A fürdőszoba a felfrissülés, a pihentető kényeztetés helye, ahol egy hosszú, fárasztó nap végén test és lélek egyaránt lemoshatja magáról a nap porát. Éppen ezért nem mindegy, hogy ebbe a házi wellness részlegbe belépve, milyen zuhanykabinnal találja szembe magát. 

Olyan zuhanykabin családot ajánlunk most figyelmébe, ami teljes mértékben a kényelmét szolgálja, hiszen a praktikus kabinajtó kifelé és befelé egyaránt nyitható,  valamint akár 2 méteres magasságának köszönhetően mindenki bőven elfér benne.

Így lesznek a Nes zuhanykabin modellek roppant helytakarékosak, hihetetlenül kényelmesek és persze a gyakorlati szempontokat teljes mértékben szem előtt tartva, könnyedén takaríthatók.

A vízfoltmentességet egyébként az Easy Clean vízlepergető bevonat is garantálja és a Nes zuhanykabinok praktikusságáról a belső felületre elhelyezett gumiütköző gondoskodik. Ez az apró figyelmesség az, ami miatt egy szappanos kézből kicsúszó kabinajtó nem fog kárt tenni egy csempeburkolatban, üvegben, vagy falfelületben, ha az a falnak ütközne.

A képen egy integrált gumiütköző látható a fogantyú belső felületén.

Emellett természetesen még az olyan részletekre is kiemelt figyelem jutott, mint például a szögletes formájú fogantyú, vagy az emelőmechanikával ellátott elegáns oszlopzsanér és a vízáramlást meggátló, a tálcára, vagy burkolatra ragasztható króm küszöb. Végül is, az ördög mindig a részletekben rejlik.

A képen precíz vízzárást biztosító emelőmechanikás profil látható az üvegajtó teljes hosszában.

A képen szögletes formájú fogantyú látható.

A 17 féle változatban elérhető Nes zuhanykabin család abszolút a fürdőszobája paramétereire és és az Ön igényeire szabható. Akár az íves dupla ajtós, akár a többféle szögletes, aszimmetrikus kialakítású, szimpla, vagy dupla ajtós változatot választja, biztos lehet benne, hogy a Nes zuhanykabincsalád már az ön saját szentélyét is tökéletes, harmonikus egységgé varázsolja.

Hazai viszonylatban a Radaway büszkélkedhet a legnagyobb fekete zuhanykabin kínálattal. Természetesen ez alól a NES termékcsalád sem kivétel, hisz számtalan modellje elérhető fekete kivitelben, sőt 2020-tól már a különleges kerámiabevonatos Factory és Frame üvegekkel is.

Ismerje meg a Nes zuhanykabincsalád szemkápráztató kínálatát és különleges tulajdonságait és válassza ki az igényeinek és a fürdőszoba lehetőségeinek a leginkább megfelelő zuhanykabinját.

A különleges és trendi fekete zuhanykabin változatokat pedig itt tudja elérni.

Ne feledje, a beszerelést is nyugodtan ránk bízhatja, hiszen szakszervizünk szívesen vállalja a munkálatokat.

Cikksorozatunk további részei is várják önt.

Kérje további inspiráló és szakértői cikkeinket a zuhanykabin témában. Adja meg e-mail címét, hogy további hasznos tartalmakat küldhessünk Önnek.