-15% AKCIÓ MINDEN WALK-IN ZUHANYFALRA ÉS A KIEMELT MŰMÁRVÁNY ZUHANYTÁLCÁKRA 🕑 ÉRDEKEL A KEDVEZMÉNY

Címlap / Zuhanykabin kisokos / Termékismertetők és -bemutatók

Tudomány a zuhanytálca alatt: vízlefolyás szag- és szivárgásmentesen

Beépíthető lefolyó

Nincs kiábrándítóbb egy rossz levegőjű, olykor csatornaszagú fürdőszobánál. Lehet akármilyen kifinomult a dizájn, ha a lefolyókból visszatérő szagok elveszik a kedvét attól, hogy kedve szerint élvezze az otthoni wellness semmihez sem hasonlítható élményét. Éppen ezért kell figyelmet fordítani a szifon gondos kiválasztására, hiszen ez a szerkezet gondoskodik a légtér tisztán tartásáról.

Szerencsés esetben a fürdőszoba igazi szentély, az otthon wellness részlege, ahová abban a biztos tudatban lépünk be, hogy néhány perc alatt felfrissíthetjük magunkat egy kényeztető, forró zuhannyal.

Természetesen a fürdőszobában uralkodó kellemes hangulathoz nem csupán az új, minden igényt kielégítő zuhanykabin járul hozzá, hanem az a friss, tiszta érzés is, ami a helyiségből árad. Kivéve abban az esetben, ha a fürdőbe belépve csatornaszag fogad.

Ajándék minden tálcához

Ilyenkor nagy valószínűség szerint a szifonnal, vagy az elfolyó rendszer lejtésével, tisztaságával akad probléma. A zuhanytálca szifon egyszerű, de furmányos szerkezet, amit a Radaway ajándékként biztosít minden egyes zuhanytálcához és ami a tálca alá beépítve megakadályozza, hogy a csatornában összegyűlő szennyeződés, baktérium, büdös levegő visszaszivárogjon a fürdőszobába.

Ajándék szifon minden zuhanytálcához

A szifonok a zuhanytálca alatt minimum 4 cm-es és maximum 8 cm-es mélységben kerülnek beépítésre, ráadásul a Radaway kínálatában szárazbűzzáras vagy vízbűzzáras kivitelben is kaphatók.

Lapos vagy normál magasságú szifont válasszak?

A zuhanytálca szifonokat lapos tálcák esetén az aljzatba kell bevésni 4-8 cm közötti mélységig, ugyanis ennyi a különböző szifonok szükséges beépítési mélysége, függően attól, hogy melyik típusra van szüksége a vásárlónak. A 4 cm-es Slim szifonokat igen csekély mértékben szükséges bevésni, mert kialakításuk lapos.

Vízbűzzár vagy szárazbűzzár?

Érdemes tudni, hogy a vízbűzzáras változat vízoszlop magassága a lapos technológia miatt igen alacsony. Ezért olyan helyiségekbe ajánljuk, ahol legalább két-három naponra használatban van, ugyanis pár nap alatt, meleg időben, vagy intenzív padlófűtés esetén a 2 cm-es vízoszlop hamar ki tud száradni.

Könnyű és gyors tisztíthatóság

A szárazbűzzáras változat ideális választás nyaralókba, mivel nem igényel semennyi vizet a bűzzárása, ugyanis speciális szilikon membránnal rendelkezik, ami könnyen kivehető és szükség esetén tisztítható.

Egyébként minden Radaway szifon felülről könnyen szétszedhető, könnyen takarítható, ha például haj, vagy egyéb szennyeződés miatt tisztítani kell.

Bőven elegendő vízelvezetés minden igényre

A szifonok esetében nem elhanyagolható szempont azok vízáteresztő képessége sem, éppen ezért a Radaway szifonjai igen változatos képet mutatnak ilyen tekintetben is.

Vannak köztük olyanok, amelyek percenként 2 liternyi vízzel birkóznak meg, de akár 39 és 54 literes vízáteresztőképességű szifonok is szerepelnek a kínálatban. Ráadásul ezek a szifonok öntisztítók, amik kialakításuknak és a bennük örvénylő víznek köszönhetően a legtöbb szennyeződést kitakarítják.

ST620 zuhanytálca szifon
ST620
Ajándék minden megjelölt Radaway tálcához!
A szifon vízáteresztő képessége: 39 l/perc

ST620 zuhanytálca szifon fekete
ST620 FEKETE (Opcionális)
A szifon vízáteresztő képessége: 39 l/perc

ST620 zuhanytálca szifon fehér
ST620 FEHÉR (Opcionális)
A szifon vízáteresztő képessége: 39 l/perc

R399 zuhanytálca szifon
R399
Ajándék minden Argos tálcához!
A szifon vízáteresztő képessége: 38 l/perc.

5SL1 zuhanytálca szifon
5 SL1
Ajándék minden Giaros és burkolható tálcához!
A szifon vízáteresztő képessége: 30 l/perc.

B602R zuhanytálca szifon
B 602R
Ajándék minden Korfu tálcához!
A szifon vízáteresztő képessége: 54 l/perc.

Turboflow TB90P zuhanytálca szifon
TURBOFLOW TB90P (Opcionális)
A szifon vízáteresztő képessége: 54 l/perc!
(A normál szifonok 28 l/perc vízátfolyásúak.)

R400 Slim zuhanytálca szifon
R400 SLIM (Opcionális)
A szifon vízáteresztő képessége: 33,6 l/perc.
A lefolyócső átmérője 40/50 mm. Lapos tálcákhoz ajánlott.

R400 Slim black zuhanytálca szifon
R400 SLIM BLACK (Opcionális)
A szifon vízáteresztő képessége: 33,6 l/perc.
A lefolyócső átmérője 40/50 mm. Lapos tálcákhoz ajánlott.

R400 Slim W zuhanytálca szifon
R400 SLIM W (Opcionális)
A szifon vízáteresztő képessége: 24 l/perc.

HS1 zuhanytálca szifon
HS1
Ajándék minden Kios és Teos tálcához!
A szifon vízáteresztő képessége: 42 l/perc.

Ha nincs sok hely, vagy óriási vízelfolyásra van szükség, akkor vásároljon különlegességeink közül. Megnézem a teljes szifonválasztékot.

Megosztom

Tetszett a cikk?

radaway levelsorozat
Ha szeretne tájékozottan és jól dönteni zuhanyzótémában, akkor van egy ingyenes ajánlatunk, amit imádni fog:

Adja meg az e-mail-címét, amelyre elküldhetjük azokat a (csodálatos!) cikkeket, amelyeket még a Zuhanykabin kisokosunkba sem rakunk ki. Ezeket az anyagokat az ínyenceknek tartogatjuk – például Önnek.

Ez is érdekelheti

1/6