy normál magasságú szifont válasszak?

A zuhanytálca szifonokat lapos tálcák esetén az aljzatba kell bevésni 4-8 cm közötti mélységig, ugyanis ennyi a különböző szifonok szükséges beépítési mélysége, függően attól, hogy melyik típusra van szüksége a vásárlónak. A 4 cm-es Slim szifonokat igen csekély mértékben szükséges bevésni, mert kialakításuk lapos.

Vízbűzzár vagy szárazbűzzár?

Érdemes tudni, hogy a vízbűzzáras változat vízoszlop magassága a lapos technológia miatt igen alacsony. Ezért olyan helyiségekbe ajánljuk, ahol legalább két-három naponra használatban van, ugyanis pár nap alatt, meleg időben, vagy intenzív padlófűtés esetén a 2 cm-es vízoszlop hamar ki tud száradni.

Könnyű és gyors tisztíthatóság

A szárazbűzzáras változat ideális választás nyaralókba, mivel nem igényel semennyi vizet a bűzzárása, ugyanis speciális szilikon membránnal rendelkezik, ami könnyen kivehető és szükség esetén tisztítható.

Egyébként minden Radaway szifon felülről könnyen szétszedhető, könnyen takarítható, ha például haj, vagy egyéb szennyeződés miatt tisztítani kell.

Bőven elegendő vízelvezetés minden igényre

A szifonok esetében nem elhanyagolható szempont azok vízáteresztő képessége sem, éppen ezért a Radaway szifonjai igen változatos képet mutatnak ilyen tekintetben is.

Vannak köztük olyanok, amelyek percenként 28 liternyi vízzel birkóznak meg, de akár 38 és 54 literes vízáteresztőképességű szifonok is szerepelnek a kínálatban. Ráadásul ezek a szifonok öntisztítók, amik kialakításuknak és a bennük örvénylő víznek köszönhetően a legtöbb szennyeződést kitakarítják.

ST90

Ajándék minden megjelölt Radaway tálcához!

A szifon vízáteresztő képessége: 28 l/perc

Radaway ST90 szifon

R399

Ajándék minden Argos tálcához!

A szifon vízáteresztő képessége: 38 l/perc.

Radaway R399 szifon

TurboFlow TB90P

(Opcionális)
A szifon vízáteresztő képessége: 54 l/perc!
(A normál szifonok 28 l/perc vízátfolyásúak.)

Radaway Tudboflow TB90p szifon

R400 Slim

(Opcionális)
A vízáteresztő képesség 33,6 l/perc.

A lefolyócső átmérője 40/50 mm. Lapos tálcákhoz ajánlott.

Radaway R400 Slim szifon

R400 Slim Black

(Opcionális)
A vízáteresztő képesség 33,6 l/perc.

A lefolyócső átmérője 40/50 mm. Lapos tálcákhoz ajánlott.

Radaway R400 Slim black fekete szifon

R400 Slim W

(Opcionális)
A vízáteresztő képesség 24 l/perc.

Radaway R400 Slim w szifon

R580

(Opcionális)
A vízáteresztő képesség: 40,5 l/perc.

Radaway R580 szifon

R580 BLACk

(Opcionális)
A vízáteresztő képesség: 40,5 l/perc.

Radaway R580 Black fekete szifon

HS1

Ajándék minden Teos tálcához!

A szifon vízáteresztő képessége: 42 l/perc.

Radaway HS1 szifon

KS90

Ajándék minden Kios tálcához!

A szifon vízáteresztő képessége: 42 l/perc.

Radaway KS90 szifon

Cikksorozatunk további részei is várják önt.

Kérje további inspiráló és szakértői cikkeinket a zuhanykabin témában. Adja meg e-mail címét, hogy további hasznos tartalmakat küldhessünk Önnek.