-15% AKCIÓ MINDEN WALK-IN ZUHANYFALRA ÉS A KIEMELT MŰMÁRVÁNY ZUHANYTÁLCÁKRA 🕑 ÉRDEKEL A KEDVEZMÉNY

Címlap / Zuhanykabin kisokos / Termékismertetők és -bemutatók

Fürdőszobára szabott álom: a Nes zuhanykabin család

Nes PTJ zuhanykabin enteriőr

A fürdőszoba a felfrissülés, a pihentető kényeztetés helye, ahol egy hosszú, fárasztó nap végén test és lélek egyaránt lemoshatja magáról a nap porát. Éppen ezért nem mindegy, hogy ebbe a házi wellnessrészlegbe belépve, milyen zuhanykabinnal találja szembe magát.

 

Olyan zuhanykabin családot ajánlunk most figyelmébe, ami teljes mértékben a kényelmét szolgálja. A kabinajtó praktikusan kifelé és befelé egyaránt nyithatók,  az akár 2 méteres magasságának köszönhetően pedig mindenki bőven elfér a kabinban..

praktikus kabinajtó kifelé és befelé egyaránt nyitható

Így lesznek a Nes zuhanykabinmodellek roppant helytakarékosak, hihetetlenül kényelmesek és persze a gyakorlati szempontokat teljes mértékben szem előtt tartva, könnyedén takaríthatók. A vízfoltmentességett az Easy Clean vízlepergető bevonat is garantálja.

Nes zuhanykabinok esetében a fogantyú belső felületén helyet foglaló gumiütköző gondoskodik arról, hogy a kabinajtó véletlenül se tegyen kárt a csempeburkolatban, az üvegben, vagy falfelületben.

A képen egy integrált gumiütköző látható a fogantyú belső felületén
A képen egy integrált gumiütköző látható a fogantyú belső felületén

Emellett természetesen még az olyan részletekre is kiemelt figyelem jutott, mint például a szögletes formájú fogantyú, vagy az emelőmechanikával ellátott elegáns oszlopzsanér és a vízáramlást meggátló, a tálcára, vagy burkolatra ragasztható króm küszöb. Végül is, az ördög mindig a részletekben rejlik.

A képen precíz vízzárást biztosító emelőmechanikás profil látható az üvegajtó teljes hosszában
A képen precíz vízzárást biztosító emelőmechanikás profil látható az üvegajtó teljes hosszában
A képen szögletes formájú fogantyú látható
A képen szögletes formájú fogantyú látható

A 44 féle változatban elérhető Nes zuhanykabin család abszolút a fürdőszobája paramétereire és és az Ön igényeire szabható. Akár az íves dupla ajtós, akár a többféle szögletes, aszimmetrikus kialakítású, szimpla, vagy dupla ajtós változatot választja, biztos lehet benne, hogy a Nes zuhanykabincsalád már az ön saját szentélyét is tökéletes, harmonikus egységgé varázsolja.

Hazai viszonylatban a Radaway büszkélkedhet a legnagyobb fekete zuhanykabin kínálattal. Természetesen ez alól a NES termékcsalád sem kivétel, hisz számtalan modellje elérhető fekete kivitelben, sőt 2020-tól már a különleges kerámiabevonatos Factory és Frame üvegekkel is.

Ismerje meg a Nes zuhanykabincsalád szemkápráztató kínálatát és különleges tulajdonságait és válassza ki az igényeinek és a fürdőszoba lehetőségeinek a leginkább megfelelő zuhanykabinját.

A különleges és trendi fekete zuhanykabin változatokat pedig itt tudja elérni.

Ne feledje, a beszerelést is nyugodtan ránk bízhatja, hiszen szakszervizünk szívesen vállalja a munkálatokat.

Megosztom

Tetszett a cikk?

radaway levelsorozat
Ha szeretne tájékozottan és jól dönteni zuhanyzótémában, akkor van egy ingyenes ajánlatunk, amit imádni fog:

Adja meg az e-mail-címét, amelyre elküldhetjük azokat a (csodálatos!) cikkeket, amelyeket még a Zuhanykabin kisokosunkba sem rakunk ki. Ezeket az anyagokat az ínyenceknek tartogatjuk – például Önnek.

Ez is érdekelheti

1/6