-15% AKCIÓ MINDEN WALK-IN ZUHANYFALRA ÉS A KIEMELT MŰMÁRVÁNY ZUHANYTÁLCÁKRA 🕑 ÉRDEKEL A KEDVEZMÉNY

Címlap / Zuhanykabin kisokos / Termékismertetők és -bemutatók

A mai görgős zuhanykabinok csak hírből ismerik a ‘90-es évekbeli elődeiket

Görgős zuhanykabinok

A görgős kabinok új korszakba léptek

Talán emlékszik, hogy a pályafutásuk a ’90-es években indult és a praktikusságuknak köszönhetően gyorsan népszerűek lettek. Aztán a piac felhígult – ezt kár lenne tagadni – és nagyjából egy évtized alatt a kínálati oldalt elözönlötték az ázsiai, silány minőségű másolatok, amelyek hamar tönkremennek.

Közben az európai gyártók hiába tették egyre magasabbra a lécet, a negatív tapasztalatok miatt sokan ma is kételkedve nézik ezeket a termékeket. Pedig a prémium kategória túlszárnyalja a várakozásokat.

Premium Plus zuhanykabincsalád galéria:

 

A képgalériában, pár kiemelt kép látható a Premium Plus zuhanykabincsaládból.

Az Európai gyártmány megbízhatóságot takar

Tény, hogy a görgős zuhanykabinok kínálatában ma mindent megtalálunk: a keleti importban a gyenge termékek mellett az erősnek, masszívnak tűnő darabokkal is találkozhatunk, amelyekhez nincs megfelelő alkatrész utánpótlás, ráadásul nem túl tartósak – ami kifejezetten bosszantó.

Mindez azzal jár, hogy ha valaki nem tudja, mire figyeljen a választás során, akkor könnyen rossz vásárt csinálhat.

A jó hír, hogy ebben a zavarban biztonságot adnak az európai gyártók, akik mindig a legjobbra törekszenek és ezzel a szemlélettel olyan termékcsaládokat hívnak életre, amelyek egyszerre szépek, praktikusak és tartósak.

Közben az európai gyártók hiába tették egyre magasabbra a lécet, a negatív tapasztalatok miatt sokan ma is kételkedve nézik ezeket a termékeket. Pedig a prémium kategória túlszárnyalja a várakozásokat.

Ez a hozzáállás a Radaway görgős zuhanykabinjain is tetten érhető, melyek a speciális duplagörgős kialakításuknak és a profilkialakításnak köszönhetően nemcsak precízen és halkan siklanak, hanem sokáig tesznek jó szolgálatot.

Hagyományos kialakítású alumíniumprofil.
Hagyományos kialakítású alumíniumprofil
A görgő kontúrját követő alumínium- profil.
A görgő kontúrját követő alumíniumprofil
Az új görgő és a profil kettőse halkabb és precízebb működést eredményez, mint a hagyományos görgőkialakítások.
Az új görgő és a profil kettőse halkabb és precízebb működést eredményez, mint a hagyományos görgőkialakítások.

10 év alkatrész garancia

Mindezt a magas minőségű alapanyagok garantálják, amire a Radaway azzal húz lapot, hogy 10 éven át elérhetővé teszi, tehát mindig biztosítja a termékei mellé a kopó alkatrészeket (amihez gyors ellátás társul, hiszen ma Európa nagy részén van szakértői képviseletük).

Miről ismerhető fel egy modern görgős kabin?

A már említett könnyed működésen kívül arról, hogy nagyon stabil – a speciális ívű fenti és lenti görgők dupla kialakításának köszönhetően. Ráadásul az alsó, dupla görgősor egy mozdulattal kiakasztható a nyitott aluprofilból – vagyis az EasyClean bevonatú edzett üveg és a sínfelületek tisztántartása gyerekjáték.

A képen a könnyedén kiakasztható görgő illusztáriója látható.
A képen a könnyedén kiakasztható görgő illusztrációja látható
A képen a dupla görgő és a profil kettőse illusztáriója látható.
A képen a dupla görgő és a profil kettősének illusztrációja látható

Easy Clean vízlepergető bevonat

Az EasyClean tükörsima víztaszító felület nagymértékben meggátolja a víz üvegfelületre való tapadását, ezáltal az optikai mattulást is okozó ásványianyagok lerakódását is.

Az apró vízcseppek, melyek a méretüknél fogva megtapadnak az üveg felületén, könnyedén letörölhetőek egy puha törlőkendővel, mert nincs kémiai kapcsolat az üveg és a víz között.

A EasyClean üvegfelület ellenáll a szennyeződéseknek, de ez a felület időközönkénti gondozást, karbantartást igényel. Ennek gyakorisága függ a víz keménységétől és a zuhanyozás sűrűségétől. Az EasyClean védőréteggel nagymértékben hozzájárul a zuhanyzója esztétikus megjelenéséhez és az üveg élettartamának akár a megtöbbszörözéséhez is.

 

És persze orvosolja a hagyományos görgők egyik legnagyobb hiányosságát, tehát a nyitott rendszerű aluprofil kialakítása kiküszöböli a szennyeződések lerakódását (amelyet lerakódás után csak nehezen lehetne eltávolítani – ezért a probléma gyökerét kezelve elérik, hogy meg se jelenjen a szennyeződés). Ez a kombináció azt jelenti, hogy nemcsak az EasyClean vízlepergető réteggel bevont üveget, hanem a profilt is néhány mozdulattal könnyen és gyorsan lehet megtisztítani.

A profizmusnak nem kenyere a minimalizmus, ami ebben az esetben a forma- és a méretvariációkban, valamint abban ölt testet, hogy a Premium Plus zuhanykabinok mellé különböző üvegtípusok felár nélkül is választhatók.

Vagyis elmondhatjuk, hogy a görgős zuhanykabinok ideje egyáltalán nem járt le.

Épp ellenkezőleg, egyes márkák csillaga fényesen ragyog, éppen ezért érdemes ezeket az alternatívákat választani például azokba a fürdőszobákba, ahol kis helyben kell gondolkodni és a zuhanyajtók kényelmes nyitásához nincs elég tér.

Megosztom

Tetszett a cikk?

radaway levelsorozat
Ha szeretne tájékozottan és jól dönteni zuhanyzótémában, akkor van egy ingyenes ajánlatunk, amit imádni fog:

Adja meg az e-mail-címét, amelyre elküldhetjük azokat a (csodálatos!) cikkeket, amelyeket még a Zuhanykabin kisokosunkba sem rakunk ki. Ezeket az anyagokat az ínyenceknek tartogatjuk – például Önnek.

Ez is érdekelheti

1/6