-15% AKCIÓ MINDEN WALK-IN ZUHANYFALRA ÉS A KIEMELT MŰMÁRVÁNY ZUHANYTÁLCÁKRA 🕑 ÉRDEKEL A KEDVEZMÉNY

Címlap / Zuhanykabin kisokos / Vásárlási útmutatók és tanácsok

Így segít a profi zuhanykabin a maximális vízbiztosság elérésében

Síkzsanér

A csúszásmentes fürdőszoba egyik sarkalatos kérdése, hogy ne jusson ki a nyílóajtós zuhanykabinból a fürdés során felhasznált víz. A titoknak három főbb összetevője van és ezek egyike az emelőmechanikás zsanér. Az emelőmechanikás zsanér nyíláskor finoman megemeli, míg az ajtó becsukásakor a küszöb mögé ülteti az ajtót. Hogy ez miért is fontos, máris elmondjuk!

A nyílóajtós kabinok szentháromsága

Annak érdekében, hogy a fürdőszoba padlóján ne álljon a fürdést követően kicsikre és nagyokra egyaránt veszélyes tócsákban a víz, a Radaway három, egymást tökéletesen kiegészítő innovációval veszi fel a harcot.

Ezek egyike az összes zuhanykabinajtó esetében felár nélküli alapfelszerelésnek számító emelőmechanikás zsanér, ami gyakorlatilag a zuhanykabinajtó tökéletesen szigetelő záródásáért, valamint a súrlódásmentes nyitásáért felel. Ráadásul külön pozitívuma, hogy az emelő mechanikás technológia még az oszlopzsanérok esetében is elérhetők, így még változatosabb palettáról válogathat.

Mechanikus ajtóemelő zsanér.
Mechanikus ajtóemelő zsanér.
Mechanikus ajtóemelő zsanér.
Mechanikus ajtóemelő zsanér.
Mechanikus ajtóemelő zsanér.
Mechanikus ajtóemelő zsanér.

Emelőmechanikás zsanér videó galéria

 

Mivel a Radaway nyílóajtós kabinjainak nincs alul-felül kerete, ezért a másik sarkalatos pont a vízbiztosság terén az üvegajtó alján helyet kapott alsó vízvető. Ez egy puha, vékony szilikoncsík, amelynek szintén a maximális szigetelés a célja. A siker harmadik hozzávalója pedig a vízáramlást gátló króm küszöb, ami a zuhanykabinon belül tartja a vizet.

Króm küszöb
Króm küszöb
Az ajtó alján lévő vízvető
Az ajtó alján lévő vízvető

Hogyan működik az emelőmechanikás zsanér?

A technológiának köszönhetően a zuhanykabinajtó kinyitásakor az emelőmechanikás zsanérok mintegy 4-5 mm-es magasságban megemelik az üvegajtót. Ez azért fontos szempont, mert ennek köszönhetően az ajtó alján lévő szilikoncsík nem érintkezik a földdel, így kopni sem fog olyan mértékben, mintha minden egyes nyitásnál és zárásnál a földön húznánk végig az ajtót.

 

Ráadásul a króm küszöb nélkül ezek az alsó vízvetők jelentős mértékben átengednék a vizet maguknak, főleg a kopás miatt. Az emelőmechanikás zsanérok további nagy előnye, hogy az üvegajtó záródásakor egyenesen a vízáramlásgátló küszöb mögé ültetik be a zuhanykabinajtót, így téve teljessé annak vízzárását.

Ez az innovatív megoldás a Radaway-nél a kezdetek óta felár nélkül elérhető funkció, így bátran ajánljuk Önnek a keret nélküli nyílóajtós termékeinket.

Válasszon jól megtervezett, tartós zuhanykabin technológiát és tegye a lehető legbiztonságosabbá velünk a fürdőszobáját!

Megosztom

Tetszett a cikk?

radaway levelsorozat
Ha szeretne tájékozottan és jól dönteni zuhanyzótémában, akkor van egy ingyenes ajánlatunk, amit imádni fog:

Adja meg az e-mail-címét, amelyre elküldhetjük azokat a (csodálatos!) cikkeket, amelyeket még a Zuhanykabin kisokosunkba sem rakunk ki. Ezeket az anyagokat az ínyenceknek tartogatjuk – például Önnek.

Ez is érdekelheti

1/6