bemutatoterem zuhanykabin

Katalógusból nem lehet zuhanykabint választani

Mielőtt döntene, jöjjön el az ország legnagyobb Radaway zuhanykabin bemutatótermébe és vásárlás előtt próbálja ki termékeinket. Az eligazodásban zuhanykabin szakértőink segítik Önt, és minden kérdését megválaszolják, legyen az termékkel vagy beépítéssel kapcsolatos. 

Nyitvatartás:
H-P 9:00-17:30
Szo: 9:00 – 13:00, V: zárva

Az eligazodásban szakképzett zuhanykabin szakértőink segítik Önt, és minden kérdését megválaszolják.

Egyedülálló zuhanykabin kínálat egy helyen. Több mint 60 kiállított fürdőkádat és zuhanykabint próbálhat ki több mint 530 m2-en.

Ingyenes parkolóval biztosítjuk az Ön részére a zavartalan nézelődést és a zuhanykabin próbát

kérje ingyenesen zuhanykabin szakértőink segítségét

Előfordult már Önnel, hogy nagyot csalódott egy termékben, mert vásárlás előtt nem bizonyosodott meg annak jellemzőiről? Nálunk biztosra mehet! Erről az ország egyik legnagyobb fürdőkád és zuhanykabin választékával gondoskodunk. Rengeteg igényt kell kielégítenie manapság egy zuhanyakbinnak, gondolja csak végig! Eldöntötte már, hogy mekkora az ideális zuhanykabin, ami befér a fürdőszobájába és Ön is kényelmesen tusolhat benne?

  • Egyedül, vagy ketten is használják majd egyszerre?
  • Egyenes falra, vagy sarokba kerül?
  • Zuhanytálcára, vagy burkolatra szeretné beépíteni?
  • Egyenes falra, vagy sarokba kerül a zuhanykabin?
  • Forma szerint íves vagy szögletes legyen?
  • Nyíló- vagy görgős ajtóval szerelve?
  • És még sorolhatnánk…

A választás az Öné, mi a lehetőséget biztosítjuk, hogy meghozza a legjobb döntést. Ebben és a sok megválaszolásra váró kérdésben segítségére lesznek zuhanykabin szakértőink, akik bemutatótermünkben várják Önt. A különböző formájú és méretű zuhanykabinok közül garantáltan megtalálja az Ön számára legideálisabb formát és kialakítást!

Ízelítő a bemutatótermünkben megtekinthető zuhanykabinokból:

Jöjjön el bemutatótermünkbe és vásárlás előtt próbálja ki a zuhanykabinokat

1149 Budapest, Mogyoródi út 32.

Nyitvatartás:

H: 12:00-17:30
K-P: 9:00-17:30
Szo: 9:00 – 13:00

+36 1 796 85 89
bemutatoterem@metahungary.hu

3 ok, amiért érdemes személyesen is megnéznie zuhanykabinjainkat

Szakértőink minden kérdését megválaszolják

Tudjuk, hogy nem jó, ha valami utólag derül ki. Ezért minden kérdésére választ adnak szakembereink, sőt még azokra is, amik fel sem merülnek Önben! Szakértői tapasztalatunkkal segítjük, hogy Önnek ne kelljen felesleges dolgokkal foglalkoznia.

Kipróbálási lehetőséget biztosítunk

Senki sem vágyik arra, hogy a kiszállításkor találkozzon először egy termékkel. Lehet, hogy más anyagot gondolt hozzá, lehet, hogy más volt a képen a szín, sok kellemetlen perc adódhat ebből. Nálunk kipróbálhatja, megtekintheti élőben, és kérheti szakembereink segítségét.

Figyelembe vesszük elképzeléseit

Zuhanykabin ajánlatainkat minden esetben az Ön igényeire szabjuk. Rugalmasan kezeljük kéréseit és próbálunk minden igényére megoldást találni, legyen az a kedvezőbb ár vagy a luxus felszereltség, ezért nem kell aggódnia, hogy egy rosszul felszerelt zuhanykabint kap.