-15% AKCIÓ MINDEN WALK-IN ZUHANYFALRA ÉS A KIEMELT MŰMÁRVÁNY ZUHANYTÁLCÁKRA 🕑 ÉRDEKEL A KEDVEZMÉNY

Címlap / Zuhanykabin kisokos / Termékismertetők és -bemutatók

Mozgatható Walk-In zuhanyfalak – Térkihasználó zuhanymegoldások a Radawaytől

FURO mozgatható Walk-In zuhanyfalak

A Radaway által kifejlesztett FURO mozgatható zuhanyfalak új kategóriát teremtenek a Walk-In zuhanyzók piacán. Egy helyett két üveggel készülnek, amiket a burkolaton kialakított görgősáv kapcsol össze, - így válik az pengefal egyik fele mozgathatóvá.

A megoldás különleges megjelenést kölcsönöz a zuhanyfalnak, és praktikum szempontjából is új dimenziókat nyit meg. A mozgatható fallal ugyanis zuhanyzás közben dupla üvegfelület áll rendelkezésre, így zártabbá válik a zuhanytér, és kevesebb víz jut ki a zuhanyzóból.

Furo mozgatható walk-in zuhanyfal

A FURO Walk-In zuhanyfalak többek hétköznapi használati tárgynál, a modern dizájn és zuhanytechnológia zseniális ötvözetei, amelyek a sci-fi filmek látványvilágát idézik.

Képzeljen el egy zuhanyzót, amely olyan, mint egy üvegből készült ékszerdoboz, ami első pillantásra úgy tűnik, mintha szinte lebegne a térben.

A hagyományos, fix pengefalakkal szemben a mozgatható zuhanyfalak egy görgősáv segítségével könnyedén eltolhatók, így maximalisan kihasználják a rendelkezésre álló teret.

Innováció és dizájn a fürdőszobában

A Radaway mérnökei nem álltak meg a mozgatható zuhanyfalak funkcionális kivitelezésénél. A stabil rögíztéshez többféle támasztórúd közül választhatja ki a fürdőszobájához leginkább illőt.

Kreatív dizájnmegoldás: a dekoratív takarósapkák és az acélküszöbök elegánsan rejtik a „gépészetet”. A végeredmény: futurisztikus letisztult,minimalista zuhanyfal, ami tökéletesen illik abba a képbe, amit a jövő zuhanyzójáról képzelünk.

Furo mozgatható walk-in zuhanyfal (fekete)
Furo mozgatható walk-in zuhanyfal (szálcsiszolt réz)
Furo mozgatható walk-in zuhanyfal (szálcsiszolt arany)
Furo mozgatható walk-in zuhanyfal (szálcsiszolt fegyvermetál)
Furo mozgatható walk-in zuhanyfal (szálcsiszolt króm)
Furo mozgatható walk-in zuhanyfal (arany)
Furo mozgatható walk-in zuhanyfal (króm)

Tartós és kényelmes görgős zuhanyfalak

A FURO Walk-In zuhanyzók nem csak szépek, de tartósak és kényelmesek is.

Az alsó görgősáv és a rozsdamentes acélsín biztosítja a zökkenőmentes mozgást, míg a beépített lassító és ütközésgátló elasztomerek garantálják, hogy az ajtó minden egyes alkalommal csendesen nyíljon, - több ezer használat után is.

Furo mozgatható walk-in zuhanyfal lassító betéttel
Furo mozgatható walk-in zuhanyfal küszöbbe integrált ütközésgátló

Furo mozgatható zuhanyfalszínek

A zuhanyzó dominánsan befolyásolja a fürdőszobája stílusát. A FURO Walk-In zuhanyfal 7 különböző színben kapható, így biztosan megtalálhatja azt, amelyik harmonizál fürdőszobája stílusával és szerelvényei színével.

Furo mozgatható wal-in zuhanyfalak 7 színben

A mozgatható Walk-In zuhanyfalak jellemzői

•    A Radaway által kifejlesztett görgősávval ellátott, mozgatható zuhanyfalak 80 cm-től 160 cm közötti szélességig elérhetők.
•    Többféle támasztórúd közül választhat, így igénye szerint testre szabhatja a kabinját. 

