„A modern ember modern fürdőszobájába” – ez a kimondatlan elv vezeti a Radaway tervezőinek kezét, amikor a futurisztikus dizájnelemeket a klasszikus szépségideálokkal ötvözve megalkotnak egy új zuhanyzót.

És néha a jövő gyorsabban elérkezik.

A FURO zuhanyzócsalád hivatalosan majd csak 2021 tavaszán jelenik meg, ám Ön már most megnézheti, megszeretheti és megszerezheti. És bizony van rajta mit nézni és szeretni, ezért pörgesse át ezt a cikket.

Minden színben szinte minden

Előfordult már Önnel, hogy egy zuhanyzócsalád valamely modellje megtetszett… sőt, valósággal beleszeretett… de sajnos nem volt elérhető abban a színben, ami az Ön ízléséhez vagy fürdőszobastílusához illeszkedett volna?

Szerintünk a fürdőszoba kompromisszummentes hely. Nem lehet a „majdnem jó” zuhanyt választani, mert minden zuhanyzáskor agya legmélyén ott ficánkol a gondolat, hogy azért ez nem az igazi. Zavaró, mint a fél cm-rel rossz helyre rakott csempe, amely megbontja a harmóniát.

A FURO 3 színválasztékkal jön:

Króm. Majdnem minden fürdőszobastílushoz illeszkedik.
Letisztult és modern.

Fekete. Merész és kifejező, zuhanyzóját így a fürdőszoba központjává emeli.

Arany.  Mert van, amikor az ember úgy dönt, hogy megérdemli azt, hogy a legszürkébb esős napjait is ragyogó fürdőszobában indítsa.

„vigyorogva nyitogattam a zuhanyajtót”

Emlékezzen vissza a legutóbbi szállodaélményére.

Akármilyen jól érezte magát, mégis hiányzott valami. A vízhőmérséklet állítása nem pont olyan volt, mint otthon. A törölközőtartó nem a megszokott helyén volt. Minden kicsit máshol van és máshogy áll kézre.

Minden kényelmes… de mégsem otthonos.

A FURO legfontosabb újítása olyan otthonosságot visz a fürdőszobájába, amit eddig talán elképzelni sem tudott. Ezt azért merem így kijelenteni, mert még engem is levett a lábamról a zuhanyajtó habkönnyed gördülése: nem akartam elhinni, hogy egy valódi zuhanyzó valódi ajtaját csukom és nyitom.

A FURO a felső görgőket alsó görgősorra cserélte: közvetlenül a padlóra kerül egy rozsdamentes sín, amin a kerék minden ajtóhúzáskor lágyan suhan oda és vissza, egy ütköző és lökéscsillapító nyeli el az energiát (és teszi biztonságossá és tartósabbá az ajtószerkezetet).

A végeredmény egy olyan könnyen nyíló zuhanyajtó, amit mintha a gondolat mozgatna.

*Sss*

Szinte teljesen hangtalan.

*Sss*

Harmóniára éhes lelkünket minden ajtónyitás táplálja.

*Sss*

Felső stabilizáló elem,
innovatív lassító betéttel.

Zökkenőmentes
görgőrendszer.

Küszöbbe integrált hatékony ütközésgátló.

“Több mint 20 éve forgalmazunk zuhanyzókat, sok gyártót és több száz modellt ismertem és szerettem már meg. Eddig el sem tudtam képzelni, hogy egy zuhanyajtó kinyitása nem csupán funkcionális lehet… hanem élmény is.”

A FURO alsó görgősorának és szerkezetének előnyei:

Lágyan nyíló zuhanyajtó. Harmonikus, szórakoztató és minden eddiginél otthonosabb.
A felső görgősáv eltűnésével a zuhanyfal elegánsabb, légiesebb és magasabbnak tűnik.
Tisztításkor és szereléskor elérhetőbb a szerkezet, így még tovább növeli az Ön kényelmét.

A FURO a teljes zuhanyformaválasztékban érkezik

Ha a FURO újításaiba és stílusába beleszeretett, akkor nem kell azért lemondania róla, mert pont az a kialakítás hiányzik, amit Ön szeretne.

Az elérhető kialakítások:

• Walk in
• Zuhanykabin – KDJ, KDJ RH, KDD
• Zuhanyajtó – DWJ, DWJ RH, DWD
• Kádparaván – PND II

A FURO termékcsalád képgalériája

„Mi a különbség a zuhanyzófajták között?”

