-15% AKCIÓ MINDEN WALK-IN ZUHANYFALRA ÉS A KIEMELT MŰMÁRVÁNY ZUHANYTÁLCÁKRA 🕑 ÉRDEKEL A KEDVEZMÉNY

Címlap / Zuhanykabin kisokos / Zuhanyzó trendek és újdonságok

Radaway Hypnotic fekete zuhanykabinok, ami a fürdőszobai dizájnt is új szintre emeli

Radaway hypnotic zuhanykabinok

Karakteres fürdőszobai dizájnnal szeretne új életet lehelni a fürdőszobájába? Akkor a Radaway Hypnotic érzéki, éjfekete zuhanykabin szerelvényeivel biztosan eléri a kívánt hatást! Manapság ez az egyik legkedveltebb és legmenőbb dizájnelem, ami rendkívül változatos, mégis karakteres összképpel járul hozzá az otthoni wellness élményéhez.

Fürdőszobafelújítás, de egy új ház építése esetén is érdemes kiemelt figyelmet fordítani a fürdőszobai dizájnra. Akár egy kényelmes, tágas, káddal és fürdőkabinnal egyaránt ellátott helyiségről van szó, vagy egy méretében szerényebb, funkcionális fürdőszobáról, nagyon fontos olyan környezetet teremteni benne, ahol nyugodt körülmények között, jó közérzettel szabadulhatunk meg az egész napos feszültségtől.

Ennek egyik legjobb módja az, ha a fürdőszoba berendezése hűen tükrözi a személyiségünket, nemcsak a kádak és zuhanykabinok tekintetében, hanem például a zuhanyfalak, illetve a zuhanyajtókba vagy kádparavánokba kerülő üveglapok díszítésében is.

A dizájn (és így a fürdőszobadizájn is) az önkifejezés eszköze, amivel megmutathatjuk, mi is rejtőzik bennünk. Erre tökéletesek az egyedi díszítőelemek, – mint például az éjfeketére festett szerelvények – amik sajátos stílust kölcsönöznek a fürdőszobájának. Hazai viszonylatban a Radaway büszkélkedhet a legnagyobb fekete kínálattal, amivel könnyedén kifejezheti saját elegáns, játékos vagy épp vagány stílusát.

A Hypnotic éjfekete Radaway zuhanykabinokhoz tartozó Factory Black vagy Frame Black zuhanyfalak és paravánok is erre hivatottak: éjfekete szerelvényeikkel rögtön meghódítják azt, aki belép a fürdőszobájába.

A Factory és Frame modelleknél fekete színű, UV-álló kerámiafestékkel vonják be szitanyomás keretében a még edzettlen üveglap külső részét, majd 660-670 fokon edzik az üveget, egyidőben ráégetve a rendkívül tartós és ellenálló fekete festéket. A dizájnt tekintve, a Factory négyzetrácsos elrendezéssel hódít, míg a Frame csak az üveglap széleit dobja fel diszkrét, de mégis finoman elegáns és visszafogott fekete bájával.

Factory

Frame

Egyébként ennek a speciális és tartós eljárásnak köszönhetően nemcsak időtállóvá válik a kabin üvegén a fekete festék, de könnyen tisztíthatóvá is, mert nincs az üvegre felragasztva, felrögzítve mindenféle kiálló fekete díszléc a kellő design hatás elérése érdekében, ami sajnos szinte nem is takarítható és megfog minden makacs szennyeződést, szappant, vízet, stb. A Radaway Factory és Frame technológia ezzel szemben innovatív, teljesen sík, kemény és tartós, UV álló festés, ami rá van égetve az üvegre, hasonlóan mint a békebeli zománcfesték a fém edényekre.

Az üveglap belső részére – ami a zuhanyból érkező vízzel is találkozni fog – nem kerül a festékből, hanem ahogy szinte minden Radaway termék, ezek az üvegfalak is Easy Clean vízlepergető bevonattal vannak belül ellátva, ami hatékonyan veszi fel a harcot a víz makacs foltokat hagyó ásványianyag-tartalmával.

Kérdése van a Radaway termékekkel kapcsolatban? Írjon nekünk.

Megosztom

Tetszett a cikk?

radaway levelsorozat
Ha szeretne tájékozottan és jól dönteni zuhanyzótémában, akkor van egy ingyenes ajánlatunk, amit imádni fog:

Adja meg az e-mail-címét, amelyre elküldhetjük azokat a (csodálatos!) cikkeket, amelyeket még a Zuhanykabin kisokosunkba sem rakunk ki. Ezeket az anyagokat az ínyenceknek tartogatjuk – például Önnek.

Ez is érdekelheti

1/6