Furo mozgatható walk-in támasztórúd variációk

•   Ha szeretné, hogy csak az üveg szépsége domináljon a fürdőszobájánban, akkor a diszkrét SL rögzítés mellett is dönthet (bármelyik profilszínben).

Furo SL mozgatható walk-in zuhanyfal
Az SL stabilizátor mindent megtart. Nincs szükség keresztmerevítésre, vagy 45 fokos oldalmegfogóra.

•    A dekoratív takarósapkák és a sík belső görgőrögzítés elegánsan rejti el a görgős rendszert és a szerelvényeket. A sík felületkialakítás miatt az üveg belső felülete könnyen takarítható.

Mozgatható walk-in sík görgő

•    Az alsó görgősávhoz rozsdamentes acélsín biztosítja a sima mozgást és a tartósságot.

Furo Walk-in mozgatható walk-in rozsdamentes acélsín

•    Beépített lassító és ütközésgátló a finomabb ajtónyitáshoz, hosszú távú használatra tervezve.

A FURO mozgatható zuhanyfalak  ellenállhatatlan előnyei

•    Hatékony térkihasználás: A mozgatható fal lehetővé teszi, hogy a zuhanyzó maximálisan kihasználja a rendelkezésre álló teret.
•    Személyre szabható: A különböző rögzítési lehetőségek (többféle támasztórúd, SL stabilizátor) és a dekoratív zuhanyzóelemek révén a kabin tökéletesen illeszkedik a fürdőszoba stílusához. Sőt a méret, a szín, és a támaszték kiválasztásán túl a fogantyút is az ízléséhez igazíthatja, deakár törölköztartós változatban is kérheti. (Ha még különlegesebb megoldásra vágyik a lézergravírozott és print zuhanyfalak is érdekelhetik).

Furo Walk-in mozgatható walk-in dizájn foganytúval
Furo Walk-in mozgatható walk-in törölközőtartós foganytúval

•    Zökkenőmentes és csendes működés: A 8 mm-es üveg súlya, a nagy görgőtányér és a minőségi szerkezeti elemek garantálják a hosszú távú, problémamentes használatot.
•    Karcolásálló küszöb: A rozsdamentes küszöbbetét ellenáll a mindennapos használat során esetlegesen keletkező karcolásoknak és kopásoknak.

Miért fogja még szeretni?
•    A Furo zuhanyfalak időtálló dizájnja évek múlva sem megy ki a divatból: A FURO Walk-In térkihasználó zuhanyzók futurisztikus és minimalista megjelenése még hosszú évekig modern benyomást fog kelteni, így beruházása hosszú távon is értéket képvisel.
•    Az igényesen kialakított fürdőszoba növeli az ingatlan értékét: Egy jól megtervezett, modern fürdőszoba növeli az otthona általános piaci értékét, így ha költözésre adná a fejét, akkor is profitálhat a felújításon. (De lehet, hogy olyannyira szívéhez nő  a Furo zuhanyfal, hogy a következő fürdőszobába is ezt fogja választani.)
•    Élménnyé válik a zuhanyzás: Minden tusolás egyedi élményt nyújt, élvezze minden zuhanyzásnál a zökkenőmentes működést és a a mozgatható üvegelemnek köszönhetően megnövelt zuhanyteret.
•    Kényelmes és biztonságos: A stabil szerkezet és a mozgatható elemek biztonságos használatot garantálnak minden korosztály számára.

A FURO Walk-In mozgatható zuhanyfalak tehát nem csupán a jövő ígéretét hordozzák, az elegancia és praktikum ritkán látott ötvözetével a fürdőszoba teljes összképét képesek befolyásolni. Fedezze fel a zökkenőmentes használat és a stílusos megjelenés új dimenzióját, amelyekkel a Radaway mozgatható zuhanyfalak élménnyé teszik a mindennapokat.

Megosztom

Tetszett a cikk?

radaway levelsorozat
Ha szeretne tájékozottan és jól dönteni zuhanyzótémában, akkor van egy ingyenes ajánlatunk, amit imádni fog:

Adja meg az e-mail-címét, amelyre elküldhetjük azokat a (csodálatos!) cikkeket, amelyeket még a Zuhanykabin kisokosunkba sem rakunk ki. Ezeket az anyagokat az ínyenceknek tartogatjuk – például Önnek.

Ez is érdekelheti

1/6