 

Walk-in

A „walk in” egy vagy két oldalról teljesen nyitott zuhanyzótér, amit egy üvegfal leválaszt a fürdőszobától – a zuhanytér nyitott, így ajtónyitás nélkül be és kisétálhat.

zuhanykabin

A zuhanykabin az, aminek legalább 2 oldala üvegből készül (a másik két oldal pedig épített, burkolt fal) és ajtóval nyithatja.

ZUHANYAJTÓ

A zuhanyajtó az épített zuhanytereket, zuhanyfülkéket, beugrókat zárja le (és jellemzően egyetlen ajtóból áll).

KÁDPARAVÁN

A kádparaván kádakra szerelt „mini walk in” zuhanyfal (ha szeret kádban fürdőzni és kényelmesen zuhanyozni, akkor ez a megoldás „kettő az egyben”).

Fogantyú és törölközőtartó

Emlékezzen vissza a legutóbbi szállodaélményére.

Újabb életminőségjavító újdonság a FURO zuhanycsaládnál a fogantyú, amit úgy alakítottak ki, hogy tökéletes és kényelmes törölközőtartó is legyen.

Egyszerű, de nagyszerű dizájnkoncepció az „eddig miért nem jutott eszünkbe” rovatból:

Ha a fürdőszobája stílusához jobban illik más dizájn (esetleg tele van törölközőtartóval a fürdőszoba fala), akkor választhat designfogantyút (500 mm-es, 3 helyen rögzített függőleges kivitel) vagy kis méretnél körfogantyút is.

Designfogantyú és körfogantyú

Van az a hiba, ami belefér

Ha a fürdő fala nem tökéletesen függőleges, akkor a FURO ezt 10 mm-ig korrigálni tudja – így a fal nem adja tovább a hibát a zuhanyfalnak.

Tökéletesen függőleges. Pont, amilyennek lennie kell.

Minden szem a támasztórúdon

A modern zuhanyzók mintha lebegnének: a pengefal leheletnyi rögzítéseit alig lehet észrevenni, a fogantyúk falatnyiak, a profilok, csatlakozások és görgők belesimulnak a látványt teljesen uraló üvegbe.

Ezért minden eddiginél fontosabb, hogy milyen a támasztórúd, mert ez az egyik legnagyobb alkatrész – és ugyanazon zuhanyzómodell más-más hangulatot kap a zuhanyzó falával párhuzamos, merőleges, illetve 45 fokos rögzített támasztéktól.

Merőleges/Kereszt
támaszték

Merőleges/Kereszt
támaszték

45 fokos
támaszték

Párhuzamos
támaszték

Keresztben felszerelhető támasztórúddal érkezik a KDJ, DWJ és Walk-in.

45 fokos támasztékkal jön a KDD, DWD és PND II.

Kereszt vagy párhuzamos támasztórúd közül választhatnak a KDJ és KDJ RH jövendőbeli tulajdonosai.

(Van, ahol a kivitel vagy a méret engedi a cserét: érdeklődjön zuhanyszakértőjétől.)

Lakása valószínűleg legkönnyebben tisztítható része

A FURO 8 mm vastag edzett biztonsági üveggel érkezik, melyet EasyClean vízlepergető bevonattal finiselünk.

Az edzett biztonsági üveget emberi erővel szinte lehetetlen eltörni (ha valaki elcsúszik a fürdőben és nekiesik a zuhanyajtónak, az üveg kibírja). Ha valamilyen helyzet miatt mégis eltörne a zuhanyzó üvege, akkor apró darabokra esik az üveg – azaz biztonságosan törik, mint például a kocsi szélvédője.

Az EasyClean bevonat hidrofóbbá (víztaszítóvá) teszi az üveget, ezáltal egyszerűbb és gyorsabb takarítani, foltmentesebben szárad.

A FURO nemcsak csúcsminőségű és modern zuhanyzó, hanem minden négyzetcentiméterében annak is néz ki.

Éljen a jövőben

A FURO a 2021-es Radaway katalógus egyik ékszere lesz – ám Ön már most megnézheti élőben a Központi Bemutatótermünkben és lakásfelújításához vagy építkezéséhez megrendelheti.

Vagy töltse le az elsők közt a FURO zuhanykabin kiadványát az alábbi részen.

radaway furo zuhanykabin katalogus

Az árakért és a részletes technikai adatokért
töltse le a FURO zuhanykabin család új katalógusát.

A megadott e-mail címre azonnal elküldjük a FURO digitális prospektusát.